BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 2 miesiąc temu #552680 przez dana1983
Olga- z tym prawkiem nie łam sie, uszy do gory, na nastepny raz to juz na pewno zdasz, trzymamy kciuki tutaj na forum:-)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #552699 przez bidol
KM - no to się nazywa łapówka :lol: mmmniam ale śladu po niej nie zostanie więc spokojnie możesz ją wręczyć :lol:

M89M - to dobre wiadomości, ale może warto poczekać na jakąś promocję. Np moi bracia do norwegii na ryby sięwybierają w week majowy. Lot w obie strony za 10 zł :ohmy: :ohmy: :ohmy:

Olga - powiem Ci tak nie pzejmuj się i zaczekaj do lata. trzeba się obyć z tymi nowościami. Zobaczysz że za jakiś czas nikt nie będzie widział różnicy między starym egzaminem a nowym :lol:
no i GRATULACJE - Ignaś ma już 2 ząbki :kiss: :kiss: :kiss:

Ania- śliczne zdjęcie :kiss: a Matuś jaki drobniutki na nim :lol:

Maksiu - słodki Błażejek :kiss: :kiss:

No i my po szczepieniu. Kamka z uśmiechem przyjeła szczepionkę :lol: no i uwaga.
Ważymy 8860 z pampkiem no i długość - szok jak dla mnie 72 cm :ohmy: :ohmy: :ohmy:
no i w szoku jestem bo Lucasek Majóweczki - niższy troszkę podobnie waży i szczuplutki taki :) no a My ... :huh:

12 lata 2 miesiąc temu #552714 przez daners
witam :) i o zdrowie pytam lol ;]

Bidol super że Kamilka dzielna,,,,pewnie po mamusi ;) hihi

MamaEmilki jednak kupilismy magica :D w jakiej kolorystyce masz :)

Olga- dla pocieszenia powiem- nast.razem bedzie lepiej :) wiadomo ze to wkurza ile stresow czasu ale no hmm musi sie udac ;0zycze.
Teraz juz widze Twoj tzn Ignasie wóz :):) spi nadal czy tak jak moj ciekawy swiata i woli siedziec ;]

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 2 miesiąc temu #552724 przez maksiu
Hej wieczorkiem a ja cos humor stracilam mallemu z nosa leci jak nie wiem ja juz nie mam pojecia jak mam mu pomoc najlepsze jest to ze jak jestem z nim sama too jest jak aniolek bawi sie sam lezy gaworzy a jak maz wraca do domu do diabelek w niego wstepuje normalnie

12 lata 2 miesiąc temu #552883 przez AniaiFilip
Hej mamusie

Filipek juz spi zasnol dzis o 19 co jest sukcesem ze wytrzymal tyle:)
Jak wypil butle i m wziol go do odbicia i przyniosl mi pokazac: bidulek byl taki padniety ze nie zdazyl odbic i zaczol chrapac na ramieniu, teraz spi w lozeczku i nic go nie rusza ani tv ani rozmowy glosne:))))
Moj tez sie poprawil jesli chodzi o jedzenie bo zjadl obiadek i nawet buzke otwieral szeroko - okazalo sie ze manna ktora dodawalam mu nie smakowala z obiadkiem a z deserkiem bez problemu ;)

Olga- Ja zapraszam do mnie na prawko: zdajesz testy bardzo proste zreszta i dostajesz prawko tymczasowe tzn nie mozesz poruszac sie po autostradach i od niedawna zaczeli tez przestrzegac zasady ze ktos musi obok siedziec kto ma pelne. Potem sobie tak jezdzisz az sie nauczysz i zdajesz na pelne :laugh: nic prostszego :laugh:

Bidolku- Kamilka twoja slicznie wazy i dluga jest tez :ohmy: Ktos tu jednak pisal o 9 kg wiec Kama musi sie zadowolic nizszym podium ;)
I wcale nie wyglada na takiego paczusia. Jak wy to robicie :unsure: :laugh:

Anna77- Super wyszliscie na tym zdjeciu tacy szczesliwi i usmiechnieci no i Mateuszek kawal chlopa juz ;)

Maksiu - Blazejek uroczy bobasek :) nie doczytalam co mu leci :unsure:

Daners- Wrzuc nam fote Filipka w nowym ferrari :laugh:

M89M - Ja chrzcilam na swieta i dalismy w jezyku ang bez tlumaczenia to ksiadz zrobil ksero i tylko upewnil sie ktore to adres i data urodzenia i z boku sobie zaznaczyl. Niby wolal tlumaczone lub najlepiej polski akt urodzenia ale nie robil problemow.

12 lata 2 miesiąc temu #552901 przez dana1983
Maksiu u nas na taki cieknacy katar pediatra przepisala nasivin to sa takie krople do noska na obkurczenie sluzowki, dwa razy dziennie rano i na wieczor, inna sprawa ze po nich to Szymkowi sie katar zagescil a nie zniknal ale wczesniej jak mia 3 mies to te nasivin pomogly akurat a teraz cos nie bardzo

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #552909 przez AniaiFilip
Dana- Zdrowka dla Szymka :kiss:. A czego uzywasz do odciagania fridy czy moze tego do odkurzacza?
Sa takie olejki na poduszeczke sie daje kilka kropelek i ulatwiaja oddychanie lub z pl niech ci przysla rodzice nasivin podobno pomaga.

Oi widze ze sie niepotrzebnie trudzilam:)))

12 lata 2 miesiąc temu #552925 przez AniaiFilip
Anszka - Moj lubi wode ale tylko z lyzeczki narazie, wciaz czekam na ten kubek Anny77. Moze sprobuj lyzeczka moze sie zdziwi i sprobuje i potem bedzie pil...

12 lata 2 miesiąc temu #552940 przez AniaiFilip
Ach zapomnialabym Wam powiedziec. Dzis jest mecz towazyski Polska- Irlandia:) Nie wiem czy jest transmitowany w polskiej telewizji bo nie mamy.

12 lata 2 miesiąc temu #552962 przez daners
AniaiF Ja z mezem wlasnie patrzymy :)

12 lata 2 miesiąc temu #552971 przez bidol
AF - Filipek juz spi :ohmy: no Kamka tez juz pada. Zobaczymy jak bedzie po szczepiace.
A Kamula jest kluseczka. I dziwi mnie ze jest taka dluga. Bo zawsze sobie wmawialam ze jest taka pucusia bo jest niska. A to takie zaskoczenie :laugh:

12 lata 2 miesiąc temu #552975 przez AniaiFilip
O prosze:) A na jakim kanale?

12 lata 2 miesiąc temu #552984 przez AniaiFilip
Bidol- On tak chodzi wczesnie spac 18-19. Najlepiej o 18 juz by spal ale go przetrzymujemy bo jak kiedys usnol o 17:30 to obudZil sie o 22 tylko na jedzenie. Dlatego pewnie budzi sie 5 rano :angry:

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #552996 przez daners
AniaiFilip napisał:

O prosze:) A na jakim kanale?

tvp1 :)

AniaiFlip moj Fifi tez wczesnie zasypia ;] nawet jak ma drzemke popoludniowa- nie lubie jak ja robi bo wychodzi mniej wiecej kolo 17 i potem juz niechce sie budzic;/ wiec tez przetrzymuje Gi i potem pada juz o 18=19 :)

12 lata 2 miesiąc temu #553019 przez bidol
A Kamila ma drzemki ok 10 później ok 12,30 i ok 18 - i ta ostatnia drzemka ok 30 min budzi się pobawi troszkę i idzie spać ok 21 :lol:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka