BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 1 miesiąc temu #479378 przez mama89muminka
saiko - najgorsze w tym jest ze przez caly czas mi niepowiedzial ze za ta gre sie placi, w sumie nie wiele ale fakt faktem caly czas gral nawet jak nie mielismy w ogole kasy i prawie nie jedlismy nic, dowiedzialam sie dopiero tego lata i to od jego kuzynki. Faceci...
Dobrze ze Symus juz sie dobrze czuje :)
Masz jakis typ? A jaka ty mialas?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #479414 przez chłopek
Ksawcio robi pispisi farbkami :) cała buzke juz sobie pomalował i raczki

12 lata 1 miesiąc temu #479415 przez kejtin
daners - thanks :) no twoje malenstwo starsze od mojej malej i nie ma ochoty na smichy?:)

MM - :)

mama89muminka rewelacja, tez bym juz chciala by mala jadla sama, wtedy wiecej moglabym zrobic:) Chociaz po zmianie smoczka do butelki to karmienie trwa 5 max 6 minut :) to calkiem niezly wynik :)

Misiowa - dzieki! chociaz brakuje mi jej gaworzenia:) mam okazje czasami posluchac jak raczki wklada do buzi :D ale nic nie rozumiem :D
Apropo mojego meza to u nas odwrotnie :D Ja lubie wyzwania a maz po prostu gotuje :) Skubany jest w tym calkiem niezly i przez to ja rzadko w domu robie obiad, ale jesli juz sie wezme to musi byc ambitnie :)
Powiedzial ze sie nie moze doczekac az z malenstwem razem przy stole zje.. Kaszke :D

Saiko - ja ze swoim mezem poznalam sie na kurniku :D gralismy w skrable hehe :)
My teraz razem gramy w farmerame :)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #479425 przez saiko
mama89muminka napisał:

saiko - najgorsze w tym jest ze przez caly czas mi niepowiedzial ze za ta gre sie placi, w sumie nie wiele ale fakt faktem caly czas gral nawet jak nie mielismy w ogole kasy i prawie nie jedlismy nic, dowiedzialam sie dopiero tego lata i to od jego kuzynki. Faceci...
Dobrze ze Symus juz sie dobrze czuje :)
Masz jakis typ? A jaka ty mialas?

no to ładnie ale ja rozumiem bo ta gra jest potwornie uzależniajaca i ciesze sie, ze juz w nia nie gramy. Gramy w inne, mniej czasozerne

to my z Wowa:

Kejtlin - no widzisz :) w dziwnych miejscach można znaleźć miłość

moja ciazowa suknia:

Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu #479434 przez bidol
mloda_mamuska napisał:

bidol no mam nadzieje,ze nie z odchudzania.a co z tąnogą? bylas u lekarza???

suknia piękna;) A ty taka BOSKA:))))) nie chcialabys miec znow czarnego kolorku? :))

Dziękuję choc osobiscie twierdze ze jakas łał nie byłam no i fotogeniczna nie jestem :-)

A z nogą to u chirurga byłam - na pięcie taka narosl miałam i mi wycioł i boli teraz strasznie na noge stanac nie moge. Nawet kule tj taka laske ze strychu zdjelam ale nie umiem z nia chodzic :dry:

Co do koloru włosoe to juz chyba wszystkie mialam :laugh: a czarny kiepsko mi pasuje - tam bylam opalona wiec jakos to wygladalo;-)

Saiko - pamietam Twoja suknie - przesliczna jest :-)

Chlopek - fajniutki wozek :-)

M89m - a widzialam Twojego Miro smiejacego - słodziaczek :kiss:

12 lata 1 miesiąc temu #479512 przez chłopek
barwy wojenne :)
Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu #479523 przez mama89muminka
Wkurzylam sie na tego mojego slubnego, on siedzi na komputerze, gra w te swoje glupie gry, ja mu mowie zeby wzial na chwile juniora to powiesze pranie i przy okazji sie wysiusiam bo nie robilam tego caly dzien, a on mi wyskakuje z glupim pytaniem "Teraz?". No mowie k**** nie, za rok :angry: na tyle czasu co on siedzi przy tych swoich grach to moglby poswiecic 5 minut dla syna. Nie mam juz sily do tego faceta...

saiko ladnie wygladalas w dniu slubu, z tego co czytalam na poczatku forum mowilas ze bedziesz brac slub w 8 miesiacu ciazy? Wcale ci brzuszka nie widac :)

kejtin no niestety mu juz sie odwidzialo i zawsze jak zlapie za butelke i ja mu daje zeby potrzymal i sam sie nakarmil to wtedy puszcza butelke jak poparzony. Tylko czasem mu sie zdarzy tak robic. A przed chwila jadl tak:
:)

chlopek ale masz malego malarza w domu :D cudo

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #479585 przez mloda_mamuska
chlopek Ksawcio boski i jaka powaga ;D

mamamuminka
wiesz co ja to robie tak: jak mam cos do zrobienia albo nawet jak niew mam..haha ale jak tylko maz przychodzi z pracy.wypije kawe i cos zje to wreczam Mu juniora.haha ;) nie pytam 'czy go potrzymasz? ;))zresztą on bardzo dużo przy małym robi i nie moge na Niego narzekać;) Ale Ty bidulka jesteś :( u Nas to Misiek czesto pranie powiesi czy poodkurza ;) ale wiadomo są dni kiedy się kłócimy jak w kazdym związku.bo np maly od rana do wieczora i w nocy jeszcze drze sie i juz oboje wysiadamy psychicznie i fizycznie i sie zlościmy. ale to chyba jak wszedzie;)

chlopek
a jak z Twoim okresem?:)

mamuminka
Miro słodziutki;))

12 lata 1 miesiąc temu #479589 przez mama89muminka
m_m powiem ci ze ja tak robilam na poczatku, jak przyjechalismy ze szpitala, to z tego podrzucania sie tylko nieporozumienia porobily ze mu dziecko podrzucam jak on "zajety" jest. Jak jeszcze pracowal to jakos to bylo, i przyszedl pomoc i posiedzial z nami, sprzatal, gotowal, pral, w sumie wszystko robil, ja sie tylko mlodym zajmowalam, a teraz to jakis koszmar jest... Wlasnie, zwiazkow idealnych nie ma, a ja sama to jakis kryzys po porodzie przechodze w tym moim malzenstwie.

12 lata 1 miesiąc temu #479593 przez anunia
Hej dziewczyny ,jak dzisiaj mam mały sajgon mała cały dzien płakała spała po 10min-coś jej dokuczało.Teraz mam troche spokoju ,bo usneła i oby do rana ...bo już padam ;)

Bidol-Ale sliczna kobitka z ciebie :blink:

m89m-wiem cos o tym mój tez gra i czasami mnie to doprowadza do szału !

chłopek -małemu kartka czysta sie chyba skonczyła :) Dzieciaczki to maja pomysły ...

12 lata 1 miesiąc temu #479598 przez chłopek
a gdybyscie jeggo mine widzialy jak mu pokazalam jak wygląda wielce zaskoczony byl

mm okresu nie ma nadal 5 grudnia mam gina

12 lata 1 miesiąc temu #479601 przez chłopek
jutro wam wstawe chłopaków w wózku jak znajde kabel od fona, teraz ide spac bo śpiączka jakaś mnie złapała buziaki

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #479618 przez Kamyczka
Hejka my już w domku :blink:
Chłopek ale Ksawcio pomysłowy i super wózek masz :)
Olga to juz wiesz na pewno,ze cię oszukali? :(
Mama89muminka mój mąz gotuje,piecze,sprząta i zajmuje się małym :) ja swojego męża poznałam przez gg :blink:
Bidol pięknie wyglądałaś :)
MM a wy kiedy slub kościelny?Jeśli można spytać.
Daria a zespól załatwiłaś?
Anunia wspólczuję zmęczenia :(
Któraś z was zamieściła fotke pięknej sukni,ja to bym teraz w zupełnie innej wystapiła,ale trudno,to moja:
Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu #479621 przez Kamyczka

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #479632 przez mloda_mamuska
Kamyczka śliczna suknia ;)
no i Tyś piekna :kiss:

i jak tam myszki juz nie ma ;D ??? kure ja to bym sie bala teraz,ze znow skądś wyskoczy..brrr

co do slubu to nie wiem.nie prędko,bo chcemy taki spooory i w ogole wypasiony a na taki kasy duzo potrzeba;) poza tym ja chyba jeszcze jestem za mlloda ;PP mam 21lat i nie wiem...podoba mi sie to wszystko itp.ale nie czuje tego.ze to moj moment ;)) to znaczy wiem,ze Moj Misiek jest tym JEDYNYM ,ale to nie ten moment na koscielny;))

a tak w ogole to dowiedzialam sie wlasnie,ze zmarła moja koleżanka... taka dalsza.ale jak sobie pomyślę,ze taka młoda i odebrała sobie życie ..straszne :((

mamamuminka
u Nas (odpukać) póki co jest dobrzeee ;)) ale po samym porodzie byl takie pierwszy miesiac dla mnie osobiscie trudny.bo mialam chyba baby blues :( to bylo straszne.nie cieszylam sie,ze jestem mamą tylko ciągle ryczałam bez powodu dzien,noc... koszmar. na szczescie minelo i oby nigdy nie wrocilo-przy drugim bobasie np ;)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka