- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
A dziś mamy strasznie dużo świat Dzień Babci, mój tata kończy 50 lat i mój mężulek ma dziś 25 urodzinki:):)także jest co świętować
Olga-no nasze gratulacje z okazji pojawienia się ząbka:)ciekawe kiedy Tymi będzie miał
A u nas dziś pada śnieg także spacerku chyba nie będzię i męzulek w urodziny pewnie będzie miał dużo pracy:(
A tu z mamą na sankach:)
A tu z mama i dziadkiem(moim tatusiem:) )
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- BasiaOlek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Byłam z samego rana w Lidlu - ubranka takie se, ale mamy nową zabawkę z FP kaczkę w kulce z wodą do kąpieli i zabawy na macie. Mały zachwycony jak na razie
- krecik
- Wylogowany
- gadatliwa
- z moim Stasiem super jest!!
- Otrzymane podziękowania: 4
Ja dzisiaj do Lidla nie dotre, bo nawet do auta nie chce wsiadać, takie ślisko. Siostra ma Lidla pod blokiem to mi podejdzie i coś wybierze dla małego.
My dzisiaj w domq, spacer i balkon sobie odpuścimy.
Daria widać po kim Tymuś taki ładniutki:)
- BasiaOlek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- anunia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Daria- Twój tata wgl nie wygląda na 50 lat !
a ty masz taki sympatyczny wyraz twarzy ,wygladasz na dobrą osóbkę :
no i oczywiście synuś i te jego piękne duże oczka
My po obiadku zbieramy się rodzinnie do babc:)
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Ja dopiero teraz,bo od rana trochę ieszkanko ogarniałyśmy z dzieczynami,bo możliwe,ze mój brat z bratową zajrzą,bo przyjechali do mamy Mały dzisiaj tylko pół godz.się drzemnął,więc pewnie niedługo znów pójdzie Ja gotuję małemu kisielek z malin na deser,a Olga jak jadła paluszki rybne z Frosty,to myśliałam,że nie nadążę mu dawać tego miąska z środka.Będzie lubił rybkę
Daria,ale ślicznie wyglądacie,Ty taka laska,a Tymonek to cukiereczek do schrupania. Twój tata to przystojniak,fajnie mieć takiego młodego tatę i rzeczyiście wcale bym mu 50 nie dała. mój tatuś dwa dni temu skończył 74 lata Daria składam serdeczne życzonka dla facetów w Twojej rodzinie
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
BasiaOlek - ale Staś słodki jest co do ząbków - to Kamka też ma takie 2 i 3-jki- ale to chyba budowa taka
Misiowa - Hania cudna- serio - piękniutka jest i wcale nie wygląda na kluseczkę
Olga- no to moje gratulacje- Ignaś no to już prawdziwy facet jesteś - siedzisz i masz zęba masz już piwko czym otwierać A Ignaś jak zwykle boski czysta mama
Saiko - biedny Szymuś - jejku ale się umęczy - pewnie go to swędzi A nutramigen - fuuuuuu - sma bym tego nie wypiła może na początek dawaj bebilon i troszkę nutramigenu aż się przyzwyczai do smaku
Krecik - ciche gracje dlatulacje dla siostry Wandzia?? poważnie??
Majóweczka - hahaha - dobre - faktycznie Ania kiedyś to tu wrzucała
m89m- ale fajnie że rejs się udał no i super że kolejny się szykuje
Kamilka już prawie nie ulewa - ale dużo od butelki zależy
Daria- no nie poznała bym Cię bez grzywki ale ślicznie wyglądacie - A i masz przystojnego Tatę - nie wygląda na 50 lat
A ostatnio mąż kupił Kamce mleko bebiko na noc - i chyba jest dobre bo mała dłużej śpi to nie 2r tylko jakieś jeszcze inne
Ania- no t o fajnie Ci no nam się też remont szykuje na wiosnę - Sebka do drógiego pokoju przerzucamy a Kamkę do tego co on miał - już się doczekać nie mogę - uwielbiam remonty
M_M - wypoczywasz??
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Anunia-dzięki bardzo za miłe słowa ale fakt jestem dosyć pogodna osobą bynajmniej inni tak twierdzą
Olga-ja też bym nie dałą swojemu tacie tyle lat jak dla mnie mój tatko to ciacho i mam nadzieje ze po nim odziedziczyłam ten wiecznie młody wygląd:)
A powiedz mi jak Ignasia dziąsełka wyglądały przed ząbkową niespodzianką?miał jakieś opuchnięte albo coś???a i dziękuje w imieniu moich panów i dla twojego tatki życzenia spóźnione ale szczere:)
Bidol-teraz zapuściłam grzywke bo nie wiem jaką będe mieć fryzure na ślub a grzywka nie zawsze do wszystkiegopasuje ale po weselu odrazu ide pod nożyce:)uwielbiam grzywke:)
Bidolku dowiedz się jakie to Bebiko i gdzie je kupił?ja kupiłam własnie na noc te 2r ale dopiero dziś je wypróbuje
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Daria Ignas nie miał ani spuchniętych,ani rozpulchnionych dziąsełek.Jeszcze w środę jak byliśmy u pediatry,to jak mu spojrzała,to powiedziała,że do zębów jeszcze daleko i kazała te wyniki zrobić,a na drugi dzień inny lekarz powiedział,że wcale nie muszą być dziąsła jakieś spuchnięte czy rozpulchnione,żeby ząbek wyszedł i może być tak,że w ciągu tyg.pojawi się zą.I co,minęły dwa dni i mamy ząbek
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My jeszcze chcemy jechać do mojego mężulka babci a Tymka prababci ale mój M jeszcze w pracy:(
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
m-m wspólczuje bólu zebów-bidulka przyjechałas odpoczac a tu taka gehenna
Skoro jestes ubezpieczona to znajdz sobie na kase wyrywanie chirurgiczne...no chyba ze korzen masz jakis mega zawiniety to bedziesz placic. Moj trzy dni temu wyrywal chirurgicznie osemke na kase zawsze to 500 w portfelu.
Dara no foto superowe i tata - uhm niezly ;p hehe
Moj tez marudny bidulek... mam nadz.ze szybko sie pojawia zabki i bedzie juz sweet
Jutro idziemy na kontrole do lekarza bo albo przez te zabki ma goraczke i ...sory luzne kupki albo wirusowa sprawa.
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
m m bardzo współczuję tego bólu mi na szczęście ósemki rosly w miarę bezboleśnie i się bardzo przydały,bo jak poleciały siódemki po dwóch poprzednich ciążach,to ósemki wpakowały się ładnie same na ich miejsce ha ha po tej ciąży odpukć z zębami nic się nie dzieje-obym nie wykrakała
Daria może to lada dzię nastąpi,nawet nie będziesz wiedziała,że jest kiełolek
My jutro na 12 mamy szczepienie,oczywiście tak nas w miasteczku zasypało,że nie mam zamiaru wózkiem jechać i znów pójdzie 20zl na taxi-aż szkoda a by mógł być ładny spacerek na szpital jutro córki ze mną pojadą,będę miała pomoc
Ignaś już 2 godz.śpi
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa