BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 6 miesiąc temu #679832 przez słoneczko
no i wyladowalismy z malym w szpitalu :( wiedzialam ze on jest chory a ta baba z przychodni stwierdzila ze zdrowy ;> odezwe sie pozniej

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #679899 przez lusiamamanikosia
oj biedactwo <przytul> napisz co Małemu jest :*

11 lata 6 miesiąc temu #679970 przez lusiamamanikosia
Mówię Wam jak ja mam już dość teściowej :( i Maks też już jej ma dość ... już nie mogę się doczekać aż się wyprowadzimy ... mieliśmy jechać w sobotę na ślub i wesele ... i miała nas Mama zawieść ... i dziś do mnie z tekstem : o której macie ślub - ja mówię że na 18 w Błoniu - a ona do mnie a to jak jedziecie - pociągiem ? no a ja że nie wiem tak mnie wkurwiła że już z nią gadać nie chciałam a miała nas zawieść ... bo nie będziemy pociągiem jechać żeby potem jeszcze na piechotę iść do kościoła z peronu :/

11 lata 6 miesiąc temu #679974 przez Kamykowa84

11 lata 6 miesiąc temu #680036 przez Olga
słoneczko biedny Pawełek,buziaczki dla niego :kiss: jednak matka zawsze wie,że coś jest nie tak.Ja chyba jutro z małym też pójdę,bo ma już kolejny dzień rozwolnienie,a dzisiaj,to taki apatyczny był i dużo spał,już sama nie wiem,co mu jest,ale to raczej nie od ząbków :(

lusia tak to jest z teściami,jak ja miałam kiedyś fajnie,bo nie miałam wcale teściów :blink: a teraz też się męczę z nimi :angry:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 6 miesiąc temu #680089 przez bidol
Przywitam sie wieczorkiem :)

Słoneczko - o jejku co sie stalo???? Daj znac. Buziaki dla Ciebie i Pawełka :kiss:

Lusia - no jakbym swoja slyszala :)

Anszka - no co za pytanie. Pewnie ze mozesz :) Anna organizuje :) a o zdjecie Wojtusia to sie juz chyba nigdy nie doprosze ;)

Saiko - ojjj to mnie do muru przycisnelas :p

Majowka - no nareszcie. Nie przepadam za twoimi pobytami w pl. Bo Nas strasznie zaniedbujesz :( :)

M-M - jak ja Ci wspolczuje tych nocek... Biedulka jestes. Kiedy ten Twoj Oli wydorosleje :p :) ;)

Daria,Sloneczko,Saiko,M-M - ja nocniczek mam jeszcze po Sebku i mam jeszcze nakladke na sedes. Korzystamy i z tego i z tego. Nocniczek mam taki zwykly ale z gumowanymi brzegami u dolu zeby nie mozna bylo jezdzic na nim po calym mieszkaniu ;) Najlepiej zaczac od wysadzania dziecka po spaniu :) jak juz powoli sie przyzwyczai i zrozumie o co chodzi to mozna zaczac wysadzac czesciej. Teraz jak tylko wysadze Kamilke jest za chwilke siku. A na poczatku tez latwo nie bylo. Ona ma tak ze rzadko siusia a duzo. Np cala noc bez siusiania przesypia. Wiec czesto na jeden dzien zuzywamy 2 - 3 pampersy :) z kupka jest trudniej :) trzeba wyczuc ta chwile i jak juz jest na nocniczku to zagadywac wlaczyc bajki ogladac ksiazeczki czesto daje pic :) no i chwile to trwa :)
A odnosnie siusiania. Polecam sposob mojej babci :) do nocnika lala troszke goracej wody. Ale takiej zeby nie popazyc pupy i siku bylo gwarantowane. Oczywiscie dzwiek lejacej sie wody np z kranu tez robi swoje :)

Daria - gratulacje dla Tymcia - teraz to juz gladko pójdzie :)

11 lata 6 miesiąc temu #680106 przez mloda_mamuska

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 6 miesiąc temu #680195 przez krecik
przywitam się szybciutko z rana

wczoraj przyjechaliśmy i odrazu pranie, rozwieszanie prania, prasowanie i pakowanie...ale Perfekcyjna Pani Domu by była ze mnie zadowolona!
nie wiem co za powietrze jest na wsi, ale tam mi maly sypia do 8 rano! a tu na nogach od6!

buziaki dla Wszystkich i zdrówka!

będę wieczorem

miłego!

11 lata 6 miesiąc temu #680260 przez Daria23
Hej Kochane i ja się przywitam jako druga.U nas nocka okropna.Tymek obudził się o 2:30 i do ok 4:30 nie spał a przed 7 się obudził już na amen.
Od rana już mały sukces Tymek posadzony na nocniczku dostał wafelka w ręke i siku zrobione:)ale się cieszyłam:)

A wczoraj zauważyłam że Tymek stanał na kolanka i przeszedł pare kroków na czworaka:)a potem spowrotem na brzuszek ale i tak jestem pełna nadziei bo zaczyna się coś dziać:)

Słoneczko-daj znać co z synkiem dobrze że jest coś takiego jak kobieca intuicja!

11 lata 6 miesiąc temu #680441 przez mloda_mamuska

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 6 miesiąc temu #680481 przez bidol
Doberek :kiss:

Daria - no to kiepsko że macie takie nocki ale za to jaki miły początek dnia :)Gratulacje :lol: postęp goni postęp :lol: :lol: :lol: :lol:

Saiko - buziaki dla Szymcia - :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Słoneczko - i co z Pawełkiem?????

M_M - no u Was może być ciężko z nocniczkiem. Ale po spaniu próbuj - to na serio zajmuje kilka sekund :lol: Dla Was super byłby taki nocniczek z tacką - jak krzesełko do karmienia - bo można było by coś na tą tackę nawrzucać i zabawić Olinka - hmmm że też nikt jeszcze tego nie wymyślił :S

Krecik - no meldować mi się tu :silly:

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #680492 przez MamaEmilki

11 lata 6 miesiąc temu #680596 przez Kamykowa84

11 lata 6 miesiąc temu #680636 przez Kamykowa84

11 lata 6 miesiąc temu #680641 przez lusiamamanikosia
my chrzciny mamy 14 lipca i to wypada w 11 miesiąc Małego :)
niestety w wawie są tacy księża że chcą ślubu kościelnego bo tak to nie a kłócić się z nimi i użerać nie chce :) więc poszliśmy do Dominikanów i bez problemu będzie :) a w ogóle nie wiem co i jak się zabrać za chrzest nie wiem co kupić co chrzestni mają załatwić jestem zielona w tym temacie

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka