BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 6 miesiąc temu #685224 przez daners
Witam :)

Bidol jaaa jaaaa do roboty fajnie sie mówi ;-p przeca marzył mi si etylko Filutek wiedz trzyma sie tego narazie jeszcze :silly:

kurde u nas w cieniu 30 i jak pomysle ze musze isc do pracy bleeeee do sauny ;/ ale przynajmniej tłuszcz mi sie wytapia :lol: :silly: spadaja mi kg jejeje moge sie pochwalic:)

m89m trzy zabki wychodza i wsumie niejest marudny ani nic... moze jak bedzie sie przebijac to da mamusi w kosc :)

wczoraj babcia niezauwazyla ze Filut -czytaj Łobuz wyrzucil smoka na polku i niestety po wielu probach poszukiwan niezostal odnaleziony ;/ co to za noc byla.... moj po pierwszej w nocy pedzil do tesco po smoczka bo zapasowago niepotrafil zassac ;/ teraz tez mu smutno bez swojego bo kweka i wyrzuca tego nowego... bidulek:)

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #685229 przez krecik
Bidol, tylko czekałam aż mnie dorwiesz: 04.07., 23.00 ( tak jak w tym filmie: urodzony 4-tego lipca:D)

a tak wogóle je paru osób na liście nie kojarze wogóle, wysypały się?

Kamyczka, może Wam się uda, natomiast my Małego nie zostawimy, bo będziemy nocować u teściów a on tam nie przyzwyczajony do tego bez mamusi, to by było dla niego zdecydowanie za dużo:P

agnessa
, to się niania umie ustawić:D super maly fika:)

anna77
, posowałoby przynajmniej o 2 h wydłużyć dobę ( oczywiście wtedy dzieciaki by spały;))

a co z Olgą?

chłopek, maksiu, słoneczko.... a reszta?

11 lata 6 miesiąc temu #685395 przez słoneczko
czesc dziewczyny niemam kiedy do was zajrzec bo maly caly czas chce chodzic i musze z nim chodzic za raczke,kregoslup mi wysiada,no i ja nadal chora:( a pozatym to dzis bylam z malym w solankach i Pawcio bawil sie z chlopczykiem 1,5 rocznym;)

11 lata 6 miesiąc temu #685580 przez saiko

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

11 lata 6 miesiąc temu #685690 przez MamaEmilki

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #685699 przez krecik
daaners,to takie nierozważne posiadać tylko jednego smoka;)

saiko, spokojnie nie zagłodzi się:) teraz pomyślałam, może to od upałów, przecież wtedy jest mniejszy apetyt. A zdj. na tarasie- ąż chce się przyłączyć:)

słoneczko, oj niedobrze, niedobrze, ale nie ma się co dziwić rączka mamusi jest najbezpieczniejsza:)a jak się czujesz?

tylko tyle napisze: jestem padnięta

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #685713 przez MamaEmilki

11 lata 6 miesiąc temu #685730 przez lusiamamanikosia
dziś pogoda straszna duszno i dalej duszno jest :( Mały dziś cały dzień w bodziaku tylko był bo by mi się ugotował :P
Mój wcześniej jadł truskawki i było oki a ostatnio zjadł i całe rączki mu zsypało
a teraz leży koło mnie i miejsca sobie znaleźć nie może chyba czas zacząć spać tylko w pampersiaku :)

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #685945 przez Anna77
To ja się wyjątkowo przywitam pierwsza.

Przepraszam Was, ale kompletnie nie mam głowy do odpisywania. Mam w końcu co najmniej kilka dni zaległości :ohmy:

Jeśli chodzi o wysadzanie na nocnik, to ja - poza "nocnikowaniem" po spaniu - staram się posadzić Mateuszka na nocniczek po posiłkach. Baaardzo często udaje nam się kupka :)

Bidol przeklikałam co najmniej kilkanaście stron z Twojego linku z przed roku i aż mi łezki pociekły. To już rok :ohmy:

U nas wszystko w porządku. Rok kończymy za 6 dni, ale chyba pierwszego samodzielnego kroczku nie zaliczymy. No ale wszystko jeszcze może się zdarzyć ;)

Załączniki:

11 lata 6 miesiąc temu #686008 przez słoneczko
czesc dziewczyny u nas nocka koszmarna maly co chwile sie budzil, kaszlal i poplakiwał, jakas masakra, nic nie spalismy, jestesmy wykonczeni, jeszcze na dodatek mezus spoznil sie do pracy, nie wiem co malemu jest :( mam nadzieje ze mu przejdzie.

a tu zdjecie Pawelka z tatusiem :)
Załączniki:

11 lata 6 miesiąc temu #686010 przez słoneczko
a tu Pawcio :) sprobuje sie do was odezwac pozniej jak dam rade :) buziaki
Załączniki:

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #686036 przez Kamykowa84

11 lata 6 miesiąc temu #686047 przez bidol
ROZPAKOWANE MAMUSIE LIPCOWE
AN83 - NATANIEL - 20.06.2012
DŻASTA - MAJA - 21.06.2012 o godz 12.47
ANNA77 - MATEUSZ- 26.06.2012 o godz 8.16
CHŁOPEK - SEBASTIAN- 28.06.2012 o godz. 13.20
MAKSIU - BŁAŻEJ - 01.07.2012 o godz 2.55
KRECIK - STANISŁAW - 04.07.2012 o godz. 23.00
DARIA23 - TYMOTEUSZ - 07.07.2012
BIDOL - KAMILA - 08.07.2012 o godz. 6.55
KM - KACPER 08.07.2012. o godz. 19:25
ANSZKA - WOJTEK - 09.07.2012 o godz. 9:05
DANERS - FILIP - 09.07.2012 o godz 15.57
MŁODA_MAMUŚKA - OLIWIER - 09.07.2012 o godz. 15:38
SŁONECZKO - PAWEŁ - 10.07.2012 o godz. 1:10
MPEARL - IZABELA - 10.07.2012 o godz. 9:07
OLGA - IGNAŚ - 11.07.2012 o godz. 10:37
SAIKO - SZYMON - 13.07.2012 o godz 9.05
KEJTIN - JULIA - 21.07.2012 o godz 16.10
KAMYCZKA - DOMINIK - 25.07.2012 o godz 10.00
MARTADAM - JULIAN - 25.07.2012 o godz ???
ANIAIFILIP - FILIP - 26.07.2012 o godz 21.39
MamaEmilki - EMILKA - 27.07.2012 godz 10.50
MAJÓWKA - LUCAS - ...
AGNESSSA - MAKSYMILIAN - 30.09.2012 godz 20.27
LUSIAMAMANIKOSIA - NIKODEM - 14.08.2012 o godz 17.47

jeszcze tylko Majówka, M89M i Misiowa i chyba tyle :woohoo:

AF - tak jest sporo dziewczyn co było i się zbyło :dry:

Daria - godzinę urodzenia Tymcia poproszę :lol:

Daners - oj zmieni Ci się zmieni :silly: :lol: a ze smokiem - haha - mieliście jazdę - Kamila teraz pokochała wszystkie - jaki by nie był ona go kocha i już :)

Anna - zdjęcia maluchów świetne - ale Kubuś się zmienia no i super że z oczkiem lepiej :lol: :lol: :lol: no i Mateuszek jaki duży - a już coś myśli o chodzeniu ??
Oj też uwielbiam wracać do tego okresu :lol: oh jak beztrosko było :lol:

Saiko - uwielbiam wspominać tamte czasy - było super - a jakie my głupe byłyśmy jak jakieś 15-sto latki - hahahahahahhaahhaaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Szymuś słodki - i fałdeczki ma:) ile warzy?? je coś już??

Słoneczko - ojjj bedactwo. Ciągle przeziębiona jesteś???? jejku - straszne - wygrzej się może na słonku :) A Pawełek cudny :lol: no i tatuś też :S :lol: przystojniaków masz- szczęściara :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Krecik - no Ty wiesz że się mi nie wywiniesz - już mam Cię na liście :lol: jak urlopik??

ME - jest - róż - a co do truskawek - to tak - może być uczulona. jak chcesz to odczekaj kilka dni i daj jej plasterek truskawki i zobacz czy sie powtórzy - a te plamy to całe czerwone były?? czy środek jasny miały?? Seba miał alergie na truskawki :(

co do listy

to wiecie że na samym początku jak ją tworzyłyśmy w jakimś 7 miesiącu może w 8 to nie było na niej ani jednej dziewczynki :ohmy: :ohmy: :ohmy: Bo Kamila miała być chłopakiem przynajmniej tak na USG wychodziło :ohmy: później tylko ona była- różowa - a reszta chłopaki -stąd przydomek księżniczka :lol:

Kamyczka- u Nas jak na razie chłodno. Ja jakoś tych upałów nie odczuwam. Cieszę się każdym słonecznym dniem i już sobie obiecałam że ani razu nie zamarudze na gorąc. Już wole upały niż deszcz a później 6 miesięcy zimy :dry: :dry:

11 lata 6 miesiąc temu #686058 przez Anna77
Bidol chodzi przy wszystkim, czego się złapie. Trzymany za rączki też tupta, ale jeszcze się nie puszcza. Zobaczymy.

11 lata 6 miesiąc temu #686069 przez Kamykowa84

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka