BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 1 miesiąc temu #479069 przez beadka7
Cześć mamusie!! jestem tegoroczną mamusią majową :) razem z koleżankami z tego forum walczymy w konkursie o książeczki dla synusia jednej z nas :) obecnie jesteśmy na 4 miejscu, jeśli możecie zagłosujcie. Link do konkursu www.facebook.com/LubimyCzytac?sk=app_130340883708703 - trzeba zjechać kursorem na dół i na 5 stronie jest dodane zdjęcie (piąte z góry) małego Maciusia czytającego książeczkę- zdjęcie dodane przez Sylwię Pietryga. Jeśli macie chwilkę, prosimy o głosy!! :) Serdecznie pozdrawiamy i całujemy Wasze pociechy :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #479100 przez mloda_mamuska
Daria ona jest za okolo 1.500 zł ;) nowaa aa ..z chin tysiac ;PP tyle ze te z chin to takie na raz.haha ;)))
jak na taka to tanio nawet ;)

dobra my lecimy na spacerek ;*

12 lata 1 miesiąc temu #479141 przez mama89muminka
Czesc dziewczyny :)

Miro cos dzisiaj marudny byl prawie cala noc, ale to chyba przez moje zaniedbanie bo nie wychodzilam z nim na spacery przez ostatnie 2 dni. A jak postepujemy wedlug naszego planu dnia to zawsze spi prawie cala noc. Wiec dzisiaj trzeba ruszyc tylek z domu i wyjsc na spacerek :)

saiko tez tak mam, jak siadzie przed komputerem to swiata nie widzi poza ta gra. A ty dalej w to grasz? Ja strasznie nie lubie zadnych gier, a teraz jak obowiazkow przybywa to mnie wkurza ze facet nie potrafi dorosnac i pomoc przy dziecku tylko siedzi od samego rana jak mlody go obudzi do 3-4 rano :angry: Nie mam sily do niego juz. Daj znac jak Szymus sie czuje, jezeli dalas mu cos przeciwgoraczkowego to pewnie juz lepiej. W kazdym badz razie mam nadzieje :)

Daria23 ja tez dawalam mojemu przez ostatnie 2 dni kaszke ryzowa, chyba mu posmakowala ale nie pasowalo mu ze jadl z lyzeczki :P Dzisiaj dajemy malinowa, o juz kupilam pare dni temu. A jak to jest w Polsce, czy u Was sa tylko proszkowane kaszki i mleka czy macie tez gotowe? U nas (jezeli chodzi o kaszki bo mleko jest tylko NAN w proszku) sa gotowe tylko do podgrzania.
Jezeli Cie to pocieszy jadlam tez renifera ;) Co dziwne zanim pozalam meza bylam wegetarianka wiec mialam podobne zdanie do Twojego i Olgi :) Maz mnie oduczyl wegetarianizmu.

Olga mam nadzieje ze masz dobrego i zaufanego fryzjera :) ja nie mam takiego szczescia, mi sie tylko raz zdarzylo ze zrobili mi wloski tak jak chcialam.

Daria23 ladna sukienka, skromna, tez takie lubie :) Mnie sie podobaja tego typu:
moda.allegro.pl/suknia-slubna-polecamy-s...zja-i2776960899.html
moda.allegro.pl/nowe-suknie-slubne-polecamy-i2782340435.html
Zdecydowanie nie podobaja mi sie zupelnie wielgachne i bufoniaste :X

Mamuski, te ktore mialy juz okres, jak to jest z wami, macie regulanie miesiaczke? bo ja mialm przez te 3 tygodnie z przerwami i powinnam miec juz 2 tygodnie temu a tu nic :(

12 lata 1 miesiąc temu #479173 przez daners
hej mamunie;]
ide troszke ponadrabiac ;)

Daria sukienka skromna wiadomo o gustach sie nie rozmawia... ja wole bardziej gust m-m :)
ale skromne proste maja tez swoj urok ;]

szukaj szukaj bo czas leci :)

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 1 miesiąc temu #479219 przez anszka
cześć :)
ja tylko na chwilkę, by się przywitać i zmykam na spacerek :)
Daria - mnie sukienka bardzo się podoba, lubię proste modele, ale dobrze by było, gdybyś przed zakupem przymierzyła parę fasonów, bo ja nastawiłam się na jeden i wyglądałam w nim tragicznie. Musiałam znaleźć coś innego. Polecam spacer ul. Głogowską, chociaż przy dziecku może być problem z czasem ;)
Z drugiej strony patrząc, jesteś śliczna i zgrabna, więc w każdej sukience będziesz olśniewająca :)

12 lata 1 miesiąc temu #479239 przez bidol
hej - ja też tylko na chwilkę ;)

noga strasznie mnie boli :( wczoraj wieczorem zamdlałam na szczęście Jędrula mnie złapał :(

Daria- uważam jak Anszka- laska z Ciebie więc we wszystkim będzie Ci ładnie- Ale te co wstawiła m89m- zwłaszcza pierwsza - boskie :laugh:

Saiko - jak Szymuś??

Olga - nie łam się- może dojdzie :kiss:

12 lata 1 miesiąc temu #479248 przez chłopek
hej my bylismy na spacerku i powiem wam wózek sie lekko prowadzi

12 lata 1 miesiąc temu #479276 przez mloda_mamuska
bidol a Ty jaka mialas suknie?wstwisz zdjecie?:**
NO I MASZ ZA SWOJE ! Ty babo Durna!!!!! MOWILAM,ZE MASZ SIE TAK NIE ODCHUDZAĆ DRASTYCZNIE !!!!!!!!!!! :( JEDZ WIECEJ ! Masz miec siłę Dla Kamilki !

chlopek to super;*

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #479336 przez bidol
mloda_mamuska napisał:

bidol a Ty jaka mialas suknie?wstwisz zdjecie?:**
NO I MASZ ZA SWOJE ! Ty babo Durna!!!!! MOWILAM,ZE MASZ SIE TAK NIE ODCHUDZAĆ DRASTYCZNIE !!!!!!!!!!! :( JEDZ WIECEJ ! Masz miec siłę Dla Kamilki !

chlopek to super;*

M_M - kochana ale ja tylko tydzień na diecie byłam ;) zemdlałam raczej przez tą nogę cholerną :(

a sukienka 0 taka skromna -choć kosztowała majątek - ale chciałam mieć taką ponadczasową :)z podpinanym trenem
Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #479351 przez mama89muminka
bidolku mialas przesliczna suknie :D i welon inny niz wiekszosc :) bardzo mi sie podoba
przynajmniej widac ciebiie w sunki a nie sama sunkie jak w tych przerazliwie szerokich ;)

12 lata 1 miesiąc temu #479356 przez bidol
mama89muminka napisał:

bidolku mialas przesliczna suknie :D i welon inny niz wiekszosc :) bardzo mi sie podoba
przynajmniej widac ciebiie w sunki a nie sama sunkie jak w tych przerazliwie szerokich ;)

dziękuję kochana - sukienka mega lekka i wygodna bardzo była :laugh: choć osobiście mi się podobają takie jak Ty wstawiłaś i M_M :laugh: ale wiem że takie zwykłe są ponad czasowe i za kilka lat spokojnie można zdjęcie obejżeć i za głowę się przy tym nie łapać :laugh:

12 lata 1 miesiąc temu #479363 przez mama89muminka
i tu masz racje, w 100% sie z toba zgadzam :)

12 lata 1 miesiąc temu #479371 przez saiko
m89m - no juz nie gram w ta gre, teraz z mezem gramy w inne - np Guild Wars 2, czasem tez przesadza z graniem i sam nie wpadnie zeby cos zrobic, ale polepsza sie :)

Szymul dobrze sie czuje, goraczka nie wrócila, jest radosny itd

ciekawa jestem jaka suknie ja bym wybrala jakbym teraz brala slub nie bedac w ciazy
na pewno bez welonu i żadnych rekawiczek

12 lata 1 miesiąc temu #479374 przez chłopek
ja nie miałam welonu, ale rękawiczki byly mi welon nie pasował :)
siostra poszła, brat wział córke Ksawcio przysypia Sebek juz spi, a ja ide robic obiad mezowi

12 lata 1 miesiąc temu #479375 przez mloda_mamuska
bidol no mam nadzieje,ze nie z odchudzania.a co z tąnogą? bylas u lekarza???

suknia piękna;) A ty taka BOSKA:))))) nie chcialabys miec znow czarnego kolorku? :))

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka