BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 11 miesiąc temu #522253 przez chłopek
u nas fura sniegu pózniej idziemy na spacer

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #522261 przez Misiowa
Buziaki dla wszystkich solenizantow:*:*:*:* Hania sie tak podeksytowala ze juz taka duza ze postanowila nie robic sobie drzemki:D

Mm powodzenia w przygotowaniach do wyjazdu:) ale super ze juz jutro z rodzinka sie spotkasz:)

Anna u nas tez odwilz - co za pogoda...

11 lata 11 miesiąc temu #522285 przez Anna77
Misiowa to u nas dzisiaj z drzemka tak samo :laugh: Niby już przed 9 zjadł cycuszka i miał iść spać, ale się nie udało. W międzyczasie jeszcze kupa była. Teraz już będzie musiał wytrzymać godzinkę.

11 lata 11 miesiąc temu #522288 przez Misiowa
Anna moze ta zmiana pogody tak nam rozstraja dzieciaczki. Ja teraz juz tez mala przetrzymuje do spacerku:)ale juz slabo jest wiec sie powoli zbieramy:)

11 lata 11 miesiąc temu #522305 przez słoneczko
Anna,Misiowa moj na szczescie wstal dzis przed 8 i juz wlasnie teraz ma 2 drzemke:) spal po 9 i teraz po 11, wiec troche spokoju mam,czekam az moj mezus sie obudzi bo ma teraz nocki robi po 12h i idziemy pozniej na spacerek

11 lata 11 miesiąc temu #522312 przez słoneczko
BIDOL pytalas o Kamyczke?pisalam z nia mowila ze niemoze donas wejsc na forum bo ma jakis problem z logowaniem,pisala ze jej maly ma problem z kupkami i ze ostatnio dzwonili po pogotowie bo Domninis plakal bo niemogl sie zalatwic

11 lata 11 miesiąc temu #522317 przez Anna77
A i zapomniałam Wam napisać, że Mateusz uwielbia zabawy z balonem. Czasem mu przywiązujemy gdzieś do sznureczków przy spodniach od dresu. Jest wniebowzięty i śmieje się na całego :)

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #522319 przez Olga
Na początek wielkie buziaki dla Oliwierka, Hanci, Filipka, Wojtka,niech rosną i zdrowo się chowaja :kiss: :kiss: :kiss:

Mały usnął,więc czas na kawkę w spokoju :)

daners,tak wózeczek zwykły,bo na taki mnie było w tym miesiącu stać,a niestety w gondoli nie dało już rady wozić Ignasia.Tak jak pisałam wcześnie,na wiosnę mężulek obiecał mi taki,jaki będę chciała :lol: ten to tylko przejściówka( ja zbieram wózki do kolekcji ha ha).Nie znaczy to,że jest zły,bo o wiele lżej sie go prowadzi od Mutsy,chociaz nie ma pompowanych kół,a z tego co dobrze wyszperałam,to są wózki Graco,więc firma nie jest zła ;)

Mały wstanie,to na snieżek wyjdzie z tatusiem,a ja ogarnę w mieszkanku :)

bidol super to krzesełko-szkoda,ze my nie mamy wanny :(

Właśnie,kamyczki już bardzo długo nie ma :(

słoneczko widzę,że Pawełek podobny śpioch jak Ignaś ;)

majowka to wcale nie czekajcie z drugim dzidziusiem,bo czym większy odstęp między dzieciaczkami,tym mniejszy między nimi kontakt :( Mam młodziutką znajomą-23 lata i ma dwoch chłopcow po roku.Jejkuś jak oni się kochają i bawią razem,czasami też się tłuką,ale rzadko ;) a ona już planuje,że za kilka lat może im się dziewczynka trafi :silly:

My mamy dwa niekapki z Tommee Tippee,ale jeszcze ich nie uzywaliśmy.Czekają na odpowiedni moment ;) Jeden z nich jest z miękkim ustnikiem,drugi z twardym :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 11 miesiąc temu #522385 przez chłopek
bidol włąsnie fajne to krzesełko tez chcialam dla sebka i mowilam mojej sis jest chrzestna to wanienke kupiła(bo tamta nam pękła)

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #522397 przez Majowka
Sloneczko, no juz lepiej. Tzn. juz jest zupelnie inny, dorosly i nie placze z byle powodu :laugh: tzn. odstawilismy ten paskudny syrop i niebo a ziemia, inne dziecko zupelnie. Nawet juz go tak dziaselka nie draznia, nie widze takiego poirytowania tym bolem, jak wczesniej, ale zabkow jeszcze nie widac.

Olga, dokladnie, tez nie chce miec duzej roznicy pomiedzy pierwszym i drugim, zobaczymy kiedy sie uda :)

Bidolku, Sebus w kapieli slodziuchny! juz nie moge sie doczekac, kiedy Lukcia wsadzimy do duzej wanny! ale bedzie szczesliwy!

my mamy od dzisiaj remonty w mieszkaniu... :( do konca tyg chyba potrwa.

11 lata 11 miesiąc temu #522421 przez maksiu
hej my po usg wyszlo oki
tak sie ciesze:)
teraz siedze i mleko produkuje, nie lerci bduzo ale wiecej niz wczoraj w sumie wczoraj maly caly czas byl na cycu:) a dzis tylko raz teraz zjadj serek i dam mu pewnie to mleczko sciagniete z wczoraj i dzis i pojdzie spac,
olga suuuper para tylko myk i bedziesz nanm pisac o slubie:)
bidol super film wydaje mi sie ze kamila Do seby podobna:)

buziole dla naszych solenizantow:)

11 lata 11 miesiąc temu #522422 przez mloda_mamuska

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 11 miesiąc temu #522423 przez chłopek
ty maksiu przypominaj sie bo jak zobaczylam maksiu to sobie przypomniałam o kapturkach

11 lata 11 miesiąc temu #522468 przez maksiu
chlopek a co ja sie narzucac bede ?:P

11 lata 11 miesiąc temu #522484 przez chłopek
nie bedziesz ja sobie zapominam

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka