- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- BasiaOlek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
danerys - my jutro też mamy kontrolę u lekarza. Mały nie chce dzisiaj nic jeść tylko pije mm, pierś i sok marchewkowy. No rano zjadł z apetytem kaszkę, ale jak sama spróbowałam to się mu nie dziwię - pycha!!
Ja widzę, że nasze dzieciaki równo dają nam biednym matkom popalić!! Ale nasze katusze będą nagrodzone pięknym zębem (nowy etap - dziecko kasownik ) !! Którego potem trzeba myć
Olga - Twój Syn to ANIOŁ
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
BasiaOlek tak,jak małemu nic nie dolega,to naprawdę jest grzeczny.Oczywiście,potrzebuje coraz więcej naszej uwagi,musi mieć nas cały czas na oku,ale w porównaniu z tym co było przed tym ząbkiem,to teraz jest aniołek.Oby tylko przed każdym następnym tak nie marudził
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a kaszki rany zadnej na mleku nie wypije - rozpoczetych mam chyba z 5 i jedynie tatus sie kolo nich kreci hehehe Moj polubił taka na wodznie bananowa z rosmana ;]
Olga zazdrosze apetyty Ignasiowi ;] bo moj mojej zupki sie nie tknie...chyba gotowac nie umiem;/ ale mieszam mu warzywa ktore ugotuje z zupka ze sloiczka to zje... wybredziuch sie robi >
Olga kupilas skoczka Ignasiowi
Moj spi nadal bije rekordy dzis hahaha ponad h spi ide zaraz Go budzic hehehe
wogole u was tez oblodzone sa drogi chodniki? bylam na spacerku to szłam jak na szpilkach i wozek mi zmiatalo po tym lodzie hehee juz niemowie jak pod gorke sie musialam wdrapywac ;/
- BasiaOlek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
danerys - my jutro też mamy kontrolę u lekarza. Mały nie chce dzisiaj nic jeść tylko pije mm, pierś i sok marchewkowy. No rano zjadł z apetytem kaszkę, ale jak sama spróbowałam to się mu nie dziwię - pycha!!
Ja widzę, że nasze dzieciaki równo dają nam biednym matkom popalić!! Ale nasze katusze będą nagrodzone pięknym zębem (nowy etap - dziecko kasownik ) !! Którego potem trzeba myć
Olga - Twój Syn to ANIOŁ
- krecik
- Wylogowany
- gadatliwa
- z moim Stasiem super jest!!
- Otrzymane podziękowania: 4
Bidol no Wandzia, Wandzia:D Siostra mówi, że trzeba szybko zmienić, bo tak zostanie:D Imie im się podoba, ale nie pasuje zbytnio do nazwiska, do naszego panieńskiego wszystkie by pasowaly, bo jest zajebiste, niestety po ślubie moje nazwisko jest średnie, a siostry nawet nie jest średnie... musza wymyślić jakieś uniwersalne imie:)
dziewczyny współczuje ząbkowania, mój nie był jakoś szczególnie kapryśny, ale i tak dał mi popalić, u nas odrazy dwa wyszły
mm wspólczuje, koleżanka jest stomatolożką i z bólem zawsze przyjmują, nie trzeba czekać, może jeszcze dopytasz
daners, szpileczki:d ja tak lubilam chodzić, przynajmniej 10 cm, nie było, że boli, ma być ładnie:) teraz to tylko na płaskim, nie chce mi sie:(
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Ja właśnie leczę zęby po ciąży - na NFZ - tylko jednego ( kanałowka) będę musiała opłacić a reszta za free - pomimo że w ciąży chodziłam do dentysty i leczyłam to po cięży wszystkie mi poleciały - podobno w ciąży zmienia się ph śliny i może być żrąca jak kwas dlatego zęby się mi tak popsuły
Olga- Kamka się dziś na Ignasia zapatrzyła- 2h spała
Daria- to mleko to bebiko na sen - z takim śpiącym dzieciaczkiem na pudełku w carrefurze kupił
Daners- oj biedactwo - ucałuj Filipka
- BasiaOlek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Dziewczyny ja nie wiem jak to jest, ale Olek tak koło 17 robi się marudny a jak jego Tata przyjdzie to dziecko robi się jak Anioł!! Teraz leży gada i bawi się nogami!!!
m_m, bidol - Mi się też 2 ząbki posypały po ciąży. Nie jest tak źle, bo ja ogólnie mam słabe zęby dlatego chodzę do dentysty 3 razy w roku.
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja chyba w środę kupię jakieś inne mleko i spróbuję,może będzie pił,jak nie to się zje na sucho
daners nie kupiłam,miałam sporo w obserwowanych,ale dosyć drogo poszły i nie wiem,czy warto u nas by siedział tylko w jednym pokoju,no może w dwóch,a ciekawe czy jak zacznie chodzić,to będzie chciał w tym siedzieć bo on to przebiera nogami,myslę,że będzie szybko śmigał
bidol Ignaś Kamilce sms wysłał,żeby nie odwalała i pospała trochę,bo nie urośnie i jak będą razem wyglądać-on taki wysoki,a ona malutka no i posłuchała
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja chyba w środę kupię jakieś inne mleko i spróbuję,może będzie pił,jak nie to się zje na sucho
daners nie kupiłam,miałam sporo w obserwowanych,ale dosyć drogo poszły i nie wiem,czy warto u nas by siedział tylko w jednym pokoju,no może w dwóch,a ciekawe czy jak zacznie chodzić,to będzie chciał w tym siedzieć bo on to przebiera nogami,myslę,że będzie szybko śmigał
bidol Ignaś Kamilce sms wysłał,żeby nie odwalała i pospała trochę,bo nie urośnie i jak będą razem wyglądać-on taki wysoki,a ona malutka no i posłuchała widzisz,jak to facet ma wpływ na kobitkę
- maksiu
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczesliwa mama 2 skarbow Maksa i Blazeja
maks odwieziony na oddzial myslalm ze bedzie gorzej ale sie udalo jakos bez zadnych mocnych krzykow nawet chwile z ama tylko rozmawial i tu przebieg rozmowy
rozmowa z maksem przez tel
-ja - maksiu grzeczny jestes??\
-maks-tak musiu
ja-a kiedy wracasz do domu
-maks-niewracam mam wdupie
-ja- a dlaczego tak brzydko mowisz nie wolno tak mowic
-maks- narazie nie mam czasu gadac
-ja- a co takiego robisz
-maks- laski podrywam kocham cie narazie
no i koniec rozmowy, a mama sie martwila
a potem byl tak zajety kolezanka zuzia ze nie mial czasu na nic. teraz tylko dzwonil maz do mnie bo jakoos maksa nie mogl uspic plakal za nami i wg ale usnal
Maks wazy 14 kg ma 97 cm wzrostu i cisnienie 90/50 to jak u malego dziecka to ok dzis mial juz robione ekg a jutro pewnie reszte badan bedzie mial mam nadzieje ze do piatku beda w domu bo ja zwariuje jak niewiem za cicho jak dla mnie w domu
olga moj blazej tez wszystko wcina o kasze mu sie przejadly juz ich nie chce pic
- krecik
- Wylogowany
- gadatliwa
nie wierzyłam ,że kiedyś tak będzie
Olga, my też mamy maliny mrożone i też będzie kisielek, tylko troszkę się boje mu dać... jabłuszka sie skończyły, ale mam słoiczek, jabłka z bananem, to będzie idealna okazja, zeby wypróbować
Maż jedzie jutro do mamusi, przywiezie paczkę żywnościową, będą gołąbki:D
- maksiu
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczesliwa mama 2 skarbow Maksa i Blazeja
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ostatnio dałam bananka, jablko z pokruszonym biszkopcikiem i tez sie nietknoł buuu
choc dzis ku zaskoczeniu zjadl chrupka ;] chyba drapal sie po dziaselkach
Wasze maluszki tez spia wpoprzek w lozeczku rany moj wiecznie poskrecany spi...
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
daners Ignas nie fika wcale jak na razie,jak go położę na noc na brzuchu,to rano tak się budzi W poprzek jeszcze się nigdy nie obudził
Lecę jeszcze na szybki spacer z psem-o 22 ha ha,ale nie puszczamy go bez smyczy,bo leci do suki i siedzi na tym mrozie ze 3 godz.
- krecik
- Wylogowany
- gadatliwa
obudził się o 6, nawet go nakarmilam z nadzieją, że pospi, ale dupa. Mawet nie chcial się bawić sam, mąż wziął go do drugiego pokoju i troszkę jeszcze pospalam;/
Dobrze, że wczoraj nie byłam na spacerze, bo mąż by powiedział, że przez to ma klatar, a tak sied owiedzialam, że przez to, że kaloryfery zakręcone...
rumianek mu parze:)
maksiu widać Maksiu sobie poradzi w życiu:) do piątku szybko zleci, a na Twoim miejscu bym korzystała z ciszy, pewnei nie prędko będziesz miala znowu okazje:)
Olga serio Ignaś spi na brzuchu?
do Małego pare razy wstaje w nocy bo spi w poprzek, dobrze, że mamy to większe łóżeczko, to jeszcze się mieści, u nas nieciekawie, bo dodatkowo nie mamy ochraniaczy.
Miłego dnia:)