- Otrzymane podziękowania: 4
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- krecik
- Wylogowany
- gadatliwa
- z moim Stasiem super jest!!
Anna77 bardzo mocną kawę polecam i cos słodkiego, obowiązkowo:P my wzięliśmy ostatnio od teściowej jakąś włoską kawę i jak zrobie rano w ekspresie, to do północy usnąć nie mogę. A co do siedzenia samej to doskonale rozumiem, bo ja całe dnie tak siedze, mąż jak wróci z pracy to i tak jeszcze z dwie h musi popracować na kompie. W tym tygodniu jest akurat w domu, ale w przyszłym go nie będzie i tyle co siostra wpadnie po pracy, to przynajmniej mam motywacje, żeby coś ugotować.
Misiowa ja dąże do jednego karmienia w nocy, może jak męża nie będzie to spróbuje Małego przetrzymać chociaż o pół godzinki, tak, żeby go karmić tylko o 3, to by było piękne. Mały nie pije modyfikowanego to będzie się pewnie dlugo budził w nocy
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
My już byliśmy na wynikach,mały był bardzo dzielny.O 14 mama mi je odbierze.Teraz Ignaś zjadł śniadanko i zaraz pewnie pójdzie spać,bo go przed 8 obudziłam,a to nie w jego stylu ha ha
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas juz spore zmiany w spaniu Mironka mozna zauwazyc, spal ladnie prawie cala noc, obudzil sie tylko raz na karmienie. Wlasnie zjadl jogurcik i to w takim tempie, ze nie nadazalam za nim. Teraz by mnie sie przydalo cos zjesc, ale mi sie nie chce wstawac
Ja juz chyba zaczne go uczyc jesc lyzeczka, zawsze po jedzeniu mu daje lyzeczke do zabawy i tak moze sie szybiciej nauczy.
A jutro moje SPA
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Milego dzionka zycze ja powoli sie ewakuuje na spacerosss
m89m super z tym spaniem Ja dzis na drzemce zastosowalam Twoja opcje i poplakal i zasnol ale wieczor pewnei bedzie meksykiem ;] rykiem ostrym...ale sprobuje
wogole ktora juz poszla do job albo ktora sie wkrotce wybiera hmm bo moj zegar tyka i wkrotce wybije---witam praca ;/bleeeeeee
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja planuje do pracy isc jak Miro skonczy 9 miesiecy, ewentualnie jak podzie do zlobka, bo jakos nie mam przekonania zeby wynajmowac nianke do niego. apo 9 miesiacach koncza nam sie pieniazki na dziecko wiec przydalyby sie 2 wyplaty, ale zobaczymy jak to bedzie.
- krecik
- Wylogowany
- gadatliwa
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- krecik
- Wylogowany
- gadatliwa
hahha ja to jak zwykle o sobie;) a jak organizujesz powrót do pracy, masz już kogoś do opieki czy żłobek? na pełny etat czy na połowę?
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tak się cieszę,bo moja Marika wczoraj była na zebraniu i chyba w lipcu pojedzie na Węgry na wymianę z Niemcami jako wolontariuszka-na tydz.i za niewielkie pieniądze,chyba coś ok.50 euro
- anunia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
U nas nocka jak zwykle ok ,ale mała o 7.00 pobudke zrobiła ale wcale sie jej nie dziwie ,bo taka kupa była że hoho
Olga to super że juz lepiej z Ignasiem ,a co do noska Emilki to nawet nie zuwazylam tego na zdj ,w realu cała jest trochę pomaranczowa ,bo dziennie pije cała butelke soczku z marchewki
A ja dzisiaj robie spaghetii nie chce mi się gotowac a to tak w miare szybciutko sie robi
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
Krecik mąż rozsądnie mówi i w sumie się z nim zgadzam, ale.... Nie wiem w jakim jesteś wieku, ale jak wrócisz do pracy i zaczniesz nabywać doświadczenia, to zejdzie Ci minimum 2 lata. Potem będziesz się bała straty pracy, a im dalej w las, tym trudniej o decyzję o dziecku. Przemyślcie to i przekalkulujcie.
Olga fajnie z tym wyjazdem, niech jeździ i poznaje co może.
Ale jestem śpiąca
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- anunia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Uciekam ogarnąc chałupkę i zrobic soebie jakąs kawę ,bo cos głowa mi dzisiaj pęka
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa