BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 8 miesiąc temu #633232 przez Daria23
Hej przywitam się szybko i na chwilke.U nas nocka masakra:(Jeny Tymek znowu świruje krzyczy ale widziałam że górna dwójka przebija więc chyba to przyczyna:(ale jest strasznie naprawde dziś całą noc nie spałam bo tylko na rekach się uspokajał:(;(

Dziękujemy za komplementy:*:*:*

Bidol-przykro mi z powodu babci zawsze mówiłam że starośc się Panu Bogu nie udała:(Współczuje i tule:*
Kamyczka-nie mam zdjęcia fryzurki bo była robiona późno więc zaraz po niej Tymek-kąpanie bawienie itp i zapomniałam a chciałam sobie zrobić zdjęcie...ale spoko za dwa tyg zdęcia powinny już być na forum:)

U nas dziś ładnie ale wietrznie.Mały się obudzi to jedziemy do babci na kawke .

Miłego dnia:*

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #633264 przez km
hej dziewczyny, ja sie dzisiaj nawet wyspalam maly zjadl o 1 , pozniej zaczal sie juz budzic przez 6 pewnie z glodu ale chce zeby tylko raz jadl w nocy wiec go oszukuje smokiem, wzielam go do siebie, bo maz o 5 do pracy poszedl no i pospalismy do 7 :40 !! :) oj dawno tak dlugo nie spalismy :lol:

bidol- przykro mi z powodu babci, trzymaj sie kochana :kiss:

Misiowa Hania przesliczna, widac ze taka ladna dziewczyneczka :)

Dzaria to to juz w ta sobote ?? jejciu ale Ci fajnie, ja to bym mogla co tydzien wychodzic za maz (oczywiscie za mojego ciagle) i ciahle miec wesela :)

Kamykowa to ja Dominik zjada 200 gr obiadku to to jest normalna porcja.

AiF ze mnie tam zadna kucharka, ale ostatnio wogole nie kupuje sloiczkow, tylko sama gotuje, w tamtym tygodniu gotowalam malemu co 2 dzien po 5 porcji, wiec przez najblizsze 2 tygodnie nic nie musze pichcic, trzeba oproznic zamrazalke. Skoro Filipkowi smakowaly brokuly, to moze cos z brokulami mu ugotuj, mojejmu smakuje taka mieszanka troche slodka: slodki ziemniak, brokuly, marchewka, kukurydza i do tego mieso z indyka. March+broku+kukury - to kupilam akurat taka mieszanke zamrozona wiec dodalam tylko ziemniaka i miesko. Na slodko jeszcze z dynia: z 2 ziemniaki+ 2marchewki+ pietruszka+por+ pol dyni tylko wiesz nie takiej na halloween :) i do tego miesko z kurczaka. No i pozniej do kazdej juz porcji 200 gr dodaje 2 lyzeczki oliwy z oliwek. Kacper lubi jeszcze z kalafiorem zupke, krupniczek tez mu smakowal, nastepna zupa bedzie z buraczkami. Moj ostatnio zaczal marudzic przy sliczkach, one wszystkie chyba tak samo smakuja, wiec moze mu sie przejadly :) .

krecik ja wlasnie osttanio kupilam ta kasze, ale malemu nie smakowala, chcialam mu zrobic jaki deser, wiec do kaskzi dodalam ugotowane jablko plus troszke cynamonu, ale nie blendowalam tego, nastepnym razem sprobuje ja dodac tak jak pisalas do zupki zamiast ziemniakow :)

Maly spi jak wstanie to zupka i idziemy na plac zabaw :) Milego dnia

11 lata 8 miesiąc temu #633362 przez maksiumama
No i jestem ja chwilowo bo zaraz bede sie szykowac na wizyte do gin i odebrac kwiaty

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #633601 przez Olga
Hej dziewczynki.

My już dzisiaj wszyscy zdrowi,małego najdłużej trzymało :( Byliśmy z Olgą na kontroli z nogą,po 15 maja mamy komisję na odszkodowanie :silly: Obkupiłam małego disiaj w skarpetki i 4 bodziaki fajne mu kupiłam,no i oczywiście dwa autka,bo bez tego się nie nie obejdzie w sklepie :silly: Ignaś spi coraz dłużej rano,już często wstajemy po 9 :silly: więc można się wyspać :) Pogoda ładna,tylko wiatr nie potrzebny-głowę chce urwać :angry: jak Ignaś wstanie,to drugi spacerek zaliczymy i dzień zleci :silly:

Maksiu oj współczuję rodzinki-ja bym chyba 5 mn.nie wysiedziała w takim otoczeniu :ohmy: Trzymaj się dzielnie :silly:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 7 miesiąc temu #633880 przez Misiowa
Czes dziewczyny:) u nas dzis troche wietrznie bylo ale cieplutko wiec Zaliczylysmy spacerek nad morze:) tak sie dotlenilam ze mega spiaca jestem, takze obejrze swoje wtorkowe serialiki i do lozka:) u nas nocki w miare spokojne, bez karmienia ale srenio co 2-3 godziny musze wstawac bo Hania tak sie przekreci ze jej nie wygodnie i musze ja poprawic. Przez to troche srednio sie wysypiam.

Krecik dziekuje bardzo napewno skorzystam:) Wypoczywaj u rodzinki:)

Olga super ze juz zdrowi jestescie:) Ale Ci fajnie se tak mozecie pospac:)

Maksiu biedna jestes z taka rodzinka:(

11 lata 7 miesiąc temu #633895 przez Kamykowa84

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 7 miesiąc temu #633906 przez Misiowa
Kamyczka narazie nie wracam do pracy:) za dobrze mi w domku z ta moja mala rozrabiaka;) Jak bedziecie mieli troche wolnego czasu to zapraszam do nas:) Bedzie nam bardzo milo:)

11 lata 7 miesiąc temu #633958 przez Kamykowa84

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #633992 przez Misiowa

11 lata 7 miesiąc temu #634020 przez AniaiFilip

11 lata 7 miesiąc temu #634021 przez Kamykowa84

11 lata 7 miesiąc temu #634039 przez Olga
Ja też już po serialach,teraz Ekspres reporterów oglądam :)

AiF my mamy dwa niekamki z TT i jeden już jest w uzyciu od tygodnia.dla nas ok.mie mam porównania z innymi,używamy tego z normalnym twardym ustnikiem,tylko strasznie ciężko sie go otwiera ;)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 7 miesiąc temu #634044 przez bidol
Hej kochane.

My miałysmy z Kamilka gosci. Moja kolezanka z coreczka o 3 tyg starsza - Kornelka przyjechala. Powygrzewalysmy sie na tarasie a dziewczynki sie bawily. Kornelka jest bardzo rozwinieta i bardzo sprytna. Wszedzie jej pelno. Wstaje skacze husta sie na krzesle. Dziecko demon. Hahaaaahha . Ja bym chyba nie dala rady. Kamila tez w szoku. Nie wiedziala co sie dzieje haahaaaha :woohoo:

Dziekuje wszystkim za pocieszenie :kiss: Moj tata byl dzis u niej i mowil ze sie troszke lepiej czula :)

Misiowa - ale Hanusia sie zmienila. Ale wyrosla. Przesliczna jest. Zauroczyla mnie :) cudna wprost :) bardzo sie ciesze ze samopoczucie Ci dopisuje :)

Kamyczka - czyli majowka nad morzem :) super :) ja juz doczekac sie nie moge. Za kilka dni zaczynam sie pakowac :)

Olga - super ze juz do zdrowia wrociliscie :)

Słoneczko, Ania, Anszka, - do reszty juz brak slow :(

KM - no to gdzie to zdjecie Kacperka w czapce ???

AF - jestem ;) ale super ze Filipek jednak zdecydowal sie na raczkwanie - brawo. Moje gratulacje :kiss:

M_M - jak u Was z pogoda?? Przylatuj do Polski :) mamy super pogode :)

Dziewczyny u Nas dzis skwar byl. Dziewczyny pl tarasie zasuwaly w samym body :)
25 stopni w lekkim cieniu bylo. O 18.00 bylysmy na spacerku i na placu termometr wskazywal 22 stopnie :)
A ja oszalalam z tego szczescia i nakupilam Kamili mnóstwo letnich ciuszkow. Pdzepieknych wprost :)

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #634071 przez AniaiFilip

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #634113 przez km
Załączniki:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka