BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 2 miesiąc temu #531201 przez krecik
anunia urocza:*

majówka zakłądaj tego bloga, będę pierwszą fanką, uwielbiam wszystko co jest z gotowaniem związane ( oglądać:D)

Olga może Ignaś ma jakiś gorszy okres, jak zrobisz badania będziesz spokojniejsza

MM my już kupiliśmy wcześniej fotelik, bo była ekstra kasa i musieliśmy ją na małego wydać

bidol w łazience się relaksujesz??polecam drinka

a ja siedze glodna, w lodówce nie ma nic ciekawego, chleba już nie ma:( będę musiała juto iść z małym do sklepu,a tyle sie nasłuchałam o tej grupie. Wogóle to myślałam, że znalazlam doskonały sposób na oszczędzanie, otóż mam nową kartę i zapomniałam pinu, idę z 20 zeta do sklepu i nie kupuje nic pozatym co jest mi potrzebne i muszą mi wystarczyć te dwie dychy. Super. Podchodzę do kasy, a koleś przedemną płaci kartą i on ma zbliżeniową...moja też jest zbliżeniowa. I dupa z oszczędzaniem;(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #531204 przez anszka
Anna - dzięki za maila :) przy okazji rozwikłałam zagadkę sms-a o zmianie numeru :laugh: :laugh: :laugh:
Bidol - biedny Kamilutek :(
Chłopek - może to od ząbków?
Olga- jak zobaczyłam ten woreczek na mocz w szpitalu, to poprosiłam pielęgniarkę o pomoc :woohoo:

Mój dzieć śpi od 19, ciekawe, o której jutro obudzi się wyspany ;)
Co tam u Was? Jakie plany na wieczór? Może jakieś kino lub wypad do pubu :P

12 lata 2 miesiąc temu #531211 przez anszka
Krecik - ja myślałam, że oszczędzę podczas siedzenia w domu, ale nadrabiam w necie ;)

12 lata 2 miesiąc temu #531213 przez daners
Anszka plany na wieczor wyjscie do pubu marzenie hehehe
Moje przed tv/kompem sama bo meżul w job...a Ty idz lepiej szybciej spac bo Wojtuś coś czuje że o 6 zrobi mamie supraja ;p

P.S moj tez zasnol kolo 19 ;] wiec tez pobudka mi sie szykuje

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #531217 przez anszka
Daners - ja też sama siedzę i miałam taki plan, że się podrasuję jakąś maseczką, ale właśnie skończyłam sprzątać chałupę i mi się odechciało upiększaczy. Szybki prysznic to wszystko na co mnie dziś stać.
A Wojtek i tak się budzi ok. 7, więc obawiam się raczej pobudki o 5 ;)

Dobranoc mamuśki :kiss:

12 lata 2 miesiąc temu #531230 przez daners
Anszka dobranoc ;] ja tez w necie wydaje....
rozgladam sie za wozkiem i fotelikiem ;] procz tego przegladam zabawki i ubrania heheh ;]

12 lata 2 miesiąc temu #531253 przez chłopek
Mój zasnął o 17i już nie śpi. Mąż czeka na tel z pracy ciekawe kiedy zadzwonią. Siostrzenica męża ma grypę(7lat) i to ciężka ciśnienie miała 130/80 cały dzień śpi i jak kaszle to wymiotuje

12 lata 2 miesiąc temu #531261 przez maksiu
to i ją na noc napisze:-) olga może to jednak ząbki i dla tego tak marudzi. ale zrób badania będzie ok. jak nasz pojemnik na nocz to spróbuj z nim leżeć i podstaw mu pod siusiaka. moje dziecię teraz usnelo a ją kupiłam sobie dziś też tunike z allegro

12 lata 2 miesiąc temu #531263 przez Anna77
Anszka he he, lepiej późno niż później :lol: :lol: :lol:

Olga powodzenia w łapaniu siuśków :P Będzie ok, pewnie po prostu ma taki czas niesforny.

Chłopekoby ta biegunka szybko się skończyła.

Anunia Emilka przecudna :kiss:

Dzisiaj padam, właśnie wróciłam od mamy. Dobranoc i do jutra :)

12 lata 2 miesiąc temu #531264 przez maksiu
to
i ją na noc napisze:-) olga może to jednak ząbki i dla tego tak
marudzi. ale zrób badania będzie ok. jak nasz pojemnik na nocz to
spróbuj z nim leżeć i podstaw mu pod siusiaka. moje dziecię teraz usnelo
a ją kupiłam sobie dziś też tunike z allegro

12 lata 2 miesiąc temu #531280 przez mloda_mamuska

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 2 miesiąc temu #531354 przez krecik
dzisiaj jestem pierwsza, ale to nie jest powód, źeby się chwalić

nocka ok, gorzej bo my z mężem spać nie moglismy:(
co macie dziś na obiad? bo ja mam w domu ziemnaki i buraczki w słoiku... i tyle:( aaa jeszcze porcje na rosół.. no to będzie rosół, nie znosze tego rosołu co ja ugotuje, może jednak skocze po przecier na pomidorówke

dzisiaj stwierdziłam, że nie ma oszczędzania ciuchów i ubrałam go w nowiutkie śliczne bodziaszki i dresik:D

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #531361 przez daners
Hej krecik :) oraz wszystkie mamusie spioszki :):):)

Ja tez jestem zdania że ubieram wszystko co leci nie oszczedzam jak to nazwałas bo czas szybko leci i dzieciaczki szybko wyrastaja ;] jedynie nieumiem sie przekonac zeby jeansy badz jakies "ala"ortalionki ubierac po domu..wydaje mi sie ze koliduja ruchy wiec wiecznie jest w dresie :)

wlasnie u mnie rowniez pomyslu brak na obiad ;] zaraz ide szukac inspiracji ;]

wogole to u mojeo Fifulka zmiana zachowania :) teraz jest wiecznym smieszkiem i ma nowa umiejetnośc :) marszczy nosek i tak przez nos "fuczy" hehe i odrazu buzka do smiania...zabawnie to wyglada :) a jego nowe slowa to "ibuf" abuf" "_

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #531376 przez Misiowa
Hej dziewczyny:) u nas tylko jedna pobudka w nocy wiec Hania powoli powraca do starych nawykow(oby tym razem na stale). Ale zrobila sie za to marudna takze Olga znam ten bol;) ja z kolei ubieram Hanie po domu w rajstopki i body z dlugim rekawem bo to jedyny stroj ktory zacheca ja do fikolkow:)

Krecik u mnie wczoraj byla mama i zrobila mi zupke(krupniczek) :D mam tez kotlety schabowe takze problem z glowy:)

Anunia Emilka jest sliczniutka:)

12 lata 2 miesiąc temu #531385 przez Anna77
No to i ja się przywitam. U nas nocka fatalna. Mati się co chwilę budził i popłakiwał. Masakra po prostu. Jestem kompletnie niewyspana i jeszcze boli mnie głowa :dry: Do tego dzisiaj do końca dnia jestem sama, bo B ma zajęcia na podyplomówce. Na 17 jedziemy na ćwiczenia, a tu samochód zaśnieżony i coś mi w nim szwankuje. Boję się jechać autobusem, bo teraz wszędzie trąbią o panującej grypie. Oj będę miała nieudany dzień.

Krecik no i bardzo dobrze/ Niby trzecie dziecko, a nadal muszę się pilnować z tym żeby nie oszczędzać ciuszków.

Daners mój też w dresikach w domku, bo w tych wszystkich sztruksach, jeansach to sama po domu też bym nie chciała chyba chodzić.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka