- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- chłopek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
mojej szwagierki córa w szpitalu prokocimiu ma obustronne wirusowe zapalenie płuc

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)

- maksiu
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Szczesliwa mama 2 skarbow Maksa i Blazeja
- Otrzymane podziękowania: 0
Dzis pojechalam zalatwic papiery zeby mi zmienili zasilek pielegnacyjny na swiadczenie pielegnacyjne
- Daria23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*

A ja czuje się fatalnie bolą mnie wszystkie kości,łzawią oczy i głowa pęka-kurde chyba będe chora:(muszę szybko coś sobie zaaplikować...
Dzisiaj nawet na dwór nie wychodzimy bo nie chce się bardziej załatwić a i tak dziś nie przyjemnie na dworze...
- BasiaOlek
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

My po spacerze. Olek zjadł pierwszy raz rybkę - nie był zachwycony. Może się jeszcze przekona. Chyba od tych ząbków mu się tak zrobiło, że zagryza cały czas dolną wargę. Komicznie i mega słodko to wygląda

Widzę, że dzieciaczki sporo chorują. chłopek 3mam kciuki za córeczkę szwagierki!! Olek też był chory miał katarek i kaszel przed świętami i oczywiście mnie zaraził tylko u mnie skończyło się to antybiotykiem na 7 dni!!!Wszystko przez karmienie pierią, bo nie mogłam nic brać

Bidol- jak się miewa Kamilka?
3mam mocno kciuki za wszystkie chorujce dzieciaczki, bo wiem jak to jest mieć chore dziecko, chociaż katarek i kaszel może wydawać się śmieszny przy innych schorzeniach. Malutki nie mógł spać w nocy i okropnie płakał jak mu fridą ściągałam katarek.
AAAAAAAAA i dzięki Wam dalej karmię pierią (chciałam skończyć jak Olek będzie miał 6 miesięcy) planuje jeszcze do marca karmić. Ale teraz mam już mało mleka, bo Mały je tylko 2 razy w ciągu dnia pierś no i teraz w nocy dużo, bo się budzi przez zęby.......
- Daria23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
- maksiu
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Szczesliwa mama 2 skarbow Maksa i Blazeja
ja i tak sie ciesze ze w dzien sciagam albo przystawiam malego i ze w nocy je dzis jak rozmawialam z pania dr to powiedziala ze wazne ze wg je i ze w nocy to jest bardziej wartosciowy pokarm niz w dzien
- Anna77
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jesteśmy już w "piątkę"

- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Anna no meżulek robi Ci super prezent,ale musisz sama zdecydować,czy wytrzymasz tyle bez Mateuszka.

- bidol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

BasiaOlek - już jest dobrze- a przynajmniej tak mi się wydaje

Super że karmisz piersią - to ogromna satrysfakcja dla kobiety - też bym chciała

Daria -kochana - zdrówka- ja to od razu szprycuje się czosnkiem rutinoskorbinem i gripeksem - tylko dawki jak dla chłopa z czaenobyla ( duże)
A Tymuś faktycznie ma baardzo pomarańczowy nosek

Ania - ojjj - ciężka decyzja- Ja chyba bym nie zostawiła, ale to jest indywidualna decyzja każdej z Nas

Sama znasz Siebie i wiesz na co możesz Sobie pozwolić a na co nie - bo owszem może dała byś radę i zostawiła Matusia z kimś- ale może być tak że przez czły wyjazd będziesz nieobecna myślami i z telefonem w ręku - i nici z miłego spędzania czsu.- Przynajmniej ja bym tak miała

- BasiaOlek
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

A tak wyglądał Olek jak próbowałam mu da kaszkę mleczną (widać, że nie lubi

- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- BasiaOlek
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Oluś fajniutki,a kaszka pewnie mu za jakiś czas zasmakuje.Ja też karmię caly zas,ale im więcej nowości je Ignaś,tym cycolek odchodzi na bok.Chociaż on to po jedzonku i tak lubi sobie troszkę pociągnąć
Olek lubi bardzo kaszki bez mleka gotuje mu jaglaną i dodaje owoce ze słoika, dzisiaj jadł zwykły kleik ryżowy ze śliwkami i bardzo mu smakował. Ja się właśnie zastanawiam jak długo można utrzymać laktację jak dziecko je 1-2 razy dziennie pierś plus 1-2 razy np w nocy.....
Olga Ty masz dośwadczenie w długim karmieniu, jak to jest ?
Bidol - super, że z Kamilką ok!!!
- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- krecik
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- z moim Stasiem super jest!!
- Otrzymane podziękowania: 4
Basiaolek, cześć, haha to widze, że Twój też uważa, ze miejsce jedzonka wcale nie jest w buzi:)
no i małam coś podpisywać i zapomniałam
dzisiaj Małemu przesunęłam drzemkę południową i zrobiłam mu po 1 spacer na balkonie, ale, że było bardzo zimno i zrobiło mi sie go szkoda, to otworzyłam balkon i siedział w domu, przebudził się po 45 min,a le pokiwałam wózkiem i spał do 4!! normalnie już nie wiedzialąm co z sobą zrobić i z tego wszystkiego posprzątałam. Na zakupy nie dotarłam, bo mąż miał mnóstwo roboty i prosił, żeby dzisiaj miał wolne od młodego., bo jak nie dzisiaj to musiałby pracować jutro. a tak mamy caly weekend wolny, dzisiaj przychodzą znajomi:D będzie pizza:D