BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 1 tydzień temu #496015 przez mloda_mamuska

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 tydzień temu #496019 przez chłopek
kamyczka mi 13 grudnia sie konczy :(

12 lata 1 tydzień temu #496043 przez saiko
chłopek napisał:

kamyczka mi 13 grudnia sie konczy :(

mi 26 lub 27 ;(

12 lata 1 tydzień temu #496062 przez chłopek
ja od stycznia wychowawczy mam

12 lata 1 tydzień temu #496070 przez daners
m-m Olinek nadal nie je ? hm kurcze moj wieczorem i teraz poszedl spac obudzil sie i placze a jesc niechce prezy sie jak mu daje mleko a herbate wypija ;/ i tak cala noc ma nie jesc to sie zestresuje ;/

szukam krzeselka do karmienia Anszka miala chyb taki jak ja chce i pytanie czy jedza jzu wasze maluszki w krzeselkach czy czekacie az bedzie stabilnie siedzialo? bo krzeselko ktore mnie interesuje ma regulowane oparcie wiec bedzie mialo jak w bujaczku wiec chyba mu nie zaszkodze?

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 1 tydzień temu #496082 przez Olga
Ale się wyjadłam chińszczyzny ;) zaraz pęknę i taką ostrą zrobiłam-pycha :silly:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 1 tydzień temu #496115 przez Daria23
A ja znowu sama siedze mój M od rana jeszcze nie wrócił z pracy ah ta zima biedak jeszcze musi sypać drogi o tej godz:(
Jutro jeszcze te szczepienie już mnie serce boli na samą myśl:(

Olga-ogromne buziaki dla naszego Ignasia:*:*:*

Dziewczyny a jak to jest bo np mam macieżyńskie do 22 i potem biore jeszcze zaległy urlop to dopiero po tym urlopie mam wychowawcze czy odrazu po macieżyńskim?

12 lata 1 tydzień temu #496136 przez anszka
Kamyczka - żłobki są tylko prywatne.
Daria - z tego, co wiem, to najpierw urlop zaległy, potem możesz wziąć urlop za 2013 r., a potem wychowawczy.
Daners - oparcie jest regulowane, więc można karmić, siedzi mniej więcej w takiej pozycji jak w leżaczku :)

12 lata 1 tydzień temu #496200 przez kejtin
kamyczka - byloby wspaniale !!!! :) Bo mnie by objelo gdyz macierzynski konczy mi sie 4 stycznia :D z tego co wiem Ciebie tez :D

Po macierzynskim sie bierze zalegle urlopy i potem urlop wychowawczy - szkoda ze bezplatny :)

Ja zdecydowalam ze jednak na wychowawczy nie ide, malenstwo ma dobrych dziadkow, nie mam sie co martwic :-) Teraz twarda jestem, bo jak przyjdzie co do czego to pewnie ciezko mi bedzie małą wypuścić z rąk :)

A ja uwielbiam prezenty i dostawac i kupowac :D I zawsze raz w roku pozwalam sobie na swiateczne szalenstwo :-)))))))))))))))))))
A ze maluszka mam jednego, to musze pogodzic sie z tym ze prezentow bedzie najwiecej pod choinką właśnie dla niej :D)
Nie moge sie doczekac :-)

12 lata 1 tydzień temu #496284 przez Kamyczka
Kejtlin mi się kończy macierzyński 8stycznia :blink:

12 lata 1 tydzień temu #496332 przez mloda_mamuska

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 1 tydzień temu #496348 przez Misiowa
Olga buziaki dla Ignasia:* tez bym sobie chinszczyzne zjadla:) musze namowic mezulka zeby zrobil.

Kamyczka tos mnie zdolowala:(mi sie konczy macierzynski 23 grudnia potem zalegle urlopy i wychowawczy.

A ja dzis umylam okna i mam juz rolety:)w koncu sasiedzi nie beda nam patrzec na rece;) przy okazji posprzatalam troche i od razu przyjemniej w domku sie zrobilo:) a teraz powolutku szykuje sie do spania:) dobranoc mamusie:*

12 lata 1 tydzień temu #496361 przez Olga
Dzięki dziewczyny w imieniu syna za życzenia :)

Ignas to żarłok mały,jak wstał po 3 godz.spania o 18 to zjadł przeszło pól dużego słoiczka kaszki,po godz.wytrąbił cyca,o 20 już było po 200ml kleiku i jeszcze jak jadlam jogurt po chwili,to tak litościwie patrzył,że się nie mogłam powstrzymać i mu tak odrobinkę na czubku łyżeczki dałam kilka razy.Myślałam,że mi tąlyżkę zje w calości ha ha :lol: Z niego to mały żarłok-cieszę się,że lubi jeść,bo jakby się za swoim tatusiem wyrodził,to by nic nie lubił :angry:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 1 tydzień temu #496366 przez chłopek
ja wychowawczy mam płatny dobre 400zl

12 lata 1 tydzień temu #496368 przez mloda_mamuska

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka