BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 4 miesiąc temu #493769 przez Olga
Ja już sporo sie w tygodniu pozbyłam i parę groszy wpadło. :) Też już dzieciaczka nie będę miała,a wydać nikomu z rodziny nie miałam :) Zresztą pamiętam,jak po starszej córce pozostawiała,a 6 lat się ociągaliśmy i później nic z tych ciuszków młodszej nie założyłam,bo mi się nie podobały ;)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #493784 przez chłopek
olga u mnie -8 cały dzien było

a ja zostawiam dla szwagierki ciuszki a później moze sie je sprzeda bo takie maluszki przeciez nie niszcza. my planujemy dzidziusia ale po cichu licze ze dziewczynka bedzie

12 lata 4 miesiąc temu #493801 przez daners
hej u nas minus 12 ;] bylam na spacerku i pani mnei zaczepila mówiac...jejciu a pani musiala z taka kruszynka wyjsc na taki mroz--biedny... eeeh :) mroz to trzeba siedziec w domu buhahahah.

Olga
tez mam takie body co rosnie z malym. z H%m chyba lepszy material maja hehe ;p FOTKI SUPEROWE ZIMOWE

Anszka Ty w marcu a ja 6 lutego do job ;/ i jeszcze mamy kryzys w firmie wiec ciekawe co to bedzie,,,,, ;]

Anna a z jakiego programu korzystasz by podrasowaxc fotosy :D

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #493809 przez Anna77
Moje chłopaki wróciły dopiero sporo przed 17, więc cały dzień leniuchowałam. A w sumie to robiłam ten kalendarz. Na szczęście skończyłam, zamówiłam i zapłaciłam. Mają czas realizacji 7 dni, więc na święta będą :)

daners korzystam w Picassy - fajny i darmowy programik. Prostu jak drut. Mam photoshopa nawet gdzieś, ale coś nie mogę się nigdy zabrać za nauczenie się go. No i tak już pewnie zostanie, bo czasu raczej ubywa niż przybywa ;)

Anszka może wszystkich prezentów nie mam, ale zdecydowaną większość na pewno. Trzy jeszcze mają dojść w przyszłym tygodniu. Cieszę się że w tym roku udało mi się jakoś z tym ogarnąć.

12 lata 4 miesiąc temu #493812 przez Daria23
I ja się przywitam na wieczór Tymuś już smacznie śpi od pół godz..A ja zostałam sama:(mój M odśnieża A2 i go wezwali:(ciekawe kiedy wróci bo śnieg sypie i sypie:(

M89M-w albumie będzie z 80-90 zdjęć no i pełno na płytce...

My w środe mamy szczepienie:(:(:(biedny Tymi:(

Olga-foteczki wspaniałe:)a miałam ci pisać mój M stwierdził że Ignaś jest bardziej podobny do ciebie jak mężulka:)

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #493816 przez Anna77
chciałam Wam wkleić link do naszego kalendarza, ale coś mi nie wychodzi :( Muszę nad tym popracować jeszcze.

12 lata 4 miesiąc temu #493827 przez anunia
Anna a z jakiej strony zamawiasz kalendarz? zarażiłyscie mnie :laugh:

12 lata 4 miesiąc temu #493857 przez maksiu
daria my za wszystko dawaliśmy 3200ale było tak samochód fotograf plener kamerzysta i grajek

12 lata 4 miesiąc temu #493871 przez Daria23
Maksiu-ja nie będe mieć kamery bo nie chcieliśmy jakoś a to mało płaciliście jak za tyle rzeczy

12 lata 4 miesiąc temu #493875 przez Daria23
A tu taka focia na dobranoc:)
Załączniki:

12 lata 4 miesiąc temu #493898 przez Anna77
Daria o cenach nic Ci nie powiem, bo to prawie 15 lat temu było :) Wydaje mi się że za tą wizażystkę, to chyba cena ok. My też na ślubie i na weselu nie mieliśmy kamery. Nie chciałam. Była sesja w studiu, fotograf był też w kościele i na początku wesela. Poza tym mój wujek zrobił masę zdjęć i to wszystko.

anunia my zamawiamy vistaprint.pl

Daria słodkie to zdjęcia :)

Wyłączam komputer, bo na dzisiaj mam dosyć. Dobranoc i do jutra :woohoo:

12 lata 4 miesiąc temu #493915 przez maksiu
a żałujcie bo potem fajna pamiątka. tak te z h&m są naprawdę wyjątkowe. teraz co kupiłam od koleżanki nie które ciuchy rozmiar na 86i dobre są dla maksa więc naprawdę warto dać więcej kasy a mieć na dłużej.

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #493946 przez mloda_mamuska

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #493983 przez Misiowa
Hej dziewczyny:) my juz w domku po weekendzie u tesciowej:) dziekuje w imieniu Hanci za buziaki i zyczonka i wszystkim dzieciaczkom rowniez przesylam buziaki na 5 miesiecy:)
Hancia ma coraz wiecej krostek, juz nawet na pleckach i nozkach. Dzis wykompalismy ja w krochmalu a jutro skocze do apteki po jakis emolient i zobacze czy cos sie poprawi. W miedzy czasie musze sie w koncu do pediatry umowic i jej to wszystko pokazac.

Anunia ja zamawialam z colorland.pl a to dlatego ze jest bardzo oplacalny grupon na ich kalendarze:) za 6 kalendarzy zaplacilam 109 zl. Widzialam ze jeszcze ciagle jest ta oferta aktualna jesli bys byla zainteresowana:)

Daria ale slicznie razem wygladacie:) i jak Tymus slodziutko spi:)

Ide spac bo jutro znow bede padnieta:) dobranoc mamusie:*

12 lata 4 miesiąc temu #493985 przez Olga
Daria podziekuj mężulkowi,nawet nie wiesz,jak się cieszę :lol: :lol: :lol:

Anna ja też obrabiam zdjęcia w Picasa 3 :) mi on odpowiada :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka