- Otrzymane podziękowania: 4
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- krecik
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- z moim Stasiem super jest!!
Majówka dobre dobre
u nas w nocy była rewolucja, szlam spać o 22.30 i zapalilam lampę , mały sie zaczął wiercić i stwierdziłam , co mi tam, nakarmie go jeszcze, o północy się obudził i jakie było darcie, ale się zawzięłam i go nie karmiłam, po półgodziny darcia usnął, o 4 się przebudził nakaarmiłam go- chcialam go przetrzymać,a le pierś by mi pękła, o 7 dostał jeszcze jeść i poszedł w kimę, obudził się przed 8 i buszował w łóżeczku, sam!! wstało o 9:)
teraz położyłam go spać, ale coś nie che spać. Staś ewidentnie ma ochotę zreygnowac z porannej drzemki, ale ja nie:D
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Nocka normalna.tyle tylko,że mały poszedł o 23.10 spać.Myślałam,że nigdy nie uśnie

Popsuła mi się nowa pralka.Ma dopiero kilka miesięcy.Pierze normalnie i jak ma płukać to nie pobiera wtedy wdy,tylko jakoś jakby w miejscu stała

Majowka ten warsztat jest z Fisher Price,fajny naprawdę.Ma takie przyjemne dzwięki

- krecik
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Olga, 23 to jest przecież środek nocy:D chyba bym wyszła z siebie, a z mężem to napewno byłby rozwód:D
Pralka... oj niedobrze, u nas jak się kiedyś zepsuła ( za czasow studenckich) to potem 4 dni non stop chodziłam, nawet firanki wypraliśmy- na zapas, mam nadzieje, że przzetrwacie. U nas pralkę załączam tak co dwa dni, bo nie ma zbytno gdzie wyschnąć
ale tu cisza dzisiaj, nonstop odświeżam i nic.
Jest 11.45, mały dopiero usnął, dzisiaj obudziłam sie z" reką w nnocniku", jablka ze wsi nams ię skończyły!!! a wczoraj Mama dzwonila, czy coś podać przez Ciocię, bo będzie w Kr, no cóż mąż będzie akurat w tamtych stronach we wtorek i podjedzie, zamówie sobie pierogi:D
Dzisiaj, mąż mnie porywa na urodzinowe zakupy:D mam nadzieję, że nie tylko do biedronki;) Ciocia właśnie dzwoniła z życzeniami i nawet chcieli podjechać przy okazji, ale taaaaaaak mi się nie chciało sprzątać, bo musze zaznaczyć, że Ciocia ma rentgen czystości w oczach;)
- mama89muminka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Kilka dni mnie nie bylo a tu tyle do nadrobienia, nie wiem czy jestem w stanie was doczytac, ale sie postaram, tylko pozniej.
My wrocilismy wczoraj z naszego rejsu, wygralismy kolejny, jeszcze bardziej luksusowy, data do wyboru przez caly rok, darmowe jedzenie tez wygralismy, a raczej maz wzial udzial w konkursie i wygral.
Miro znow bardzo zadowolony, ze tatus z nim sie moze bawic i ze na statku byl

Jak wyjezdzalismy od nas do Turku rano 0 6 bylo -26 stopni, a jak wracalismy nastepnego dnia w Turku bylo ok. -30 wiec zmarzlismy jak nie wiem co. A i spowrotem na parkingu jakis koles zaczepil o nasz samochod i caly zderzak odszedl, wiec dzien nam sie zaczal bardzo ciekwie. Pozniej chcielismy zatankowac, automat oczywiscie nie chcial obslugiwac zadnej z naszych kart, drugi automat zepsuty... Ech, szkoda slow

Miro sie wlasnie obudzil, a tatus w sklepie, wiec ide sie nim zajac. Pozniej jak was juz doczytam to sie odezwe

- krecik
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Jak się może troszkę ociepli, to w marcu pojedziemy w góry naweekend, jak mi się już chce takiego świeżego wiosennego powietrza.
Właśnie mi się przypomniało, jak kilka lat temu, mielismy z kumplem, tak pod koniec stycznia wiosenny spacer, było chyba z +15, aż żałowałam, ze to tylko kolega, było tak miło:)
- mama89muminka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

U nas mozna zauwazyc ze Miro spi wiecej i dluzej. I prawie mamy zabka!
Ok dziewczyny, musze sie przyznac, nie daje rady was nadrobic, teraz mamy mlyn, bo maz szykuje sie do wojska spowrotem, wiec ja sie zajmuje juniorem.
Tak przegladajac pare stron wstecz widzialam, ze Szymek saiko ma problemy ze skora, jak bede miala czas to doczytam, ale jak maz pojedzie to watpie ze przy Miro dam rade. Miro tez ma takie plamy czerwone i suche, szczegolnie na szyi, kolanach, plecach. Mam cala liste pytan do naszej pielegniarki, ale o te plamy juz mialam sie wczesniej pytac i jakos wylatywalo mi z glowy. Teraz sie tyle tego uzbieralo, ze zapisalam wszystko na kartce

Wasze dzieciaki tez tak wymiotuja strasznie po kazdym jedzeniu?
- krecik
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
My już po zakupach, mam nowe śliczne dzinsiki:D mysieliśmy soę szybko ewakuować, bo od Malego bardzo niepokojąco "pachniało", usnął nam w foteliku jak wracaliśmy,a le musiałam go obudzić, bo by się przecież odparzył;/
- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- krecik
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

m89m fajnie,że wypoczęłaś sobie i że wszystko po malutku się układa

- BasiaOlek
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0

- mloda_mamuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama89muminka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
A to na zakupach bylas w jakims malym sklepie czy w centrum handlowym? bo w centrach to raczej powinny byc ubikacje z przewijakami dla maluchow

Olga wlasnie widzialam na fb, moje gratulacje!
U nas z zabkiem to chyba juz prawie, jak mu zelem smaruje to czuje ze twardo sie zrobilo, niby nic eszcze nie widac, ale czuje ze cos wychodzi

m_m ja pytalam naszej pielegniarki o te wymioty i kazala go dokarmiac za kazdym razem jak mu sie uleje czy zwymiotuje, ale to bylo jak mial 2 miesiace i tez czasem ona takie glupoty gada i wcale go nie dokarmialam wtedy bo uwazalam to za bzdure, niedawno moja mama mnie uswiadomila, ze 6miesieczne dziecko nie powinno wymiotowac juz, dlatego sie troszke martwie czy cos jest nie tak. w ogole u nas sluzba zdrowia tak sobie wszystko lekcewazy, w pl to wszystkie mamuski wpadaja w panike a tu ani lekarze, ani rodzice, zupelnie nic sobie z tego nie robia, dla mnie paranoja. Mam nadzieje ze jak sie przeprowadzimy juz to trafi nam sie bardziej odpowiedzialna pielegniarka...
- mloda_mamuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- daners
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

widze temat zabków...rany moj to jest taki nieznosny ze padam juz na ryj(dosłownie) ;/ i jeszcze goraczkuje ani nic podac bo na wszystko nawet smoczek zaciska usteczka.... mam nadzieje ze te zabki faktycznie lada dzien wyjda bo mozna sie wykonczyc psychicznie slyszac wieczne plakanie ahhahaha

Olga gratuluje i czekam z utesknieniem na nasze