- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
- Otrzymane podziękowania: 0
Ale nauczyl sie dawac reke do CZESC i do PIĄTKI
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
saiko az 3? Skad wy tyle bierzecie? My probowalismy dac mlodemu stara od komputera, ale woli i tak wszystko co mama/tata wlasnie uzywaja, nic innego wtedy mu nie podchodzi bo czuje sie oszukany
krecik no ja to mam nosa Milego wypoczynku u rodzicow
Co do gryzienia u nas zaczelo sie na dobre, najlepiej Mironkowi smakuje nos mamy i duzy palec u nogi taty. Czasem to nie wiem co on kombinuje, czy chce ugryzc czy dac buzi
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hej
saiko az 3? Skad wy tyle bierzecie? My probowalismy dac mlodemu stara od komputera, ale woli i tak wszystko co mama/tata wlasnie uzywaja, nic innego wtedy mu nie podchodzi bo czuje sie oszukany
krecik no ja to mam nosa Milego wypoczynku u rodzicow
Co do gryzienia u nas zaczelo sie na dobre, najlepiej Mironkowi smakuje nos mamy i duzy palec u nogi taty. Czasem to nie wiem co on kombinuje, czy chce ugryzc czy dac buzi
moją (Enter), męża (spacja) i teścia (spacja)
Olga - mój z kolei teraz nadużywa DAj DAj
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Kamka dziękuje za życzenia -
spóźnione
KM - buziaki dla Kacperka
Anszka - buziole dla Wojtusia
Daners - buziaki dla Filipka
M_M - buziaki dla Olinka
Misiowa - buziaki dla Hanci
Anna - super zdjęcie Matusia - słodko wygląda - do mamusi się przydał z upodobaniem do natury
Saiko - no to masz komputerowca
Ja Kamili uszu nie zakrywam. Od dawna wiem że zapalenie uszu jest bakteryjne. Jedynie zakładam jej czapeczkę jak już tak na serio wieje chłodem miała zapalenie uszu ale to z przewlekłego kataru
Krecik - jestem podoba mi się Twoje zdrowe podejście do życia
Daners - kope lat - dawaj foty Filipka
a ja mam znowu doła. Dziś idziemy do noteriusza w sprawie spadku a w środe operacje Taty
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas w nocy burza była i mój mężuś nad ranem tak przysnął,że zaspał do pracy.Wstał o 4.30,a powinien o 3 ha ha.Dały mu te rybki w niedzielę,zamiast odpoczywać i odespać cały tydzień,to mu się chciało wstawać nad ranem i jechać
Dzisiaj duszno i pokropuje,ale my rano 2 godz.zaliczyliśmy,teraz mały śpi.Widzę,że po malutku przestawia się na spanie tylko raz w dzień.Wydaje mi się,że dzisiaj już nie pójdzie drugi raz
- Kamykowa84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kochamy Cię Dominiczku!!!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- słoneczko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Szczęśliwa mamusia :)
Duzo nie napisze na swoj temat przez osoby trzecie niestety które tu zagladaja i sie wpieprzają wiec tak pogorszylo mi sie bylam kilka dni w szpitalu, czuje sie kiepsko , bez sil, włosy mi wypadaja i niestety zeby mi sie wszystkie psuja juz sie 6 pozbylam niedługo szczerbata bede juz sie umowilam na wizyte na wstawienie, czuje sie jak staruszka i do tego ból po wyrwaniu juz 3 tyg jestem na silnych lekach przeciwbólowych dobra juz wiecej nie bede soba głowy wam zawracala
teraz cos o Pawełku zrobil sie straszny łobuz, chodzic niechce a stoi sobie sam bez zadnej asekuracji, ale sam dorosnie do tego ze nogi sluza do chodzenia a nie tylko do stania
mamy juz 9 zabków i przez to jest strasznie marudny w nocy budzi sie czesto jak mu dokuczaja zebole no i nauczyl sie i mówi Ania niewiem czemu jak ja tak niemam na imie ale nich mu bedzie ze jestem Ania, podchodzi domnie i mowi ANIA,ANIA....
No i znów jest zrazony do ludzi przez moja sasiadke, przyszla ze swoja corka 1,5 roku ma, a ona jest taka nieznosna ze szok, wydzierala z rak Pawełkowi wszystkie zabawki, zabierala mu z buzi smoczka, uderzyla go a jak jej mowilam ze niwolno tak robic to kladala sie na podłoge, walila nogami i sie darla na caly glos, a jej matka nic w tym zlego niewidziala, od tgo czasu Pawcio boi sie jak ktos do nas przyjdzie, placze
spoznione buziaki z okazji 11 miesiecy:)
Bidol przykro mi z powodu twojej babci
MamaEmilki gratki z okazji pierwszych kroczków dla Emilki
Kamyczka dzieki za pamiec jak Dominis ? lobuzuje?
MłodaMamuska ale ten Olinus daje Ci popalic wrzuc zdjecie Olinusia bo dawno go niewidzialam
Majówka jak na urlopie?
Daria jak tam Tymus? buziaczki
Anna ale Mati jest duzy a jaki sliczny urode ma po mamusi
Saiko to niezłego masz komputerowca w domu:) ale to dobry i opłacalny zawód:)
Misiowa zazdroszcze tego urlopiku jak tam Hancia?
M89M co tam u Miro słychac? daje popalic?
- Kamykowa84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Buziaczki dla Pawelka. Juz 11 miesiecy skonczone. Teraz tylko odliczanie do roczku gratulacje zabkow. No i postepow Pawelka. Koniecznie wstaw zdjecie i juz nigdy nas na tyle nie opuszczaj
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
Słoneczko-witaj:):)fajnie że piszesz u Tymka oki rozwija się pomału już chodzi za dwie rączki teraz go ucze za jedną ale ciężko to idzie:)Kochana zycze duzo zdrówka dla ciebie dzielna z ciebie babka i tak trzymaj :*:* i uściski dla Pawełka:)
WSZYSTKIM DZIECIACZKĄ TYM SPÓŹNIONYM JAK I DZISIEJSZEMU IGNASIOWI DUŻO CAŁUSKÓW OD CIOCI DARII I TYMUSIA:*:*:*:* NASZE KOCHANE BOMBLE ROSNĄ JAK NA DROŻDŻACH:)
A tu fotka z rybek:)
- Kamykowa84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- słoneczko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Szczęśliwa mamusia :)
Daria dziekuje:* to super Tymus niedlugo bede chodzil