- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
lusia ja podobnie jak saiko-wszystko sama kupowałam
słoneczko trzymajcie się dzielnie z Pawełkiem i oby szybciutko wyszedł z tego
My dzisiaj byliśmy na Majce Jeżowskiej,było koło naszego bloku na szkolnym boisku,bo Mariki liceum wugrało jakiś tam konkurs,więc impreza fajna była.Niestety mały był apatyczny,tym bardziej,że go obudziła po godzinie spania,więc nie chciał brykać W ogóle cały weekend mamy imprezy pod nosem,bo szkoła obchodzi 75-lecie,jest zjazd absolwentów i zresztą co roku w tym czasie jest konkurs piosenki francuskiej,więc będzie wesoło. Poszłam o 15 z małym do pediatry i załapał wirusa,na szczęście bez wymiotów i gorączki.Dostał smecte,acidolac i nifuroksazyd,mam nadzieję,że szybko minie,bo trzyma go od soboty
Dziewczyny,moja Olga dzisiaj dostała do sanatorium do Rabki Zdrój,nie do Kołobrzegu jak chciałam.Można przenieść,ale trzeba podanie pisać i nie wiem,czy warto.Może tam też jest fajnie,może trzeba spróbować.Boję się dojazdu,bo do Kołobrzegu to nawet sama bym ją zawiozła Czy macie może kogoś znajomego,kto był kiedyś w Rabce i wie,jak to okolica Jestem bardzo ciekawa
- słoneczko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Szczęśliwa mamusia :)
wczoraj bylam u ogolnego lekarza popoludniu i stwierdzila ze maly jest zdrowy, chodz i tak jakos jej nie wierzylam bo znam swoje dziecko i wiem kiedy mu cos jest wogole byla niemila miala waty ze ostatni raz bylam z malym w listopadzie w przychodni, ja jej na to ze po co mialam byc jak byl zdrowy
poszlismy do domu i wtedy sie zaczelo, maly dostal ataku kaszlu i mial nosek na dodatek zapchany i niemogl oddychac , zrobil sie sztywny i siny, myslalam ze zaraz padne nie wiedzialam co robic,dobrze ze maz byl i zareagowal bo niewiem co by bylo dzwonilam po pogotowanie ale powiedzieli ze nieprzyjada i mam sama przyjechac , ach ta nasza sluzba zdrowia pojechalismy do szpitala i zrobili malemu wszystkie badania , ma grype i na dodatek jakas szpare w serduszku i dlatego tak sie dusi, dostalam skierowanie do szpitala do bydgoszczy na te serce, juz wczesniej mowilam bo juz 2 razy mi sie poddusil a lekarze stwierdzili ze do roku mu to minie dzwonilam do bydg go zarejestrowac i mamy wizyte za rok
na szczescie wyblagalam i jestesmy w domu bo juz mam dosc szpitali
Daria gratki dla Tymusia z okazji postępów
Olga zdrówka dla Ignasia kochanego
Lusia ja o tesciach sie wogole nie wypowiadam moi tesciowie od listopada sa obrazeni i wogole nie interesuja sie wnukiem, nawet nie zadzwonia sie zapytac o niego przykre to ale co zrobic ciesze sie ze udalo ci sie zalatwic z chrztem. a jak tam Nikoś? jakie postepy? chodzi juz?
Saiko alez sliczny ten nasz przystojniaczek widze ze opalal sobie nózke
Dziekuje dziewczyny ze sie tak martwiłyscie jakos ostatnio mam wszystko pod górke
- lusiamamanikosia
- Wylogowany
- rozmowna
- Mam Swojego Bąbelka :*
a Niko narazie gdzieś ma chodzenie ... woli raczkować , wstawać przy meblach ... jedynie przy pchaczu sobie chodzi ale za rączkę czy sam nie ma mowy a tak to trzeba tu gdzie mieszkamy jakieś zabezpieczenie zrobić do kuchni bo wchodzi i wstaje przy kuchence i kurki odkręca albo wcina psie suche jedzenie i rozlewa wodę i ma z tego wielką radochę
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
słoneczko wycałuj Pawcia naszego szkoda,że ta wizyta tak późno,tyle czekać z małym dzieckiem szok
Co do teściów to brak słów Moja teściowa ok 2,5 mies małego nie widziała i przez przypadek we wtorek na basenie nas spotkała (ona tam pracuje) i Marika go ubrała,założyła buty i postawiłą na podłodze,a ona z tekstem"oj bo się przewróci" ha ha,a Marika do niej "on już chodzi ".Zdziwiła się chyba ha ha.Babcia za dychę,to jej pierwszy wnuk
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- krecik
- Wylogowany
- gadatliwa
- z moim Stasiem super jest!!
- Otrzymane podziękowania: 4
buziaki dla wszystkich solenizantów!
słoneczko, zdrówka dla Pawełka, a Ty kochana trzymaj się!
jak tak czytam o Waszych teściowych, to moją chyba można by pochwalić ( no ale się nie rozpędzajmy;)
lusia/olga, ja nawet nie chce wiedzieć z czym śliczne usteczka mojego synka miały już styczność
wybaczcie reszcie nie odpisuje, bo nie mam siły
dobranoc!
- Kamykowa84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kochamy Cię Dominiczku!!!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Kamykowa84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kochamy Cię Dominiczku!!!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- słoneczko
- Wylogowany
- gadatliwa
oj co ja mialam za noc totalnie nic niespalam jestem wykonczona,maly co chwile sie budzil i krecil,masakra:(
Mloda_mamuska dzieki za wsparcie duzo to dlamnie znaczy;)a tesciowa to niewidziala dziecka z autyzmem moja sasiadka ma syna chorego na autyzm i to dopiero jest bol, niema on wogole kontaktu ze swiatem,robi swoje nic nierozumie,je papki,sika w pampersy,nie mowi i ma 4 lata:(
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
Słoneczko-Jak mnie wkurza ta służba zdrowia chyba tylko u nas w Polsce zawsze jest jakiś problem.Biedny Pawełek pewnie sam strasznie si,e wystraszył a co dopiero wy:(.Pamiętaj że trzymam kciuki za wasze zdrowie:*:*:*Tak wogóle to podziwiam cie za twoją osobowość-jesteś taka dzielna!!!
Olga-Ignaś jak zwykle bosko wyszedł jej kiedy Tymi takie zdjęcia ładne w stójce będzie miał:)Doczekać się nie moge:)
Co do teściów-moj teść jest spoko nie wtrąca się w nasze życie ,wychowanie małego-ale widać że jest jego oczkiem w głowie codziennie przyjdzie się przywitać ponosi pochodzi z Tymkiem-i Tymuś też widać sie przywiązał do niego.Natomiast teściowa?-nie poznała Tymka nigdy go nie widziała chyba że na zdjęciu w necie u córki.Gdy się Tymuś urodził nawet nie zadzwoniła z gratulacjami-żal pl.
- krecik
- Wylogowany
- gadatliwa
słoneczko, widzę, ze wstałaś bladym świtem, miejmy nadzieje, że szybko Pawełkowi przejdzie, a teraz będzie weekend to mąż Ci pomoże i się troszke odpoczniesz:)
Kamyczka, widzę, że jak zwykle czujna, a chłopek maksiu, m89m to całkowicie o nas zapomniały:(
M_M dobry patent z tą kanapką, a może on poporostu chcial panią podderwać/zagadac?
mój S. właśnie opróżnił właśnie zawartość całej półki, ale przynajmniej jest cicho:D
u nas zapowiada się piękny i słoneczny dzieć- za słoneczny, z małym wyjde pewnie dopiero po 17, aaaa i nie pisałąm mój mały boije wszelkie swoje rekordy: rano śpi 2h, a po popołudniu 1,5h:D pozatym strasznie mu sie apetyt zaostrzył...
- słoneczko
- Wylogowany
- gadatliwa
- krecik
- Wylogowany
- gadatliwa
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas nocka normalna,tyle tylko,że mały o 7 się obudził,ale na szczęście pogoda śpiąca i już o 9 poszedł spać Marudny coś jest,ale kupka już lepsza,to może wirus minie
słoneczko ja też całymi dniami sama (no może dziewczyny są),a mężuś też bardzo późno wraca.Czasami mu się zdarzy szybciej,ale nie często