BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 4 miesiąc temu #494353 przez słoneczko
Basia - jaki synus sliczny :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #494379 przez BasiaOlek
Dzięki w imieniu Syna za miłe słowa. Mieszkamy w Krakowie.

12 lata 4 miesiąc temu #494425 przez maksiu
witam się i ją dużo nie napisze bo w telefonie mnie wylogowywujd. witam nowa koleżankę. ją dziś do fryzjera ściąć włosy:-) olga mówisz bydgoszcz to gdzieś tu koło torunia tak. to my w sumie daleko od siebie nie mieszkamy

12 lata 4 miesiąc temu #494444 przez bidol
hej kochane :kiss:

no widze że szalejecie z kalendarzami :lol: kurcze a ja jakoś o tym nie pomyślałam ;)

Olga - Ignaś boski i wielkoludeg z niego :lol: słodki jest - i tak patrzy tymi oczkami pięknymi :cheer:

Olinek, Filutek, Hancia, Wojtula - BUZIAKI :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Daria- śliczna fotka- jak Tymcio słodko wtulony w mamusie :cheer: :kiss:

Misiowa
- takie czerwone policzki to ma i Kamilka - na bank od śliny - ale skoro u Was na nóżkach się pojawiły - to raczej nie to ;)

Anszka- już choinka :ohmy: a niekapek - jakoś tak zaraz mam zamiar kupić :lol:

BasiaOlek - witam - pięknego masz synka - co do rozrabiania - to chyba norma - pocieszę Cię jak powiem że będzie gożej :lol: poczekaj aż zacznie raczkować i biegać :lol:

ja w zabawki muszę się zaopatrzyć- możew takie pianinko grająca fisher price - a kuku i jakieś misie z pozytywkami do snu :lol:

Słoneczko - najlepszego dla Pawełka- ale masz kawał chłopa :lol: ja rozbieram :lol:

Kama waży 8200 już :ohmy: kurcze- a przecież nie je dużo :dry:

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #494448 przez Anna77
BasiaOlek Olek prześliczny :) Podobnie jak Olga jestem za jak najdłuższym karmieniem. Najstarszego syna karmiłam 9 miesięcy, młodszego rok - sami się odstawili, po prostu dłużej nie chcieli. Mateuszka też zamierzam karmić jak najdłużej. Każda mamusia musi jednak zadecydować sama. A przypadek który opisałaś jest faktycznie skrajny i chyba to nie samo karmienie odpowiada za anemię, ale jest tego wiele zmiennych. Jestem z Poznania.

A tak zmieniając temat. Jakby mało było wydatków na święta, to dzisiaj rano Kamilowi rozpadło się łóżko, a raczej zarwało i to tak paskudnie, że nic się raczej nie da z tym zrobić.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

12 lata 4 miesiąc temu #494449 przez mloda_mamuska

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 4 miesiąc temu #494462 przez bidol
Ania- ale masz super chłopaków- no a Twojego B to chowaj bo zaraz będzie miał wzięcie- :lol:

12 lata 4 miesiąc temu #494480 przez BasiaOlek
My na zakupach Małego rozbieramy - jest wtedy szczęśliwy i bardzo się rozgląda!! Potem nie ma problemu, bo w większości dużych sklepów jest pokój matki z dzieckiem z przewijakiem. Jak byliśmy w weekend w Realu to w tym pokoju było nawet krzesełko dla dziecka do karmienia i podgrzewacz do butli :)

Podziwiam Was dziewczyny z takim długim karmieniem!!!!!

12 lata 4 miesiąc temu #494489 przez słoneczko
m_m a czemu sie przeprowadzacie? tylko ze umnie w sklepach niema opcji takich jak przewijaki bym musiala chyba malego na rekach ubierac a to jest niemozliwe bo Pawcio nienawidzi ubierania :( i dlatego niechodze z nim do sklepów bo jest za goraco, zaczne z nim chodzic jak bedzie wiosna dopiero bo teraz niemam pomysłu jak z nim isc

Ania ale ty masz przystojniaków :)

12 lata 4 miesiąc temu #494535 przez Olga
maksiu napisał:

witam się i ją dużo nie napisze bo w telefonie mnie wylogowywujd. witam nowa koleżankę. ją dziś do fryzjera ściąć włosy:-) olga mówisz bydgoszcz to gdzieś tu koło torunia tak. to my w sumie daleko od siebie nie mieszkamy

maksiu tak Do Torunia też mam jakieś 80 km.a do Olsztyna z mężusiem jeździłam w tamtym roku często,to 3-4 godz.jechaliśmy zawsze :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #494543 przez Anna77
No i skoro już jestem przy komputerze, to jeszcze trzy z Chrzcin i spadamy na spacerek i po Kubę do przedszkola:
Załączniki:

12 lata 4 miesiąc temu #494566 przez Olga
Anna super masz dzieciaczków,a Mateuszek jest słodki :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 4 miesiąc temu #494608 przez anunia
Hej dziewczyny

Ja dzisiaj od rana biegam po sklepach ,zmęczona jestem jak po dniu w pracy :laugh:

Misowa-dziekuje za strone ,fajna promocja kalendarze zamównione :) czekamy na zdjęcia Hani :P

Anna -rodzina jak z obrazka ,bardzo ładnych masz synów .

BasiaOlek- Witaj ,synuś fajniutki :)

12 lata 4 miesiąc temu #494659 przez saiko
czesc,

Szymek dziś jakiś nieswój, mało je bo po 50-80ml, ale sporo pije jak na niego
marudny jest, popłakał mi się dziś na spacerze

wlanei go polozylam, mam nadzieje ze pospi z godzine a ja Was nadrobie

zobaczcie jaki przepis znalazłam:
pierniczki-witraze

12 lata 4 miesiąc temu #494676 przez mloda_mamuska

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka