BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 6 miesiąc temu #682332 przez Olga
słoneczko Pawełek jest śliczny i wypisz-wymaluj tatuś :blink: Gdzie byliście w zoo? Pawełka interesowały zwierzaczki,bo też planujemy jechać :blink:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #682342 przez słoneczko
Olga bylismy w Myslecinku Pawcio ciagnal do nich, chcial je dotykac nawet karmil sarenki;) tan jest wiele atrakcji dla dzieci wielki plac zabaw,mozna posiedziec na kocyku z dzieciaczkami jest super

11 lata 6 miesiąc temu #682343 przez Olga
Właśnie się zastanawiamy czy do Myślęcinka,czy do Płocka :blink: ale to w lipcu dopiero,jak dziewczyny przyjadą z wyjazdów,żebyśmy wszyscy pojechali :blink: Może ten Myślęcinek zwiedzimy,byłam kilka lat temu,a przy okazji mogę brata odwiedzić :blink:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 6 miesiąc temu #682364 przez słoneczko
olga a masz auto? moze bysmy sie spotkaly i poszly na spacerek do solanek?

11 lata 6 miesiąc temu #682402 przez Kamykowa84

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 6 miesiąc temu #682465 przez krecik
no dojechaliśmy, słonce świeci, wiatr głowy urywa, domek super, tylko Stasiek ma lekką biegunkę ( skrycie mam nadzieje, że po truskawach, bo wczoraj z tatusiem wcinali sorbet), pozatym choroby po nim nie widać, mam nadzieje, że nic mu nie będzie

słoneczko, uśmienich od ucha do ucha, to mi się podoba! Pawcio śliczny!

Kamyczka, mamy jeździk i małemu się podoba, tzn. interesuje go- a to u nas prawdziwy sukces!

S. na roczek dostał już super prezent: czapeczkę w komplecie z kominem i tak bajerancko w tym komplecie wyglada, ze napatrzyć się na niego nie mogę ( umówilam sie z kuzynką, ze my czapę a oni komin:P), a i imprezkę robimy- to będzie najlepszy prezent, przyjedzie rodzinkna i będą same ochy i achy nad Stasiem:)

myśle , zeby małemu kupić taki smartfonik allegro.pl/smily-fone-smartfon-dotykowy-...sku-i3294440640.html , bo w moim telefonie już pękł ekranik... a , żebyście go widziały jak sie drze, zeby mu go dać, wtedy dostaje ksywe "chodząca złość"

11 lata 6 miesiąc temu #682532 przez Majowka
Pawelek piekny!!!!
tak, Lucasek juz chodzi po mieszkaniu!

Krecik, myslisz, ze oszukasz Stasia smartfonikiem? ..nie wierze hehe

My bylismy wczoraj na plazy, ale bardzo wietrznie bylo, nic fajnego...
Dzis jedziemy na roczek!!!!!!!! :laugh:

11 lata 6 miesiąc temu #682607 przez mloda_mamuska

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 6 miesiąc temu #682615 przez Olga
Hej dziewczynki.

Wczoraj wieczorkiem w żaden sposób nie mogłam wejść na forum,jakiś błąd mi wyskakiwał.U nas wesoło sobota minęła,od rana była ta imprezka w liceum koło naszego bloku,mały wieczorkiem się wytańczył,że nawet zapomniał,że mu się spać chce,ale po 20 już mu się przypomniało,na szczęście do domku mieliśmy kawałeczek.Po butli padł moment,ale cos od paru dni zmalał mu apetyt,zostawia zawsze wieczorem kaszkę i obiadku też nie je tyle co zawsze.Nie wiem,czy to od pogody,czy może taki etap w jego życiu.

słoneczko mamy auto,ale w tyg.nie mam możliwości,bo mąż do pracy jeździ,w soboty też,chociaż czasami krócej robi,zostaje niedziela,a tez nie zawsze jest wolna.I nie wiem,czy bym się dważyął sama do Ina pojechać :blink:

My mamy taki pchacz razem z jeździkiem w domu allegro.pl/playskool-chodzik-pchacz-skut...law-i3304999313.html a u babci sam pchacz jest.

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #682626 przez krecik
M_M, ale ja mam nadzieje, że go ten smartfonik zainteresuje, zresztą już kiedyś sie pytała się moja siostra, po co mu zabawki kupujemy jak on nie chce się nimi bawić i powiedziałam to co Tobie " próbujemy, może go ciś zaiteresuje"
Zdrówka dla męża, dobrze, że Tobie choć troszkę sie udało pospać:)

Olga, ja też nie mogłam sie zalować

Majówka, bawcie się dobrze:)

a my jeszcze w domku siedzimy, mały już spi prawie 2h- jak na złość, jak tylko się obudzi ruszamy na miasto mamy w planach dłuuuuuuuuuuuugi spacer:P

miłej niedzieli!

11 lata 6 miesiąc temu #682640 przez mama89muminka
Hej

Majowka ale Lucasek jest slodki :kiss: Slicznie stoi :) Co do zabawek to racja, taki etap, teraz chca sie dzieciaki bawic tym co dorosli, a wiadomo, ze dorosli nie chca sie bawic zabawkami ;)

sloneczko Pawelek tez sliczny, same slodkosci :kiss: I mamy chyba taka sama czapke :)

Krecik u nas chyba tez biegunka, od rana juz trzy kupy zrobil :dry: A tu przed nami caly deszczowy dzien... Dobrze, ze przynajmniej Stas ci nie marudzi przy tym :)

Moj maruda widac ze zmeczony jest, a zasnac wcale nie chce. Rece mi opadaja, zostawilam go w lozeczku na chwile, wracam a tam lampa na podlodze, w dodatku zaswiecona, dobrze ze nic sie nie potuklo bo to nasze jedyne zrodlo swiatla w sypialni (jeszcze sie nie dorobilismy porzadnych swiatel po tej przeprowadzce)
Z dobrych rzeczy to maz dostal podwyzke, wiec wreszcie bedziemy mogli sobie pozwolic na wiecej (i jesc cos innego niz kurczaka z ryzem przez dwa tygodnie :woohoo: )
No i musze zmykac zmienic kolejna pieluche :dry:

11 lata 6 miesiąc temu #682885 przez Anna77
Dziewczyny, bardzo szybko się zamelduję. U nas wszystko ok. Przepraszam za tak długie milczenie, ale kompletnie nie mam na nic czasu ostatnio. Może uda mi się w przyszłym tygodniu.

Dzieciaczki na fotkach i filmikach oczywiście też - cudne :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #682961 przez krecik
jak zwykle w weekend pustki:)

Anna, przyjemne to zabieganie?

M89M, mojemu już przeszło, a Mironkowi? zdecydowalaś się na przyjazd do Polski?

a co reszta porabia?

my wypoczywamy, trochę zawaliliśmy wieczorkiem, bo myślałam, że będzie brzydko i zajęłam się innymi sprawami, a pogoda była wręcz idealna na spacer nad morzem, bo wogóle nie wiało;/
do tego maż zmienił ustawienia w aparacie i wszystkie zdjęcia wyszły kiepskie ( w przeciwieństwie do mnie)

Załączniki:

11 lata 6 miesiąc temu #682988 przez Kamykowa84

11 lata 6 miesiąc temu #683195 przez AniaiFilip

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka