BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 6 miesiąc temu #678915 przez daners
doooobry wieczorek :)

Anna jak to nie ma info hmm pisalam przeciez i odpisalas mi nawet ;-p

Ja na zlot pisze sie z Fifulem ;]

u nas na dobre juz chodzimy a raczej pędzimy biegamy jednym slowem szalejemy :)

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #678933 przez Anna77
UWAGA ZLOT LIPCÓWEK

Uaktualniona lista:

1. Olga - bez dzieci
2. Anna77 - bez dzieci
3. Agnessa - bez dzieci
4. Daria - bez dzieci
5. Słoneczko - bez dzieci
6. Saiko - bez dzieci
7. Daners - z dziećmi
8. Misiowa - z dziećmi
9. Bidol - z dziećmi
10. Kamyczka - z dziećmi + M
11. Krecik - z dziećmi + M

Podsumowując. Jak widać jest na 11 chętnych. Sześć osób bez dzieci, 3 z dzieciaczkami, 2 z dzieciaczkami + tatuś. Czyli w sumie 13 dorosłych osób.

11 lata 6 miesiąc temu #678937 przez Anna77
Daners przepraszam Cię. Faktycznie. Tylko ta skrzynka odbiorcza tutaj jest troszkę popi..... Jak odpiszę, to znika mi wiadomość. Masakra, ale już poprawiłam i wszystko jest. No i super że Wy też chodzicie. Ciekawe kiedy u nas się zacznie?

ME ale Emilka to już nie tylko tupta, ona nawet momentami prawie biegnie. Super :ohmy:

11 lata 6 miesiąc temu #678949 przez lusiamamanikosia
Hej Mamcie :)
buziaczki i to co najlepsze dla Dzieciaczków którym zaczynają się kolejne miesiące :)
U nas może być ... Mały dalej kaszle idę z nim jutro na wizytę niech go osłucha. Co do humoru jest tak średnio :( jak tylko mi się skończą egzaminy muszę szukać pracy na weekendy bo inaczej będzie jakaś klęska :(
W sobotę jedziemy na ślub i wesele koleżanki ... może się troszkę rozerwiemy przyda nam się to do związku bo trochę tak nie fajna atmosfera panuje przez te głupie pieniądze :/
I dziś pojechaliśmy załatwić chrzest dla Nikosia pojechaliśmy do Dominikanów bo u Maksa w parafii bez ślubu kościelnego chrztu nie dają i pewnie u mnie to samo by było , więc wybraliśmy Dominikanów - trafiliśmy na proboszcza - pytał się czemu u nas w parafiach nie robimy to mówimy że u Męża to bez kościelnego nie zrobią - to się zapytał nas czemu nie mamy ślubu i czy planujemy a my że mamy na razie cywilny i że w przyszłości zamierzamy brać jak będziemy mięć trochę pieniędzy hehe popatrzył się na nas i powiedział żeby chrzestni załatwili od siebie z parafii że mogą być chrzestnymi i że się zgada na chrzest - i że mamy przyjść jak będziemy mieć karteczki od chrzestnych i wybraliśmy termin wstępnie na 14 lipca o 12.30 :) i czekają nas jeszcze jakieś nauki, ale się ciesze bardzo że się udało załatwić :) poczułam mega ulgę :) a i Niko był z Nami i dostał od Proboszcza maskotkę Małpkę :)

11 lata 6 miesiąc temu #678955 przez lusiamamanikosia
a i Słoneczko - życzymy dużo zdrówka :*

11 lata 6 miesiąc temu #679004 przez saiko

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 6 miesiąc temu #679045 przez Olga
Hej wieczorkiem.

Dzisiaj wtorek,więc nie miałam czasu,bo na 17 basen,później byłyśmy z Mariką w kościele zapłacić za Olgi kolonie-niestety szybko wracaliśmy,bo Ignaś tak nawalił,że przeleciał pampers bokami i wszystko wyleciało ha ha,a to dlatego,że mu w przebieralni na basenie zakładałam go na stojąco :angry: Pierwszy raz miałam taką przygodę :ohmy:

lusia są jeszcze kościoły,gdzie nie robią problemów-super,że się uało :silly:

Ja też bym bardzo chciala z dziećmi się spotkać,ale nie wydaje mi się to możliwe w moim przypadku-zresztą w ogóle zobaczymy,gdzie zorganizujemy spotkanie,jak ja sama dojadę,aż się boję :ohmy: :ohmy: :ohmy: Oczywiście nie autem :blink:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 6 miesiąc temu #679073 przez lusiamamanikosia
Olga - u zwykłych księży się nie udało dopiero u Dominikanów się udało - widać mają jakieś inne podejście do życia :)
My czekamy aż Niko będzie zdrowy by iść na basen z nim w końcu pierwszy raz :) ale ja jakoś mam wstyda iść na basen z moimi rozstępami na udach i odstającym brzuchem :(

11 lata 6 miesiąc temu #679090 przez Olga
lusia u nas w miasteczku są tylko dwa kścioły,jeden mam pod blokiem,ale i tak wolę do klasztoru chodzić-do franciszkanów :blink: Niestety w tym pod blokiem nie zgodzili się,żebyśmy tam małego chrzcili i musieliśmy u nich,ale trudno i tak chodzimy tam do kościoła.
Ignaś to z basenu wyjść nie chce :ohmy: Jaki jest płacz w przebieralni :ohmy:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 6 miesiąc temu #679185 przez słoneczko
czesc dziewczynki

ja jestem wkurzona od rana dzwonilam do przychodni zeby zarejestrowac malego i sie okazalo ze niema zadnego pediatry do konca tyg bo poszly sobie na urlop no super dziecko chore a tu zadnej pediatry musze isc prywatnie ;> to jest nasza sluzba zdrowia;>

11 lata 6 miesiąc temu #679188 przez słoneczko
od kilu dni wieczorem maly ma katar i kaszel ale tylko wieczorami w dzien jest normalny bawi sie,jest zadowolony ma apetyt.tylko wieczorem cos mu jest mialyscie tak moze ze swoimi dzieciaczkami?

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #679220 przez Kamykowa84

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 6 miesiąc temu #679221 przez Daria23
Hej Kochane i ja się witam:* U nas nocka oki mleko o 4 i potem do 7 spanko ale i tak jestem jakaś mega nie wyspana.
Dziś piękne słońce więc kolejny cały dzień na dworku:)Kocham lato:*

Lusia-ciesze się ze udało wam się załatwić chrzest-więc się szykuje podwójna imprezka w lipcu chrzest i roczek:)Co do księży to ja z moim M nie mieliśmy żadnego ślubu a załatwiliśmy normalnie od ręki chrzest także dużo zależy od tego z jakim księdzem mamy do czynienia.

Słoneczko-no widzisz to jest służba zdrowia jak nie zapłacisz to ic nie załatwisz.Ale jest w miastach coś takiego jak pomoc doraźna u nas czynna od 18 wiec możesz i tam się wybrać.

Nic uciekam dalej zaraz mały powinien mieć drzemke więc sprzątanko się szykuje.

Wogóle jestem zła jak osa troche bo mojego męza babcia ma w tym tygodniu urodziny i jej córka imieniny-one razem mieszkają i maja małe mieszkanie.I wyobraźcie sobie że wpadły na pomysł żeby u nas zrobić grila-bo my mamy bardzo duzy dom jak i podwórze itp.No i wszystlo byłoby ok ale policzyłam że na ten gril przybędzie 25 osób!!! :0 -a wiadomo mój dom to ja będe musiała wszystko robić usługiwać latać:/ a miał być fajny spokojny weekend nad jeziorkiem:/ ehh...

11 lata 6 miesiąc temu #679231 przez Kamykowa84

11 lata 6 miesiąc temu #679268 przez bidol
doberek

ha Mój Tata jednak nie ma dziś operacji. Wczoraj okazało się że jego chirurg zwichnął rękę w obojczyku i ma zwolnienie do końca lipca :ohmy: szok :ohmy: z jednej strony się bardzo cieszę z drugiej .... hmmm :dry:

Lusia
- super że się udało :ohmy: :lol:

Daners - to Filipek już tupta :ohmy: :ohmy: :ohmy: super - gratulacje :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

ME - ale jestem zauroczona Twoją Emilką - jak ona cudnie chodzi - jak stabilnie - jakby to robiła już od miesięcy :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: jest przecudna - brak mi słów :ohmy: :ohmy: :ohmy: :lol: :lol: :lol: :lol: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Kamyczka - jak humorek ???

Słoneczko - a do zwykłego rodzinnego nie chcieli Cię przyjąć???? u Nas jak nie ma pediatry to rodzinny przejmuje małych pacjentów :blink: Zdrówka dla Pawełka - nie mam pojęcia - może po prostu na wieczór więcej w cosku mu się zbiera a kaszelek z katarku :huh: :unsure:

Ania - ojjj ja sama już nie wiem jak to będzie. Nie wiem czy stary mnie puście- bo on z Kamką na tak długo nie zostanie sam :dry:

Olga - hahahhahha - ja często tak miałam jak Kamila mała była :silly: :lol:

Daria - też bym się wściekła :angry: :angry: :angry: :angry:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka