- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
Dziękujemy za komplementy:*:*:*
Bidol-przykro mi z powodu babci zawsze mówiłam że starośc się Panu Bogu nie udała:(Współczuje i tule:*
Kamyczka-nie mam zdjęcia fryzurki bo była robiona późno więc zaraz po niej Tymek-kąpanie bawienie itp i zapomniałam a chciałam sobie zrobić zdjęcie...ale spoko za dwa tyg zdęcia powinny już być na forum:)
U nas dziś ładnie ale wietrznie.Mały się obudzi to jedziemy do babci na kawke .
Miłego dnia:*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- km
- Wylogowany
- budujemy zdania
bidol- przykro mi z powodu babci, trzymaj sie kochana
Misiowa Hania przesliczna, widac ze taka ladna dziewczyneczka
Dzaria to to juz w ta sobote ?? jejciu ale Ci fajnie, ja to bym mogla co tydzien wychodzic za maz (oczywiscie za mojego ciagle) i ciahle miec wesela
Kamykowa to ja Dominik zjada 200 gr obiadku to to jest normalna porcja.
AiF ze mnie tam zadna kucharka, ale ostatnio wogole nie kupuje sloiczkow, tylko sama gotuje, w tamtym tygodniu gotowalam malemu co 2 dzien po 5 porcji, wiec przez najblizsze 2 tygodnie nic nie musze pichcic, trzeba oproznic zamrazalke. Skoro Filipkowi smakowaly brokuly, to moze cos z brokulami mu ugotuj, mojejmu smakuje taka mieszanka troche slodka: slodki ziemniak, brokuly, marchewka, kukurydza i do tego mieso z indyka. March+broku+kukury - to kupilam akurat taka mieszanke zamrozona wiec dodalam tylko ziemniaka i miesko. Na slodko jeszcze z dynia: z 2 ziemniaki+ 2marchewki+ pietruszka+por+ pol dyni tylko wiesz nie takiej na halloween i do tego miesko z kurczaka. No i pozniej do kazdej juz porcji 200 gr dodaje 2 lyzeczki oliwy z oliwek. Kacper lubi jeszcze z kalafiorem zupke, krupniczek tez mu smakowal, nastepna zupa bedzie z buraczkami. Moj ostatnio zaczal marudzic przy sliczkach, one wszystkie chyba tak samo smakuja, wiec moze mu sie przejadly .
krecik ja wlasnie osttanio kupilam ta kasze, ale malemu nie smakowala, chcialam mu zrobic jaki deser, wiec do kaskzi dodalam ugotowane jablko plus troszke cynamonu, ale nie blendowalam tego, nastepnym razem sprobuje ja dodac tak jak pisalas do zupki zamiast ziemniakow
Maly spi jak wstanie to zupka i idziemy na plac zabaw Milego dnia
- maksiumama
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Mam juz swoje 2 aniolki nic wiecej nie trzeba
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
My już dzisiaj wszyscy zdrowi,małego najdłużej trzymało Byliśmy z Olgą na kontroli z nogą,po 15 maja mamy komisję na odszkodowanie Obkupiłam małego disiaj w skarpetki i 4 bodziaki fajne mu kupiłam,no i oczywiście dwa autka,bo bez tego się nie nie obejdzie w sklepie Ignaś spi coraz dłużej rano,już często wstajemy po 9 więc można się wyspać Pogoda ładna,tylko wiatr nie potrzebny-głowę chce urwać jak Ignaś wstanie,to drugi spacerek zaliczymy i dzień zleci
Maksiu oj współczuję rodzinki-ja bym chyba 5 mn.nie wysiedziała w takim otoczeniu Trzymaj się dzielnie
- Misiowa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Krecik dziekuje bardzo napewno skorzystam:) Wypoczywaj u rodzinki:)
Olga super ze juz zdrowi jestescie:) Ale Ci fajnie se tak mozecie pospac:)
Maksiu biedna jestes z taka rodzinka:(
- Kamykowa84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kochamy Cię Dominiczku!!!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Misiowa
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kamykowa84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Misiowa
- Wylogowany
- budujemy zdania
- AniaiFilip
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
- Kamykowa84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
AiF my mamy dwa niekamki z TT i jeden już jest w uzyciu od tygodnia.dla nas ok.mie mam porównania z innymi,używamy tego z normalnym twardym ustnikiem,tylko strasznie ciężko sie go otwiera
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
My miałysmy z Kamilka gosci. Moja kolezanka z coreczka o 3 tyg starsza - Kornelka przyjechala. Powygrzewalysmy sie na tarasie a dziewczynki sie bawily. Kornelka jest bardzo rozwinieta i bardzo sprytna. Wszedzie jej pelno. Wstaje skacze husta sie na krzesle. Dziecko demon. Hahaaaahha . Ja bym chyba nie dala rady. Kamila tez w szoku. Nie wiedziala co sie dzieje haahaaaha
Dziekuje wszystkim za pocieszenie Moj tata byl dzis u niej i mowil ze sie troszke lepiej czula
Misiowa - ale Hanusia sie zmienila. Ale wyrosla. Przesliczna jest. Zauroczyla mnie cudna wprost bardzo sie ciesze ze samopoczucie Ci dopisuje
Kamyczka - czyli majowka nad morzem super ja juz doczekac sie nie moge. Za kilka dni zaczynam sie pakowac
Olga - super ze juz do zdrowia wrociliscie
Słoneczko, Ania, Anszka, - do reszty juz brak slow
KM - no to gdzie to zdjecie Kacperka w czapce ???
AF - jestem ale super ze Filipek jednak zdecydowal sie na raczkwanie - brawo. Moje gratulacje
M_M - jak u Was z pogoda?? Przylatuj do Polski mamy super pogode
Dziewczyny u Nas dzis skwar byl. Dziewczyny pl tarasie zasuwaly w samym body
25 stopni w lekkim cieniu bylo. O 18.00 bylysmy na spacerku i na placu termometr wskazywal 22 stopnie
A ja oszalalam z tego szczescia i nakupilam Kamili mnóstwo letnich ciuszkow. Pdzepieknych wprost
- AniaiFilip
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
- km
- Wylogowany
- budujemy zdania