BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 11 miesiąc temu #521749 przez Misiowa
Sloneczko no to superowo masz:) Ale Ty karmisz mm? Bo ja karmie piersi i pewnie dlatego sie Hania budzi tak czesto. Mnie tez bardzo plecy bola dlatego jutro ide do lekarza po skierowanie na rehabilitacje. Moze to cos pomoze.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #521755 przez chłopek
sprzedalam wózek :) kupiam inny

11 lata 11 miesiąc temu #521765 przez słoneczko
misiowa tak karmie mm,jak karmilam piersia to tez mi sie maly budzil kilka razy w nocy

chlopek jaki wozeczek kupilas?

11 lata 11 miesiąc temu #521773 przez chłopek
coneco toledo

11 lata 11 miesiąc temu #521794 przez mloda_mamuska

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 11 miesiąc temu #521802 przez chłopek
mm nie ten mam sprzedalam ten 3 kołowy

11 lata 11 miesiąc temu #521820 przez Anna77
Olga kurcze, a to pech. Najważniejsze że wiesz, ża z samą jazdą nie masz problemów. To Cię uspokoi i następnym razem bezstresowo pojedziesz na egzaminie, ucinając sobie jeszcze przy tym pogawędkę z egzaminatorem :silly:

Bidol namierzyłam takie krzesełko na allegro i ją kupię :)

A mój Mateusz nauczył się tak śmiesznie cmokać :laugh: Super to wygląda i widać, kiedy sam cieszy się jak coś nowego opanuje :) Do tego obraca się już tak perfekcyjnie, że ledwo go położę, a on od razu jest na brzuszki. Co prawda na razie w jedną stronę, ale wszystko po kolei.

11 lata 11 miesiąc temu #521844 przez Misiowa
Chlopek no to super ze tak szybko Ci sie udalo:) ja sie caly czas zastanawiam czy mojego nie sprzedac czy schowac go do piwnicy.

Mm szkoda ze sie nie udalo z domkiem ale moze jeszcze uda wam sie znalezc cos lepszego:

Sloneczko jak bylam wczoraj u pediatry to zalecala zebym karmila piersia Hancie przynajmniej do roku...nie wiem czy dam rade tak dlugo ale jeszcze sporo nieprzespanych nocy przedemna;)

11 lata 11 miesiąc temu #521848 przez Misiowa
Anna no to super ze Mateuszek taki zdolniacha:) Moja mala pare razy sie przewrocila i na tym koniec...ehh leniuch;)

11 lata 11 miesiąc temu #521854 przez chłopek
misiowa sprzedałam znajomej

11 lata 11 miesiąc temu #521878 przez bidol
Misiowa- ale to tylko tak wygląda a dzidziuś prawie na płasko leży :laugh: Na wiosnę zobaczysz jak zrobię zdjęcie Kamce :laugh:

Olga - no super wózeczek- no i faktycznie śpiworek idealnie pasuje :laugh:

Ania
- to super - Kamka też z brzuszka jeszcze nie potrafi się przekręcić ;) ale za to do raczkowania się szykuje :laugh:

postaram się filmik wrzucić jak Seba się kąpał w tym :laugh:

Słoneczko - to super masz z tym spaniem Pawełka. Kamila budzi się jeszcze w nocy min 2 razy na herbatkę no i spać to tak po 20 chodzi :) ale o 6 już pobudka ;)
Ja Kamilce też jeszcze nie pozwalam za długo siedzieć, ale w leżaczku to już sama siada- łokciami się odpycha i siada :)

Chłopek - a ten coneco - to chyba mega ciężki?? bo wygląda na bardzo ;) ale poza tym fajny :)

11 lata 11 miesiąc temu #521881 przez chłopek
bidol nie jest cieżki brat ma i fajnie sie go prowadzi

11 lata 11 miesiąc temu #521892 przez Olga
Ja też się cieszę,bo Ignaś od wczoraj cały czas się przekręca na brzuch i ręki poźniej jednej nie może wyjac.Muszę łóżeczko obniżyć,bo zaczyna robić się niebezpiecznie ;) My od przedwczoraj uczymy małego robić "pa pa" i czuję,że do końca tyg.opanuje tą sztukę,bo jest zafascynowany jak wszyscy ciągle wołają "Ignaś pa pa",a on oberwuje swoją rączkę i moją jak go trzymam na ręcach i zerka na dziewczyny.Zaczyna tymi paluszkami próbować,bo nie wiem,jak wasze dzieciaczki,ale moje to na początku to nie machały,tylko tak dłoń otwierały i zamykały. :) Mądrala mały,łapie wszystko,dziewczyny ciągle do niego mówią i on jest szczęśliwy :)

bidol ten na wierzchu to pokrowiec od wózka,ale w środku mam ten stary spiwór i jest tego samego koloru :laugh: Na razie jakoś przejeżdżę,a później się zobaczy :) Żebym Mutsy sprzedała,to bym się cieszyła :silly:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #521922 przez Anna77
Bidol he he, w jedną stronę to miałam na myśli z plecków na brzuszek, ale przez lewą rękę. O tym że może też w prawą stronę, muszę mu przypominać, na przykład układają odpowiednio zabawki jak go kładę na macie puzzlowej.

Olga my z kolei jak Mateusz ze mną chodzi po domku, przy wszystkich włącznikach robimy "pstryk". Czasem na powiedzenie "robimy pstryk" wyciąga rączkę :)

MM szkoda domku, bo przecież nie pierwszy raz chcieliście domek. Ale znając Waszą częstotliwość zmian miejsca zamieszkania, co się odwlecze to nie uciecze i jeszcze zdążysz w ciepłe dni napić się zimnego piwka na własnym ogródku, czego Ci życzę ;)

11 lata 11 miesiąc temu #521939 przez Olga
Anna to Ty też masz Ignasia w domku ha ha :lol: Mój też na razie tylko przez lewą rękę się przekręca i nie potrafi jej spod brzuszka wyjąć :) z brzuszka na plecy też jeszcze nie przewraca się :)

A jak ze spaniem w nocy na brzuszku,bo ja juz czasami małeg tak kładę,bo on sobie buźkę ładnie odwraca jak ścierpnie.Teraz to pewnie niedługo sam będzie się na brzuch do spania układał :lol:

Czy wy smarujecie pupcię po każdej zmianie pieluszki i po kąpieli,czy tylko sporadycznie.Bo ja zawsze smaruję,nie czekam na odparzenie,bo jeszcze mały nigdy nie miał i tak jakoś profilaktycznie smaruję :)

Poszłam dzisiaj do apteki po wit.D,bo mi się wczoraj skończyła i kupiłam bardzo korzystnie,bo za 90 kapsułek zapłciłam 16zł,ale pani magister mnie oświecila,żebym wzięla receptę na kropelki,wtedy kosztują 3-4zł i są lepsze,ponieważ te kapsułki to jest suplement diety,a krople na recepte,to prawdziwy lek.Ja się za bardzo na tym nie znam,tylko tak mi tłumaczyła i że teraz pediatrom nie chce się wypisywać recept,dlatego karzą te kapsułki kupować ;)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka