BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 1 tydzień temu #495038 przez anunia
saiko- A próbowałaś w nocy zamiast mleczka dać herbatkę?

położna mi mówiła,żeby w nocy nie dawać mleka tylko herbatkę i dziecko będzie przesypiać noce

Moja piję mleko o 19.00 i dopiero o 7.00 rano

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 tydzień temu #495046 przez Olga
misiowa Hania jest śliczna i te rączki są cudowne,uwielbiam takie wałeczki.Moja Marika takie miała :laugh: i w ogóle śliczniutko ja ubierasz :laugh:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 1 tydzień temu #495048 przez anunia
Misowa- Hancia przepiękna :kiss: ,wygląda na grzeczniutką dziewczynkę :)

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #495056 przez saiko
anunia napisał:

saiko- A próbowałaś w nocy zamiast mleczka dać herbatkę?

położna mi mówiła,żeby w nocy nie dawać mleka tylko herbatkę i dziecko będzie przesypiać noce

Moja piję mleko o 19.00 i dopiero o 7.00 rano

wlasnie staram sie zrezygnowac z jednej butli mleka w nocy bo Symek do przedwczoraj wypijał ok 2 i ok 4-5 a potem o 9 mleczko ale wlasnie pomyslalam, ze z jednej mozna zrezygnowac a jak sie uda to z drugiej tez sprobuje

dziekuje dziewczyny za rady - zamienie samo mleczko z kaszka wieczorem

Misiowa - ale duza i pulchniutka Twoja Hania jest :)

12 lata 1 tydzień temu #495064 przez Misiowa
Dzieki dziewczyny:) No HAncia to niezly klopsik;) mysle ze juz powoli dobija do 9 kg.

12 lata 1 tydzień temu #495121 przez bidol
Ale nabazgralyscie.

Nie wiem czy pamietam co komu bo leze w łóżeczku z kieliszkiem likieru :-) i do szczescia nic mi juz nie trzeba. Jedrula jest u brata. Cos na kompie robia. Ostatnio brat byl w radiu. Opowiadal j krok po kroku jak odniusł sukces. Bylam mega dumna az sie poplakalam. Gdyby mama zyła...

Ech dobra.

Ania - pięknie wygladacie. Nie wiem co ty chcesz od siebie ? Piekna kobietka z Ciebie. A Matus boski. Taki syneczek mamusi :-) a w kosciele tak cieplo bylo ze Matuś tak rozebrany???

Agnesssa - przepiekny ten kalendarz. No cudny Twój Maksio. Pieknie to zrobiłaś i bez zbędnych upiększeń. Extra. Tez taki chce :-)

Olga - przeziębienie :( uuu to niedobrze. A jak Olga sie miewa ?

Moj Seba chory :(

Misiowa - Hanulka piękna. I prześlicznie ubrana :) i duza kobietka :) cukiereczek :)

M_M - oo to nie dobrze :( tamto mieszkanko faktycznie super było. A to mieszkanko będziecie mieli poza miastem??

Anunia - hmmm zazdroszcze przespanych nocy. Mi tez lekarka mowiła o tej herbatce w nocy ale Kame ciezko oszukac ;)

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #495135 przez agnesssa
Anszka zamówiłam na allegro, ale było trochę małe więc założyłam tylko do zdjęć, a na święta już nie mam takiego fajnego :dry:

Bidol
Gratuluję brata :woohoo: To nie ma większej filozofii z kalendarzem, a przecież masz piękne zdjęcia Kamilci, nic tylko zamawiać :lol: I zdrówka dla Sebulka :kiss:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

12 lata 1 tydzień temu #495136 przez kejtin
No mi pediatra mowila zeby na noc malucha nie przekarmiac i jesli dawac cos rozszerzonego to miedzy 12 a 17 ;)

Moja poki co staly element kaszka je o 14 potem o 18 i 22 mleczko i nocka z glowy:)
Za kazdym razem jemy 180ml i nie wazne czy to kaszka czy samo mleczko, je tyle samo :)

A jak dalam marcheweczke to pol godziny przed 18 bo zjadla, odczekalismy niecala godzine i upomniala sie o mleczko :)

Dzis zjadla kaszke o 18 i jeszcze spi... zastanawiam sie czy budzic i karmic, czy dac jej pospac, ale jesli ona teraz nie zje to w nocy bedzie alarm:) Bede twarda poczekam do 23 nakarmie i spac:)

12 lata 1 tydzień temu #495153 przez mloda_mamuska

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 1 tydzień temu #495174 przez BasiaOlek
Olek na wieczór dostaje 150 ml mm z kleikiem ryżowym - prawie 2 miarki od mm. Śpi ładnie od 19:30 do 1-2 w nocy. Na obiad dostaje słoiczek jarzynek. Poza tym pierś. W nocy pije 2-3 razy ostatni raz tak 5-6. Potem dopiero 8-9.

życzę miłej przespanej nocy :)

12 lata 1 tydzień temu #495276 przez Olga
Hej.

Ja już na nogach,bo musiałam podać dowód mojemu instruktorowi,to mi ustali egzamin.Ignaś i Olga jeszcze śpi.Na razie obudziłam się zdrowa,bo już myślałam,że się rozłożę przez noc-zobaczymy jak dalej.
Śniadanko zjedzone,kawka zrobiona,a teraz was szybciutko nadrobię :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 1 tydzień temu #495277 przez Anna77
Dzień Doberek :woohoo: Od wczoraj bez zmian - śnieg prószy, raz mocniej, raz słabiej. Ale popisałyście wieczorkiem :ohmy: Jak położę małego, toi na chwilkę wrócę. Miłego dnia :)

12 lata 1 tydzień temu #495321 przez daners
witam :) ja przy kawusi... ;] a mały spi.
Noc masakra z tymi bolącymi dziąsełkami jesc nieumial a glodny byl i placz tylko kurcze dzis na sniadanie dostal kaszke jedzac lyzeczka ;] bo jak mleczka przez smoka niechcial to trzabylo sie ratowac :) ale gesta papka podana łyzeczka sprawiała odrych wymiotny ;/

co dzis dziewczyny robicie ciekawego ;>;] spacer zimowy napewno a jakies przygotowania do świat prezentu kupione hm ja jutro ide ale jeszcze pomyslów brak ;]

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 1 tydzień temu #495327 przez Daria23
I ja sie przywitam Tymek dzis nie dal pospać obudził sie po 6 i koniec spania:)jutro mamy szczepienie i juz sie tym stresuje:(

Misiowa-sliczna ta twoja panienka mała:)
Bidol-pogratuluj bratu a jaki on sukces osiągnął jeśli można wiedzieć?
Olga-ile dałas na początku tego kurczaczka Ignasiowi??

U nas się słoneczko przebija także spacerek:)

12 lata 1 tydzień temu #495339 przez anszka
Cześć :)
Nasza nocka beznadziejna, mały co chwilę się budził, teraz trochę odsypia. Mam nadzieję, że dzionek jakoś zleci.
Jeśli przestanie padać, to pójdziemy na spacer, a jeśli nie, to zostajemy w domku ;)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka