BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 1 tydzień temu #496764 przez mloda_mamuska

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 tydzień temu #496767 przez anszka

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #496769 przez bidol
Anszka - nie ten jest inny- ten z lovi też Kamie nie pasuje - ten jest taki z taki z campola
tam na końcu jest dosłownie kuleczka- nie spłaszczona ale okrągła :)

M_M- kurcze- idźcie do lekarza :(
Załączniki:

12 lata 1 tydzień temu #496775 przez słoneczko
witam mamusie kochane, umnie nocka straszna poszedl maly spac po 18 obudzil sie o 4 z rykiem, niedalo sie go uspokoic wogole, nawet noszenie na rekach niepomagalo, jestem od 4 na nogach :(
teraz zasnal Pawelek:)

Olga wszytskiego naj naj naj dla Ignasia

Bidol zazdroszcze ci jak ci Kamka ladnie spi codziennie, moj tez ladnie spal ale teraz cos mu sie stalo:(

moj je 210ml co 5 godz , zmienilam mu mleko z bebiko na hipp combiotic z probiotykami i problem z kupkami minal i maly sie najada, juz nieplacze jak wczesnie po 1 godz ze jest glodny, spokojnie do 5 godz wytrzymuje:)

Anunia - mojego to sie nieda oszukac na herbtake dawalam mu herbatke a jak wypil to ryk ze chce mleko, wiec wypil 120ml herbatki i 210 ml mleka:)

m_m co sie dzieje z Oli? nawet desereków nie je?

12 lata 1 tydzień temu #496776 przez chłopek
bidol a mój mało przybiera :( ja tez mam super program do obróbki zdjec w tel Pixlr Express a na kompie Photo Scape i tez jest dobry

12 lata 1 tydzień temu #496779 przez słoneczko
mamusie chce cos takiego malemu kupic? co myslicie?
allegro.pl/puzzle-piankowe-duze-mata-pia...kat-i2856325550.html

12 lata 1 tydzień temu #496781 przez chłopek
mm na czerwcówkach joanna ma taki sam problem Ala też jej mleka nie chche jesc, kup mu sinac tak to sie chyba nazywa. bo moze on ma mleko wstręt

12 lata 1 tydzień temu #496787 przez anszka
Chłopek - PhotoScape znam, ale mi się znudził :)
Słoneczko - mnie się pomysł na prezent podoba
Bidol - dzięki, spróbuję :)

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #496802 przez bidol
Chłopek - może masz mleko mało sytne ;) spróbuj może więcej modyfikowanego dawać ;)

Słoneczko - to dobry pomysł - bo dzieciaczki więcej teraz na podłodze będą a ta mata nie przepuszcz zimna więc spokojnie - kupuj :)

Anszka- tu masz link na wersję testową na 30 dni www.dobreprogramy.pl/Ulead-PhotoImpact,P...m,Windows,12153.html :)

a to efekt raptem kilku kliknięć :)
Załączniki:

12 lata 1 tydzień temu #496806 przez BasiaOlek
Słoneczko - ja mam takiego rodzaju puzzle i są super!! Bardzo ładnie izolują zimno podłogi, jak się na nich siedzi ma się wrażenie, że grzeją tyłek. No i teraz jak dzieci się będą uczyły siadać będą niezbędne do łagodzenia upadków :) Mogą również zastąpić dywan w dziecinnym pokoju. Jednym słowem Polecam!

Hmmmm widzę, że to są rzeczywiście częstsze kontrole tych bioder. Moja koleżanka miała jedno (biodra zdrowe) i się nią sugerowałam. Dzięki za odpowiedzi :)

12 lata 1 tydzień temu #496825 przez Olga
Dziewczyny,czy ja dobrze pamiętam,że któras kiedyś wstawiała link ze stroną o tych puzlach,że są jakieś tam dziwne,nie pamiętam dokładnie o co chodziło.To chyba m m wstawiała :(

My godz.na spacerku byliśmy,ale oczywiście mamusi nogi zmarzły :angry: Musze zainwestować w cieplejsze buty ha ha :lol: maly zjadł warzywka z kurczaczkiem i jabłkiem-bardzo mu smakowało :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 1 tydzień temu #496831 przez anunia
Hej mamusie

Nie wiem czy to jakis skok rozwojowy,ale Emilka dzisiaj jak wstała o 7.00 to tak nie śpi do teraz ,żadnej drzemki jeszcze nie było ..dziwne, no ale cóz dzieciaczki są coraz wieksze i juz tak nie bedą spały całymi dniami :)

Mam takie pytanie ,bo zauważyłam ze mała od kilku dni jak ją podnoszę to wybija sie na prostych nogach i tak twardo stoi wasze maluchy też tak robią?

Bidol Emilka jak miała miesiąc to stopniowo w nocy mniej jadła do miesiąca co 3 h a pózniej jak np zjadła o 22.00 ostatnie mleko to tak o 5.00 rano Teraz o 19.00 ,20.00 zjada ostatnie i o 7.00 dopiero i spi cała noc ,jakos specialnie długo nie dawałam jej herbatki w nocy może z 2 razy ,nie było potrzeby bo sie nie budziła ,ona poprostu lubi sobie pospac po mamusi :laugh:
Ale w ciągu dnia zjada co 3h.

12 lata 1 tydzień temu #496846 przez anszka
olga - dobrze pamiętasz, ale te mają certyfikat i niby nie zawierają tych szkodliwych substancji, więc są chyba ok :)
bidol- a ty masz tę wersję programu czy tę pełną i płatną?
A Kamilka jak zwykle powala :kiss:
anunia - nie zwróciłam uwagi na siłę w nóżkach małego ;)

12 lata 1 tydzień temu #496851 przez bidol
anunia - to normalne- dzieciaczki maja wiecej siły w nóżkach :laugh:

anszka - tak - ja mam tą darmową :laugh:

12 lata 1 tydzień temu #496853 przez mloda_mamuska

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka