BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 6 miesiąc temu #679283 przez Kamykowa84

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #679292 przez Kamykowa84

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 6 miesiąc temu #679319 przez Daria23
Kamyczka- no wiadomo oni prowiant przywiozą ale wiadomo stół nakryć trzeba naczynia udostępnić, pozmywać je też, to zrobić kawe to herbate, teściu oczywiście będzie stał przy grilu,musze znowu placki z dwa zrobić bo już mi babcia coś tam truła ogólnie mnie drażni fakt że to u nas i że bedziemy musieli tu siedzieć a ja chciałam nad wode:(

11 lata 6 miesiąc temu #679328 przez Daria23
Bidol-no to fajnie zawsze ten stres związany z operacją będzie na inny termin...a powiedz mi co Kama potrafi już?Tymek nie wiele dopiero zaczął sam siadać tak z leżącej pozycji ale tylko jak ma się o co złapać i podeprzec.Teraz zaczął wstawać na nóżki ale tylko jak ktoś koło niego siędzi to wtedy o moje ramie wstaje bo w łóżeczku ani rusz:(no i za dwie łapki chodzi.

Dzisiaj go posadziłąm na nocnik -teraz go codziennie sadzam-ale nie lubi tego:/ no i zapatrzyłąm się na tv i słysze a taki dziwny dźwięk-patrze a Tymek siedzi i sobie tupta nóżkami w kałuży swoich siuśków:)w nocniku dwie kropelki a na zewnątrz reszta:)ale się śmiałam:)

11 lata 6 miesiąc temu #679366 przez bidol
Oj dziewczyny - cieszę się - ciągle liczę na jakiś cud. że Tata pójdzie do szpitala a tam się okaże że jest zdrowy :cheer: wiem wiem - mało realne ale co mi pozostało :blush:

Kamyczka -Co do spotkania - hmmm - my straszni zazdrośnicy jesteśmy. Więc jak już to z Kamką bym jechała ale znowu troszkę się boję w tak daleką podróż :huh: zobaczymy - przecież nie mówię nie :P

Daria - Kammak powoli zaczyna chodzić ale daleko jej jeszcze do Emilki :ohmy: Kupiłam jej jeździk o taki www.google.pl/search?q=je%C5%BAdzik+smob...984.html%3B400%3B400 i drepta sobie przy nim non stop :lol: no i przywiozłam od szwagra pchacz
o tak
www.google.pl/search?q=je%C5%BAdzik+smob...w-1%252F%3B300%3B300
i też przy nim śmiga.
Tydzień temy jeszcze za dwie rączki chodziła a teraz stabilnie za jedną. Bardzo chce chodzić i bardzo jej się to podoba :lol: więc liczę że do roczku sama zacznie chodzić :lol: :lol: :lol:
Poza tym robi siku na nocniczek i kupkę też :lol: :lol: :lol:
nie bardzo chce pić mleczko, nie je kaszki i deserków. Tyle teraz pyszności typu truskawki czereśnie i brzoskwinie :lol: uwielbia warzywa na patelnie :lol: i kompot z rabarbaru :lol: waży nadal 10 kg ale sporo urosła :lol: no i jest bardzo kochana :lol: :lol: :lol: :lol: uwielbia ganiać się na czworaka i bawić się zabawkami - nie przepada za telewizją :blink:

11 lata 6 miesiąc temu #679563 przez Majowka
czesc dziewczyny,

My juz w lizbonie. lot wczorajszy straszny, plakalam razem z Lukim....

Pobyt bardzo udany! bardzo cieplo i slonecznie, mielismy lepsza pogode niz tu portugalczycy hehe

Zdjecia widzialyscie, nie moglam nie pstrykac, bo cudnie tam u nas, wymarzone scenerie...

Juz Was nadrobilam, widze ze sie spotykacie!!!! ale fajnie!!!! tez bym chciala...ale teraz dopiero na Gwiazdke lecimy :(

Z PL nie wchodzilam, bo czasu nie bylo, nawet nie komentowalam fot na fejsie tylko wrzycalam i uciekalam korzystac z tego ogrodu, pogody, czystego powietrza...

teraz juz na starych smieciach, trzeba sie zajac domem, ide zrobic zupke lukciowi, do pozniej paa

11 lata 6 miesiąc temu #679564 przez Daria23
Bidol-a powiedz mi jak zaczęłaś ta nauke z nocniczkiem?bo mi coś kiepsko idzie więc chce sie was poradzić.Tymek nie lubi siedzieć kręci się, spina aż trzeba go wyjąć z niego choć dziś siku zrobił prawie na nocnik:)gdyby się nie kręcił nie byłoby siku na podłodze:P
Chyba też kupie takiego pchacza małemu może szybciej się nauczy przy nim chodzić

11 lata 6 miesiąc temu #679620 przez słoneczko
dziewczyny bylam u lekarza maly zdrowy wiec niewiem skad ta goraczka,kaszel i katar wieczorami:(

Bidol mam identyczny jezdzik maly go pcha na kolanach i smiga po calym mieszkaniu:D

Olga Pawcio mi tak zrobil w biedronce zrobil taka kupe ze tak walilo ze szok,przynajmniej w kasie nas przepuscili,pewnie niechcieli wachac smrodziku;)

11 lata 6 miesiąc temu #679630 przez anszka
Witajcie kochane,
wpadłam tylko na chwilkę, bo mam teraz masę roboty w pracy, ale jeszcze tylko dwa tygodnie... :laugh:
Wchodzę na ostatnią stronę i widzę, że jakiś zlot czarownic się szykuje??????
Ja też chcę, mogę?????????????????
Dajcie jakieś info na priv, bo tu mogę nie odnaleźć (data, miejsce, koszty, organizator itp.).
Buziakuję Was mocno!

11 lata 6 miesiąc temu #679632 przez słoneczko
Bidol,Olga ja jeszcze nawet niekupilam nocnika doradzcie jaki kupic?zwykly czy grajacy? jak mam zaczac malego uczyc?

Mojej sasiadki synek ma 3,5 roku i on ani nie siusia w nocnik i nadal je takie papki jak po 4 m-cu.

11 lata 6 miesiąc temu #679657 przez Daria23
Dziewczyny musze się pochwalić normalnie przed chwilą Tymek pierwszy raz stanął w łóżeczku ja przychodze patrze a on sobie stoi:):)jestem mega dumna:):):):):):):)

11 lata 6 miesiąc temu #679664 przez Olga
Hej dziewczynki.

U nas upał,jak mały wstanie to śmigamy do babci na basenik,będzie z Mariką,a ja skczę do koleżanki bo urodziła synka.Mały skończy 15 roczek,a 10 urodziła drugiego :silly:

słoneczko ja mam zwykły,firmy Disney,fajnie wyprofilowany,z bajerów ma tylko tyle,że można wyjąć górną część,żeby wylać zawartość.Nie trzeba całego brać-nic więcej :blink:

Majówka,a co się stało,że taki straszny lot mieliście :unsure: :unsure: :unsure:

ME,ale Emilka śmiga i jakie modły przy ścianie odprawia ha ha.Zdolniacha malutka :kiss:

bidolek ściskam mocno-trzymaj się dzielnie :kiss:

daria nie zazdroszczę tych gości,ja bym ogród wynajęła,a resztę niech robią :blink:

Anna Mateuszek jest słodziutki :kiss: jak tam nasza lista :unsure:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 6 miesiąc temu #679670 przez saiko

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #679695 przez Majowka
Olga, ahh, zmeczenie dalo nam obu w kosc...lot opozniony godzine przez strajk w przestrzeni powietrznej nad Francja... dluzej lecielismy bo naokolo, jakos przez Londyn...
Lucasek nie mogl zasnac bo zahipnotyzowny byl stolikiem (otwieral, zamykal) i oparciem, podnosil i opuszczal.... moje wysilki uspienia go doprowadzily go do furii, wkoncu stuardessy go uspokoily, poszlismy do ich kuchni i tam przy tych szafkach jakos sie uspokoil, poszlismy na miejsce po pol godz siedzenia tam i powiercil sie i usnal ...na szczescie do konca spal juz, a po ladowaniu bil brawo, a ja ryczalam...co za bestia, tak mamusie wyprowadzic z rownowagi :laugh: :laugh: :laugh:

Brawo Tymek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

11 lata 6 miesiąc temu #679703 przez mloda_mamuska

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka