- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- beadka7
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kochamy Cię Synku :*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
jak na taka to tanio nawet
dobra my lecimy na spacerek ;*
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Miro cos dzisiaj marudny byl prawie cala noc, ale to chyba przez moje zaniedbanie bo nie wychodzilam z nim na spacery przez ostatnie 2 dni. A jak postepujemy wedlug naszego planu dnia to zawsze spi prawie cala noc. Wiec dzisiaj trzeba ruszyc tylek z domu i wyjsc na spacerek
saiko tez tak mam, jak siadzie przed komputerem to swiata nie widzi poza ta gra. A ty dalej w to grasz? Ja strasznie nie lubie zadnych gier, a teraz jak obowiazkow przybywa to mnie wkurza ze facet nie potrafi dorosnac i pomoc przy dziecku tylko siedzi od samego rana jak mlody go obudzi do 3-4 rano Nie mam sily do niego juz. Daj znac jak Szymus sie czuje, jezeli dalas mu cos przeciwgoraczkowego to pewnie juz lepiej. W kazdym badz razie mam nadzieje
Daria23 ja tez dawalam mojemu przez ostatnie 2 dni kaszke ryzowa, chyba mu posmakowala ale nie pasowalo mu ze jadl z lyzeczki Dzisiaj dajemy malinowa, o juz kupilam pare dni temu. A jak to jest w Polsce, czy u Was sa tylko proszkowane kaszki i mleka czy macie tez gotowe? U nas (jezeli chodzi o kaszki bo mleko jest tylko NAN w proszku) sa gotowe tylko do podgrzania.
Jezeli Cie to pocieszy jadlam tez renifera Co dziwne zanim pozalam meza bylam wegetarianka wiec mialam podobne zdanie do Twojego i Olgi Maz mnie oduczyl wegetarianizmu.
Olga mam nadzieje ze masz dobrego i zaufanego fryzjera ja nie mam takiego szczescia, mi sie tylko raz zdarzylo ze zrobili mi wloski tak jak chcialam.
Daria23 ladna sukienka, skromna, tez takie lubie Mnie sie podobaja tego typu:
moda.allegro.pl/suknia-slubna-polecamy-s...zja-i2776960899.html
moda.allegro.pl/nowe-suknie-slubne-polecamy-i2782340435.html
Zdecydowanie nie podobaja mi sie zupelnie wielgachne i bufoniaste
Mamuski, te ktore mialy juz okres, jak to jest z wami, macie regulanie miesiaczke? bo ja mialm przez te 3 tygodnie z przerwami i powinnam miec juz 2 tygodnie temu a tu nic
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ide troszke ponadrabiac
Daria sukienka skromna wiadomo o gustach sie nie rozmawia... ja wole bardziej gust m-m
ale skromne proste maja tez swoj urok ;]
szukaj szukaj bo czas leci
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
ja tylko na chwilkę, by się przywitać i zmykam na spacerek
Daria - mnie sukienka bardzo się podoba, lubię proste modele, ale dobrze by było, gdybyś przed zakupem przymierzyła parę fasonów, bo ja nastawiłam się na jeden i wyglądałam w nim tragicznie. Musiałam znaleźć coś innego. Polecam spacer ul. Głogowską, chociaż przy dziecku może być problem z czasem
Z drugiej strony patrząc, jesteś śliczna i zgrabna, więc w każdej sukience będziesz olśniewająca
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
noga strasznie mnie boli wczoraj wieczorem zamdlałam na szczęście Jędrula mnie złapał
Daria- uważam jak Anszka- laska z Ciebie więc we wszystkim będzie Ci ładnie- Ale te co wstawiła m89m- zwłaszcza pierwsza - boskie
Saiko - jak Szymuś??
Olga - nie łam się- może dojdzie
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
NO I MASZ ZA SWOJE ! Ty babo Durna!!!!! MOWILAM,ZE MASZ SIE TAK NIE ODCHUDZAĆ DRASTYCZNIE !!!!!!!!!!! JEDZ WIECEJ ! Masz miec siłę Dla Kamilki !
chlopek to super;*
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
bidol a Ty jaka mialas suknie?wstwisz zdjecie?:**
NO I MASZ ZA SWOJE ! Ty babo Durna!!!!! MOWILAM,ZE MASZ SIE TAK NIE ODCHUDZAĆ DRASTYCZNIE !!!!!!!!!!! JEDZ WIECEJ ! Masz miec siłę Dla Kamilki !
chlopek to super;*
M_M - kochana ale ja tylko tydzień na diecie byłam zemdlałam raczej przez tą nogę cholerną
a sukienka 0 taka skromna -choć kosztowała majątek - ale chciałam mieć taką ponadczasową :)z podpinanym trenem
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
przynajmniej widac ciebiie w sunki a nie sama sunkie jak w tych przerazliwie szerokich
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
bidolku mialas przesliczna suknie i welon inny niz wiekszosc bardzo mi sie podoba
przynajmniej widac ciebiie w sunki a nie sama sunkie jak w tych przerazliwie szerokich
dziękuję kochana - sukienka mega lekka i wygodna bardzo była choć osobiście mi się podobają takie jak Ty wstawiłaś i M_M ale wiem że takie zwykłe są ponad czasowe i za kilka lat spokojnie można zdjęcie obejżeć i za głowę się przy tym nie łapać
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
Szymul dobrze sie czuje, goraczka nie wrócila, jest radosny itd
ciekawa jestem jaka suknie ja bym wybrala jakbym teraz brala slub nie bedac w ciazy
na pewno bez welonu i żadnych rekawiczek
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
siostra poszła, brat wział córke Ksawcio przysypia Sebek juz spi, a ja ide robic obiad mezowi
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
suknia piękna;) A ty taka BOSKA:))))) nie chcialabys miec znow czarnego kolorku? )