BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 2 miesiąc temu #553912 przez MamaEmilki
Daria ja też nie potrafie tego zrozumiec co ci ludzie wgl mają w głowie ?już nie wspomne o tych co mordują własne dzieci :(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #553917 przez kejtin
I przez takie incydenty, strasch maluszka z osobą trzecią zostawić... Ja bym normalnie zrobiła jej to samo tylko kilka razy mocniej. I jak ona ją tak wrzuciła do leżaczka to ja bym ją tak wrzuciła do trumny i wieko zamknęła! No już dziś nic nie zjem :(

12 lata 2 miesiąc temu #553924 przez MamaEmilki
Dlatego ja się ciesze ,że mogę być z małą i nie muszę ją z nikim obcym zostawiać, ani do złobka dawać ,bo tam też rózne rzeczy się dzieją.

12 lata 2 miesiąc temu #553974 przez Kamykowa84
Hejka mamusie :blink:
Daria caluski dla Tymusia :kiss: :kiss: :kiss: jest śliczny
Bidol Kamilka jak zawsze cudna a jakie ząbki :kiss:
Daners Filipek jaki piękny a jak się zmienił :kiss:
Reszty nie doczytałam,sorrki :(

12 lata 2 miesiąc temu #553991 przez km
Daria23 Tymek boski, smieszek maly :laugh:

Daners twoj maluszek tez wyglada na o wiele starszego ,slodziak :lol:
dziewczyny nie moge odtworzyc tego filmiku, ale po waszych komentarzach widze ze moze i to lepiej, ja to chyba jestem za metoda oko za oko zab za zab :dry: a jesli tyczy sie dzieci to oddac z podwojna sila !!!

Moj maluch wlasnie spi, spacerek zaliczony, akurat trafilam na wyprzedaze( a poszlismy tylko po plyn do mycia naczyn) i z racji tego ze w marcu jedziemy do pl to kupilam kilka ciuszkow dla meza siostrzennicy co ma 4 latka.

Ja to jzu chyba skoncze ogladac te wozki :silly: , bo w sklepie zobaczylam kolejny wozek godny uwagi i jak glupia lazilam za kobieta zeby mu sie dobrze przyjzec i juz go wyczailam na ebayu do licytacji :lol:
www.ebay.co.uk/itm/Mamas-and-papas-luna-...&hash=item337fb1d0a8

chlopek to jest taki co ty chcesz luna tylko luna mix trzykolowy

Kolo nas jest blisko sklep mamas and papas wiec chyba tam podjedziemy w sobote by sie im przyjzec na zywo.

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #554040 przez Olga
Ja już wywiadówke zaliczyłam,cieszę się bardzo,bo moja Marika jest na 5 miejscu w klasie pod względem nauki (profil medyczno-przyrodniczy do latwych nie należy ) i 20 w całym liceum :) Może mi ktos napisać,że się chwalę,ale ja jeste z niej bardzo dumna :kiss:

daria krzesełko jest super,warte zakupu ;) dobrze,że dziewczyny mi je poleciły :)

bidol i jak Sebuś :unsure:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 2 miesiąc temu #554097 przez chłopek
km fajny i to na licytacji jest ?

12 lata 2 miesiąc temu #554114 przez chłopek
olga co się chwalisz:P :) super ze masz takie zdolne córki, tez bym chciała zeby moi chłopcy tacy byli.

u nas postęp ksawcio robi siku i kupkę do nocnika :)

12 lata 2 miesiąc temu #554139 przez km
chlopek tak na licytacji, jeszcze chyba 3 dni zostaly do konca aukcji, ja zawsze czekam na ostatnie minuty i wtedy patrze ile czy daje wiecej czy nie

olga super masz te cory, nie dosc ze ladne to jeszcze zdolne :) chwal sie, chwal, kazda mama lubi sie chwalic swoimi dziecmi, wiec kazda z nas to chyba rozumie, mozesz byc z nich naprawde dumna, cala trojka ci sie udala :lol:

chlopek to ty tez masz powod do dumy, pochwal ksawcia :woohoo: zuch chlopak :)

12 lata 2 miesiąc temu #554145 przez Olga
Wiecie co,z nudów zjadłam całą tabliczkę białej czekolady :angry: aż mi teraz niedobrze :(

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 2 miesiąc temu #554164 przez chłopek
km to rozgladaj sie za takim wózkiem dla mnie :) jak taka dobra w licytacji jesteś

12 lata 2 miesiąc temu #554226 przez mloda_mamuska

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 2 miesiąc temu #554322 przez Anna77
A u mnie dzisiaj wielka niespodzianka. Podczas kolacji Mateusz pił wodę z kubeczka, zaczął go przygryzać i .... stukało. Aż mi dech zaparło. I mówię czekaj, czekaj, zaraz sprawdzę. No i sposobem starym jak świat - popukałam łyżeczką. Wychodzi mu dolna jedynka :ohmy: :ohmy: :ohmy:

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #554331 przez chłopek
anna no to gratulacje
a my sami jesteśmy, mąż nie wiadomo kiedy ma załadunek na Włoszech, a rozładunek ma w poniedz wiec nie wiadomo czy wogóle w domu będzie :(

12 lata 2 miesiąc temu #554335 przez maksiu
Witam sie wieczorkiem ja jednak jutro jade z malym na kontrol jeszcze raz zobacze co mi powie mam nadzieje ze sie nic nie przyplatalo a moze ja panikuje za bardzo jej sama juz nie wiem

A my sie zastanawiamy czy nie jechac do Niemiec na jakis czas, moj dzis przyszedl taki wnerwiony z pracy bo wszystko im obcina za urlop co mieli dniowke to maja teraz nawet nie polowe za chorobowe to juz lepiej nie mowic, kur... normalnie brak slow a w Niemczech rozmawialam z kuzynka to jest tak ze dadza nam mieszkanie i oplacaja je dopuki my sobie pozadnej pracy nie znajdziemy przedszkola i opieka lekarska sa darmowe a do tego dostaje sie po 500 EURO NA DZIECKO
ona tez sie zastanawia czy nie wyjechac na jakis czas jak beda jechac to i my pojedziemy chyba tez maz ma znajomych bo robil w szparagach to na jakis czas by mogl isc robic a z biegiem czasu znalazlo by sie cos lepszego ja mam tez skonczony kurs na opiekunke osob starszych i nie pelnosprawnych wiec mam nadzieje ze cos znalezc bym znalazla, takze grubo musimy sie nad tym zastanowic bo jak tak dalej bedzie to nie ma co zwlekac

ANNA gratki zabka super ze w koncu wam wychodzi a u nas dalej nic:(
oki uciekam do lozeczka bo rano musze znowu wydzwaniac do lekarza ahh szkoda gadac

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka