BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 2 miesiąc temu #554343 przez chłopek
mm własnie nie wiem ile przesyłka z UK kosztuje ale moja kolezanka na wakacje przylatuje to by mi wziela jak cos

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #554356 przez Olga
Anna super,gratulujemy ząbka :) Po kolei naszym maluszkom wychodzą ;)

maksiu,no to poważna decyzja z tym wyjazdem,trzeba wszystko dobrze przeanalizować.Mam sporo znajomych,którzy tam mieszkają całymi rodzinami,ale albo oboje pracowali wcześniej,a u jednych mąż pracował i ściągnął żonę z trójką córek,w tym jedna z rozszczepem kręgosłupa i tam urodzila im się czwarta córka.Mają o niebo lepiej niż tutaj,mała ma zapewnioną rehabilitację,darmowe leki,witaminy,przedszkole (co w Polsce by nawet mowy nie było ).Dziewczynka rozwija sie super,zapewnili jej o wiele lepszą przyszłość,niż by miała u nas ;)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #554365 przez chłopek
maksiu ktos ci bajek naopowiadal ze 500euro na dziecko, kolezanka tam mieszka 184euro na dziecko dostaje, lekarz bezpłatnie jak legalnie sie pracuje,mozna sie starac o zwrot kasy za przedszkole i to zawsze stałą kwota 130euro.mieszkanie żeby dostać z socjala to trzeba się wcześniej na listę wpisać i na nie można nawet i kilka mies czekać

12 lata 2 miesiąc temu #554381 przez Olga
No napewno jak się pojedzie w ciemno,bez pracy,to słodko nie będzie.Najpierw mąz powinien jechać,coś pozałatwiać i dopiero was ściągnąć ;)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 2 miesiąc temu #554411 przez AniaiFilip
Dziewczyny tyle wam napisalam i skasowalo mi zrobilam kopiuk wklej potem i nie to skopiowalam:)
Wszystko przez to ze leniwa jestem i z tel pisze zamiast laptopa odpalic :angry:
Gratiulacje dla wszystkich dzieciaczkow :)
Maksiu- to byly tutejsze krople po 3 miesiacu, ale w twoim przypadku raczej by sie niesprawdzily skoro i tak z nosa leci.

Nie sluchaj i nie wierz we wszystko co ci ktos opowiada.
Sprobowac warto i na pewno opieka i standard zycia lepszy niz w Polsce ale nie jest tak hop siup.
Lepiej niech maz zrobi rozeznanie wczesniej, zreszta ty madra babka jestes i na pewno zrobicie tak zeby bylo dobrze:)

12 lata 2 miesiąc temu #554422 przez chłopek
maksu tak jak AIF pisze najlepiej zeby maz sam pojechał znalazł prace mieszkanie i dopiero was sprowadzil

12 lata 2 miesiąc temu #554426 przez AniaiFilip

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 2 miesiąc temu #554434 przez daners
maksiu mamuski maja racje niewarto rzucac sie na glebokowa wode majac dzieci itd bo roznie bywa...ale jak maz cos wychaczy to czemu nie..polepszyc sobie zycia :)

Dziewczyny moj Brzdąc pierwszy raz w zyciu tak szalał w lóżeczku wygłupy itd ze zasnol na brzuszku :)slodko wygladal :) bo juz sie przekrecil hehehe

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 2 miesiąc temu #554450 przez AniaiFilip
Jakos nie potarfie sie powstrzymac :laugh:

Anna77 - Doczekalas sie w koncu i ty zabkow :laugh:
Przesij nam fotke pozniej jak bedzie widac cos ;)
U nas nadal nic...

Daria - Super fota i Tymus jak zawsze cudny na zdjeciach :) Te oczy szreka Cuudo :laugh
Filipek chyba podobnej postury...

Kejtlin - Ty to masz wesolo :laugh: Od razu sie humor poprawia ;)
A corcia jak malowana :)

12 lata 2 miesiąc temu #554456 przez AniaiFilip
daners napisał:

Dziewczyny moj Brzdąc pierwszy raz w zyciu tak szalał w lóżeczku wygłupy itd ze zasnol na brzuszku :)slodko wygladal :) bo juz sie przekrecil hehehe

Nie no to poszalal :laugh:
Niezle sie zmachal swoja droga ze tak padl. Moje dziecko nigdy jeszcze nie usnelo na brzuchu nawet jak noworodkiem byl to zawsze na plecach.

12 lata 2 miesiąc temu #554470 przez daners
AniaiFilip napisał:

daners napisał:

Nie no to poszalal :laugh:
Niezle sie zmachal swoja droga ze tak padl. Moje dziecko nigdy jeszcze nie usnelo na brzuchu nawet jak noworodkiem byl to zawsze na plecach.

tez bylam w szoku :D hehe moj zawsze spi na boku

z nudów patrze na all ubranka :)

12 lata 2 miesiąc temu #554496 przez AniaiFilip
www.mamasandpapas.com/product-urbo-pushc...le/1037g3000/type-i/

A ja na wozki haha:). Czyz nie jest piekny? :)

12 lata 2 miesiąc temu #554505 przez daners
no fajniutki ;] pozostaje Ci zbierac kasiurke na niego ;) a wogole czemu chcesz zmienic wozek ? tez co masz jakis daremny jest czy tak poprostu chcesz new :)

ja ogl wszystko buty teraz;] jakie slodkie trampki za kostke uhm juz sie rozmarzylam :)

12 lata 2 miesiąc temu #554510 przez Majowka
ania i Filip, piekny! podobny troche do mojego :) bardzo zgrabny

Anna, <Gratuuuluje!!!!! super! my tez bezzebni...

Daners, ale twoj Filipek jest sliczny!!!! bardzo bardzo piekniusi!!!

Mnie moj Lukcio doprowadzil dzisiaj do lez...juz nie mam sily na te jego furie.... :( :( :( prezy sie, robi sie czerwony, wpada w szal, histerie i krzyczy w nieboglosy, bo mu np, sie zabaka znudzila, miejsce, chce wysc z wozka, etc....dzis bylo mega trudno, non stop wpadal w histerie... :( :( :(
czy to mu kiedys minie????

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #554516 przez mloda_mamuska

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka