- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Anna jak to nie ma info hmm pisalam przeciez i odpisalas mi nawet ;-p
Ja na zlot pisze sie z Fifulem ;]
u nas na dobre juz chodzimy a raczej pędzimy biegamy jednym slowem szalejemy
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
Uaktualniona lista:
1. Olga - bez dzieci
2. Anna77 - bez dzieci
3. Agnessa - bez dzieci
4. Daria - bez dzieci
5. Słoneczko - bez dzieci
6. Saiko - bez dzieci
7. Daners - z dziećmi
8. Misiowa - z dziećmi
9. Bidol - z dziećmi
10. Kamyczka - z dziećmi + M
11. Krecik - z dziećmi + M
Podsumowując. Jak widać jest na 11 chętnych. Sześć osób bez dzieci, 3 z dzieciaczkami, 2 z dzieciaczkami + tatuś. Czyli w sumie 13 dorosłych osób.
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
ME ale Emilka to już nie tylko tupta, ona nawet momentami prawie biegnie. Super
- lusiamamanikosia
- Wylogowany
- rozmowna
- Mam Swojego Bąbelka :*
buziaczki i to co najlepsze dla Dzieciaczków którym zaczynają się kolejne miesiące
U nas może być ... Mały dalej kaszle idę z nim jutro na wizytę niech go osłucha. Co do humoru jest tak średnio jak tylko mi się skończą egzaminy muszę szukać pracy na weekendy bo inaczej będzie jakaś klęska
W sobotę jedziemy na ślub i wesele koleżanki ... może się troszkę rozerwiemy przyda nam się to do związku bo trochę tak nie fajna atmosfera panuje przez te głupie pieniądze :/
I dziś pojechaliśmy załatwić chrzest dla Nikosia pojechaliśmy do Dominikanów bo u Maksa w parafii bez ślubu kościelnego chrztu nie dają i pewnie u mnie to samo by było , więc wybraliśmy Dominikanów - trafiliśmy na proboszcza - pytał się czemu u nas w parafiach nie robimy to mówimy że u Męża to bez kościelnego nie zrobią - to się zapytał nas czemu nie mamy ślubu i czy planujemy a my że mamy na razie cywilny i że w przyszłości zamierzamy brać jak będziemy mięć trochę pieniędzy hehe popatrzył się na nas i powiedział żeby chrzestni załatwili od siebie z parafii że mogą być chrzestnymi i że się zgada na chrzest - i że mamy przyjść jak będziemy mieć karteczki od chrzestnych i wybraliśmy termin wstępnie na 14 lipca o 12.30 i czekają nas jeszcze jakieś nauki, ale się ciesze bardzo że się udało załatwić poczułam mega ulgę a i Niko był z Nami i dostał od Proboszcza maskotkę Małpkę
- lusiamamanikosia
- Wylogowany
- rozmowna
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Dzisiaj wtorek,więc nie miałam czasu,bo na 17 basen,później byłyśmy z Mariką w kościele zapłacić za Olgi kolonie-niestety szybko wracaliśmy,bo Ignaś tak nawalił,że przeleciał pampers bokami i wszystko wyleciało ha ha,a to dlatego,że mu w przebieralni na basenie zakładałam go na stojąco Pierwszy raz miałam taką przygodę
lusia są jeszcze kościoły,gdzie nie robią problemów-super,że się uało
Ja też bym bardzo chciala z dziećmi się spotkać,ale nie wydaje mi się to możliwe w moim przypadku-zresztą w ogóle zobaczymy,gdzie zorganizujemy spotkanie,jak ja sama dojadę,aż się boję Oczywiście nie autem
- lusiamamanikosia
- Wylogowany
- rozmowna
My czekamy aż Niko będzie zdrowy by iść na basen z nim w końcu pierwszy raz ale ja jakoś mam wstyda iść na basen z moimi rozstępami na udach i odstającym brzuchem
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Ignaś to z basenu wyjść nie chce Jaki jest płacz w przebieralni
- słoneczko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Szczęśliwa mamusia :)
ja jestem wkurzona od rana dzwonilam do przychodni zeby zarejestrowac malego i sie okazalo ze niema zadnego pediatry do konca tyg bo poszly sobie na urlop no super dziecko chore a tu zadnej pediatry musze isc prywatnie ;> to jest nasza sluzba zdrowia;>
- słoneczko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Szczęśliwa mamusia :)
- Kamykowa84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kochamy Cię Dominiczku!!!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
Dziś piękne słońce więc kolejny cały dzień na dworku:)Kocham lato:*
Lusia-ciesze się ze udało wam się załatwić chrzest-więc się szykuje podwójna imprezka w lipcu chrzest i roczek:)Co do księży to ja z moim M nie mieliśmy żadnego ślubu a załatwiliśmy normalnie od ręki chrzest także dużo zależy od tego z jakim księdzem mamy do czynienia.
Słoneczko-no widzisz to jest służba zdrowia jak nie zapłacisz to ic nie załatwisz.Ale jest w miastach coś takiego jak pomoc doraźna u nas czynna od 18 wiec możesz i tam się wybrać.
Nic uciekam dalej zaraz mały powinien mieć drzemke więc sprzątanko się szykuje.
Wogóle jestem zła jak osa troche bo mojego męza babcia ma w tym tygodniu urodziny i jej córka imieniny-one razem mieszkają i maja małe mieszkanie.I wyobraźcie sobie że wpadły na pomysł żeby u nas zrobić grila-bo my mamy bardzo duzy dom jak i podwórze itp.No i wszystlo byłoby ok ale policzyłam że na ten gril przybędzie 25 osób!!! :0 -a wiadomo mój dom to ja będe musiała wszystko robić usługiwać latać:/ a miał być fajny spokojny weekend nad jeziorkiem:/ ehh...
- Kamykowa84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kochamy Cię Dominiczku!!!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
ha Mój Tata jednak nie ma dziś operacji. Wczoraj okazało się że jego chirurg zwichnął rękę w obojczyku i ma zwolnienie do końca lipca szok z jednej strony się bardzo cieszę z drugiej .... hmmm
Lusia - super że się udało
Daners - to Filipek już tupta super - gratulacje
ME - ale jestem zauroczona Twoją Emilką - jak ona cudnie chodzi - jak stabilnie - jakby to robiła już od miesięcy jest przecudna - brak mi słów
Kamyczka - jak humorek ???
Słoneczko - a do zwykłego rodzinnego nie chcieli Cię przyjąć???? u Nas jak nie ma pediatry to rodzinny przejmuje małych pacjentów Zdrówka dla Pawełka - nie mam pojęcia - może po prostu na wieczór więcej w cosku mu się zbiera a kaszelek z katarku
Ania - ojjj ja sama już nie wiem jak to będzie. Nie wiem czy stary mnie puście- bo on z Kamką na tak długo nie zostanie sam
Olga - hahahhahha - ja często tak miałam jak Kamila mała była
Daria - też bym się wściekła