BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 3 miesiąc temu #497251 przez daners
saiko nie noo boski Szymulinek :) a jak sobie przyblizyl klawiature hehe rosnie informatyk :)

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #497454 przez Anna77
Ale dzisiaj poszłyście szybciutko spać :ohmy:

Bidol, Saiko super. Chyba też muszę nakręcić jakiś filmik :)

Daners uwierz mi, gdybym miała taką możliwość, to pewnie właśnie myślałabym żeby Małego wyprowadzić z sypialni :) My w tzw. salonie, czy "dużym pokoju" mamy pokój dzienny, swoją sypialnię i sypialnię Mateuszka. Łatwo nie jest.

Dobra, dobranoc i do jutra. Spokojnej nocki :kiss:

12 lata 3 miesiąc temu #497472 przez saiko
Szymek zasnal ok 22 o 23 zjadl butle a teraz pdzez 40 min wmawialam mu ze jeszcze jest noc i sie spi. A on "gu" , na szczescie zasnal. Ale i tak cos ruchliwy jest, 3 razy od zasniecia przekladalam go bo przekreca sie w poprzek lozka z nogami na zewnatrz.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 3 miesiąc temu #497515 przez anszka
Hej :)
Bidol - podziw dla Kamy za wytrwałość :)
Saiko - zamiłowanie do kompa Szymek ma w genach, widać w oczach pasję :laugh:
Jak tam formalności kredytowe?
Kejtin - piękne "grrra"
Daners - a dlaczego ci głupio, przecież nikt nie krytykuje twojej decyzji, sypialenką byś się mogła lepiej pochwalić i Filutkiem, bo go dawno nie widziałam

U nas -11, brrr...

12 lata 3 miesiąc temu #497545 przez Daria23
witam i ja sie przywitam w naszych lasach było dziś -16..........
Tymek wczoraj łądnie zasnął troszke miał temp podwyższoną ale nie było źle.
Ja dziś jade do ginki na cytologie i odrazu poprosze o inne tabletki bo te mi nie służą...]

wasze dzieciaczki są boskie:*

Pisałyście o wagach dzieci mój brat ma znajomych i im się urodził synek. Ma on teraz 2 miesiące i nie uwieżycie ile waży..... 6,5 kg -nie wiedziałam tego dziecka jeszcze ale nie wyobrazam sobie Tymek ma 5 mies a wazy tylko kg wiecej od niego

12 lata 3 miesiąc temu #497567 przez daners
hej mamunie ;]
u mnie minus 10 ;] wiec hmm ze spacerkiem troszke poczemy moze cos podskoczy do góry bo chyba zimniccca :p

Anszka gdybyś miała fejsa to bys widziala Filuta na bieżąco ;p hihii
ale moze niebawe cos pstrykne ;p tylko nie dzis bo "skrzywdzilam "dzis mojego synka :) ma ubrane jasniutko fioletowe rajtuski :) hehe odiedziczone po kuzycne :) to jedne z cienkich bo reszta grubasne a jemu wiecznie spadaja skarpety :) a ze w domu jestesmy.....

ja juz po kawie .... co tu by robic :):):):)

Daria jak tam znalazłas jakies fryzurki ;] bizuterie bedziesz miec welon wogole ?

12 lata 3 miesiąc temu #497575 przez BasiaOlek
cześć Dziewczyny;

Ja na szczęście nie mam termometru na zewnątrz więc nie wiem jaka jest temperatura. Wybieram się na spacer standardowo ok.13 po obiedzie Olka. Od soboty się kisimy w domu, bo powietrze tak zanieczyszczone w Krk, że nawet na onecie pisali, żeby nie wychodzić. Ja mam już dosyć idę dzisiaj na godzinę, bo słońce pięknie świeci zero chmur na niebie.

My też mamy ciekawą sytuację i mieszkamy jednocześnie w sypialni, pokoju dziecka i kuchni - w kawalerce :) ale początkiem roku przeprowadzamy się na swoje więc będzie lepiej. Już powoli nie wydalam - mamy taką ciasnotę :) Najgorzej jak Olek idzie spać wtedy każdy siedzi przed swoim laptopem i klika. Jak chcę pogadać z Mężem to idziemy do łazienki :ohmy:

Saiko - super mały "komputerowiec" :laugh:
Bidol - cudna jest Twoja mała akrobatka!

miłego dnia!

12 lata 3 miesiąc temu #497581 przez chłopek
hej u nas -20 było juz jet -10 :)
ja zaraz kawke bede piła i biore sie wkoncu za te pierniki bo do świat nie zdąże zrobic::)
Sebolek spi a Ksawcio oglada bajkę, zaraz jakiś jogurcik zje. a później na pole z tata bo ma wolne od poniedz :( nie maja pracy

12 lata 3 miesiąc temu #497584 przez chłopek
na fb dałam zdjecia z Ksawcia urodzin :)

12 lata 3 miesiąc temu #497621 przez daners
dziewczyny ktora oglada ddtvn mowia o nauce czytania i liczenia 5 miesiecznego dziecka....świat oszalał ;] hehehe

12 lata 3 miesiąc temu #497628 przez Daria23
Daners -ja nawet suni nie mam a gdzie biżuteria i reszta:) fryzur nawet nie mam ostatnio kiedy szukać ciągle coś i widzisz..

A jaką mieliście laski wódke na weselu?

12 lata 3 miesiąc temu #497635 przez Anna77
Dzień Dobry :) Jak wstałam koło 8 było -13, teraz jest -11. Dla nas to i tak nie ma znaczenia, bo i tak się nie ruszylibyśmy. Zaczęłam już kaszleć, rano bolało mnie gardło, Kuba pokaszluje i ma katar. Mateusz na razie mam wrażenie że i tak najlepiej z nas się trzyma. Jutro na 8 rano jedziemy do lekarza, żeby przed weekendem mieć spokój.

Kuba leży w łóżku i czyta, Mateusz właśnie zasnął, a ja usiadłam na chwilkę ze świeżą kawką.

chłopek super te fotki z urodzin. Fajne są takie wspólne urodzinki, więcej zabawy i gości :side:

daners włączyłam, ale za późno niestety. Faktycznie świat oszalał. W ogóle ostatnio coraz mniej włączam tv. Wszystko można teraz obejrzeć w necie. Nawet ostatnio zaproponowałam B żeby wyniósł na próbę telewizor do piwnicy. Tylko że nie mamy tam miejsca już, he he

Cholerka, fatalnie się czuję z tym kaszlem, a tu jeszcze tyle do zrobienia przed świętami :angry:

12 lata 3 miesiąc temu #497683 przez mloda_mamuska

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #497695 przez saiko
anszka - nadal nic nie wiemy o kredycie :(

mialam dzis delikatne sciecie z tesciowa bo jej powiedzialam, ze w nocy nie karmilam od 23 do 8:30 caly czas gada, ze trzeba ze dopiero kolo roku mozna przestac

jak to jest????? Moze to dotyczy tylko cyca??

Daria - Maximus czy jakos tak

Anna - my nie bedziemy miec telewizji a odbiornik tylko do ogladania filmow i grania na xboxie ;)

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #497700 przez Daria23
Tymuś z chrupką:P

na siedząco

I na śmiejąco:)
Załączniki:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka