BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 2 miesiąc temu #553222 przez mloda_mamuska

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #553225 przez AniaiFilip
Masz racje ze stroisz Kamilke bo przeslodko wyglada, tez bym tak chciala... :laugh:
Chcialam kiedys chlopca i dziewczynke, kolejnosc dowolna, ciekawe czy sie uda ;)

12 lata 2 miesiąc temu #553232 przez MamaEmilki
Hej

Anna -Piękna kobieta z ciebie i ty masz 3 dzieci :unsure: no no pozazdrościc wyglądu :)

Daners To fajnie ,że już kupiliscie ciekawe jak się będzie sprawował i koniecznie zdj z spacerku :laugh: ja mam czerwono szary a ty?

bidol Koszula kamilki to nic w porównaniu z tymi pieknymi ząbkami :lol: :kiss:

Olga Zdać napewno zdasz musisz to brać bardziej na lużie a zapewne się uda

12 lata 2 miesiąc temu #553233 przez bidol

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Dziekujemy :laugh:

AF - no ja tez chcialam chlopca dziewczynke i chlopca :) mam osobisty zachwyt chlopcami. :)

12 lata 2 miesiąc temu #553239 przez AniaiFilip

12 lata 2 miesiąc temu #553242 przez Majowka
Bidolku, rewelacja!!!!!! surf girl, pasowala by teraz do luacaska :))) my go ubieramy wlasnie tak jak tatus sie ubiera ahahaha, taki life style

a odnosnie wagi, to fakt, Lucasek na kluseczke nie wyglada, taki normalny jest, nie za chudy nie za gruby...a Kamilka na bardziej okragla wyglada, moze to kosci tyle waza u lucaska....

AiF, no faktycznie, dzis wszystkiego nie zjadl na kolacje tzn kaszka, owoc, ale w porze lanczu zjadl pol garnuszka deserku i caly jogurt, az sie zloscilam, bo musialam puste kubeczki oblizywac :laugh: nic dla mamusi nie zostawil

12 lata 2 miesiąc temu #553262 przez bidol
Doberek.

Ja nie wyspana. Spac cos nie moglami Kamila sie wiercila. Ledwo zywa jestem.

W dodatku dzwonili z przedszkola ze Seba ma biegunke i zeby go zabrac.

Juz mi sie dzisiejszy dzien nie podoba :dry:

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #553277 przez daners
Bidol to Ci sie dostalo... w takim razie mam nadz.ze Kamilka będzie grzeczniutka :) a Ty zajmiesz sie Sebolinkiem ;]

p.s No to fakt Kamilci super w tej koszuli i te ząbeczki superasnieee ;]

MamaEmilki czerwony masz z kolekcji 2013 pewnie my mamy kolor sky :) na zywo wyglada lepiej niz w necie :) Moj upieral sie tez za czerwonym... ekspiedietka tez byla za red a kiedy po namowach sie zgodzilam na ten czerwony to moj ze mial taka odpowiedzialnosc ze sam wybral wymiekl i wygralam ja z tym niebieskiem :):):):):)i ufff :D

czy wasze maluszki nadal sie slinia? rany kiedy Moj sie nauczy przelykac :) bo ani go ładnie ubrac jak wiecznie trzeba przebierac bo caly mokry.. ;/ a sliniaka mu nie przywiaze bo nielubi ;/

Widze macie plany posilków u mnie raczej spontanicznie :)
wiec chyba musze jakis schemat wkoncu obmyslec :) i rozpisac tacie:):):)

i zas mamy podglądaczy...ciekaw2e co tam ciekawego wyczytaja ;P

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973
Załączniki:

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #553291 przez AniaiFilip
Witam

My dzis pospalismy uwaga uwaga... Az do 6:30 :ohmy: przykrecilam ogrzewanie i nawet tak czesto poersi nie pil. Moze to to a moze 3 dzien bez kupki i nie miesci sie juz ;)
Mokry byz znowu najpier o tej 12 i rano tez zalany( bez monitorku bylo dzisiaj) wiec kupuje wieksze poeluszki a moze sa jakoes specjalne na noc?

Bidol- Zdrowka dla Sebusia, oby to nic powaznego. Zrob sobie mocna kawe na dzisiaj ;)

Daners- U nas to ja zawsze podekmuje decyzje i jest pozniej na mnie jak cos zle :(

Plan dnia raczej bym zrobila noe woem jak twoj m bo moj chociaz lubi sie zajmowac malym to sam z siebie nie pamietalby ze trzeba jesc dac- dopuki Filip by sie ostro nie wlurzyl to by na to nie wpadl ;)
U nas sliniaki obowiazkowe i to kilka dziennie a i tak wszystko poslinione jest- ma talent chlopak :laugh:

Ale sliczny chlopczyk a jakie oczy niebiesciutki i wloski jakie juz, no przesliczny :kiss:
Mialam wlasnie sie upominac o zdjecie bo chyba noe widzialam twojego Filipka.

Aj i kolejny siedzacy maluch :)

Zmykam bo Filip cos ziewa moze znow usnie ale bym miala farta dzisiaj ... :laugh:

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #553297 przez daners
AniaIF u mnie podobnie z m... zajac sie ale zeby pomyslec ze dziecku moze sie chce pic albo moze ma kupe to nie ;p ... jak Fifi grymasi to moj mysli że sie znudzil zabawa i wymysla ;] a odpowiedz taka prosta sie potem okazuje :) hehe no Plan musze zrobic raczej rozpiske bo od poniedzialku job wzywa ;]

tos pospala ja na odwrót dzis zas ;] pobudka o 5 ;] a teraz Fifek odsypia :) a mama sie relaksuje hehehe

Aniu dziekuje za komplenet w str syna :) własnie duzo pan mówi ze ma ładne oczka i moj jeszcze patrzy z "pod byka" :) i mowia ze spojrzenie jak kotek ze shreka ;]

u mnie najczesciej maz podejmuje decyzje tzn ja wole czasami ustepowac a potem jak cos to na niego ;p oczywiscie nieulegam i niegodze sie na wszytsko ;]

AniaiF chyba za duzo bys chciala od Filipka hehe niech tam pobryka tez ;] no chyba że mamusia niema juz sil to niech spokojniutko sie kladzie do lozeczka :)

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 2 miesiąc temu #553318 przez Anna77
Cześć Dziewczynki, przywitam się szybciutko i zmykam do porannej krzątaniny.

Bidol jak Mati był ważony i miał 8950 to mierzył 70cm. Oj dzień faktycznie niezbyt fajną informacją Ci się zaczął. No ale może się dobrze skończy :kiss:

Daners ale fajny chłopak z tego Twojego .... łosia :laugh:

MM też będę robić faworki=chruściki, ale planuję w sobotę. Jakoś nie mogę sobie odmówić.

Ale jestem śpiąca. Niby nocka nie była najgorsza, ale czuję się baaardzo zmęczona :dry:

12 lata 2 miesiąc temu #553324 przez kejtin
Hej wam!

My bylysmy wczoraj u dermatologa i powiedziala ze część krostek to tradzik niemowlecy i sie nie przejmowac, a druga część na policzkach to prawdopodobnie kontaktówka :) Także ulżyło mi bo bałam się że to skaza białkowa..., chociaż ona w 100% pewna nie jest ale na to właśnie jej wygląda. Dostaliśmy maści i za dwa tygodnie kontrola.. oby pomogło:)

A tu moja mała i jej reakcja na nożyczki:):
Jakby komuś było smutno - moja śmiechotka:)
nagrane wczoraj:

12 lata 2 miesiąc temu #553378 przez Anna77
kejtin he he, ale się pośmiałam. Świetne :lol: :lol: :lol: Niesamowite jest to, co śmieszy te nasze Maluszki. A w gondoli, to chyba ostatnie podrygi.

12 lata 2 miesiąc temu #553472 przez MamaEmilki
Daners- Niebieski będzie się pieknie komponował z oczami synusia ,jest przeuroczy :) :kiss:

kejtin- hihi ale się uśmiałam,super smeszek mały ,moja sie tylko tak cieszy jak ją brat rosmieszy:)

Tłusty czwartek fujjj nie nienawidze poczków :S I do tego wszystkiego zima powróciła a już tak ładnie ,wiosennie było :(

A co do slinienia ,to moja może się tak nie slini jak ulewa,także to dopiero ,jak gdzies idziemy i ładnie ją ubiore to zachwilę cała zrzygana i smierdząca :lol: To już bym wolała ,żeby się sliniła :P

12 lata 2 miesiąc temu #553520 przez Olga
Hej mamusie.

Ogarnęłam mieszkanko i w końcu mogę usiąść.Jajko się małemu gotuje do zupki :) Jak wstanie i zje obiadek,to mykamy na spacer :)

kejtin,ale z niej śmieszka. :lol: uwielbiam ten śmiech dzieciaczków,aż do upadłego,aż tchu nie mogą zlapać :)

daners synuś ma prześliczne oczka-cały jest śliczny :kiss:

bidol Kamilka to mała strojnisia,fajnie,ze ma taką mamę :) .Ja tez dzieciom bym wszystko kupiła,a o sobie zawsze zapominam ;)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka