BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #681805 przez km
hej dziewczyny my też już wróciliśmy do szarej rzeczywistości, a było tak fajnie , za rok napewno jedziemy w to same miejsce tylko już na dłużej :) :) . Pogode mieliśmy super, ośrodek jeszcze lepszy z basenami na dworze z podgrzewaną wodą, była taka cieplutka jak w wannie, Kacper niestety bał się chlapać w basenie, więc tylko na rączkach był.
Nie dam rady was nadrobić, chociaż kilka razy weszłam was poczytać ale tylko tak po łepkach. Małemu idzie druga górna jedynka i jest straszna maruda z niego. Plusem wychodzenia ząbków jest u Kacpra to że jest wtedy cały dzień śpiący, wstał dzisiaj o 9 pożniej poszedł spać o 10:30 do 12:30 i teraz znowu śpi. :) :) Tylko szkoda że nie chce wtedy za bardzo jeść, a miałam mu dzisiaj pulpeciki ugotować pierwszy raz, ale chyba nie ma sensu skoro i tak apetytu nie ma, tylko bym się wkurzyła że nie chce jeść.
U nas za tydzień impreza, 30-te urodziny mojego męża, właśnie szukam przepisu na jakiegoś torta i ciasto. Następny tydzień mam drugą zmianę wiec chyba w nocy będę wszystko przygotowywać, tym bardziej że mąż zaprosił ponad 20 osob :angry: :angry: . do godziny 20 będzie przyjęcie urodzinowe z dziećmi a później kobitki i dzieci się zabierają do domu, my idziemy nocować do mojej siorki , i wtedy zacznie się dopiero męska impreza, dobrze że mnie przy tym nie będzie :lol: :lol: .

m&m mój ma dopiero 4 ząbki więc nie ma sensu iść do dentysty, muje mu ząbki codziennie po kolacji pasta do żebów i jest chyba wszystko ok.

bidol Kama jak zwykle jak księżniczka wygląda. :) :)

mmczytałam że masz problemy z tabl.anty, a próbowałaś plastry?? bo ja je biorę i zero skutków ubocznych, jestem naprawdę z nicvh mega zadowolona.

słoneczko trzymaj sie kochana, ucałuj Pawełka , co do lekarzy to szkoda słow, myslałam że tylko tutaj tacy są, ale widać że w pl też się zdarzają

Olga my kupilismy na dzień dziecka ten rowerek i jest super, on jest od 9 miesiąca, poźniej można zdjąc boczne zabezpieczenia, pałąka do trzymaniai podpurki pod stopki.
www.toysrus.co.uk/Toys-R-Us/Bikes-and-Ri...29?searchPosition=28

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #681843 przez mloda_mamuska

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 6 miesiąc temu #681856 przez km
mmplaster zmienia się co tydzień, po trzech plastrach jest tydzień przerwy i wtedy dostaje się okres. Zawsze przepisują te same plastry nazwywają się Evra. Ja go naklejam przewaznie w miejscu niewidocznym np. pośladek :) a przy myciu wogole się nie odklejają, wiadomo że po kilku dniach troszkę się brzegi odklejają i gromadzi się tam troche brud, tak jak przy zwykłym plastrze, dlatego lepiej żeby był w niewidocznym miejscu.

11 lata 6 miesiąc temu #682008 przez Olga
Moja znajoma też ma plastry i jest zadowolona :silly: ja zostaję przy pigułkach-na razie czuję się dobrze przy ich braniu :blink:

km własnie coś takiego bym chciała,ale one cenowo kosztują ze 300-400zł,więc odpada,chyba że znajdę jakiś używany :silly:

bidolIgnaś ma jeździk,ten co się pchacz też z niego robi,ale za bardzo nie chce na nim jeździć,a na tym rowerku bym go prowadzała :blink:

Ignacy spał tylko raz od 9-12 i padł na noc o 18.30,teraz tylko się modlę,żeby się czasem nie budził :silly: :blink:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #682020 przez saiko

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #682155 przez Majowka
czesc dziewczyny,

ja wczoraj wisialam caly dzien na telefonie, to kwiaty, to ksiadz, sukienka, restuaracja...zaczyna sie zalatwianie tego wszystkiego
Nie mamy jeszcze nic, oprocz zarezerwowanej restauracji!...i zaproszonych 36 osob na razie
nie bylismu jeszcze w urzedzie nawet! mama ndzieje, ze zdazymy :laugh:
najgorsze jest to, ze tescie pojachali na 2 tyg na wakacje, wiec wszedzie musze teraz zabierac Lucaska ze soba :(

11 lata 6 miesiąc temu #682156 przez mama89muminka
Dzien doberek

Miro sie bawi wiec do was mam czas zajrzec na chwile.

Dziewczyny a to przypadkiem nie jest tak, ze do dentysty nalezy sie wybrac jak pojawi sie pierwszy zab? My mielismy juz wczesniej zaproszenie do dentysty, ale wtedy akurat sie przeprowadzalismy i nie mielismy jak isc (jakby nie bylo to ladne 120km trzeba zrobic). Przynajmniej tak mi wszyscy mowia, ze z pierwszym zebem trzeba sie zaczac z dentysta oswajac.

U nas wreszcie slonce wyszlo :) Wypije kawe, wysusze wlosy i pomkniemy na spacerek.

11 lata 6 miesiąc temu #682171 przez saiko

11 lata 6 miesiąc temu #682172 przez AniaiFilip

11 lata 6 miesiąc temu #682174 przez MamaEmilki

11 lata 6 miesiąc temu #682177 przez Majowka
Saiko, w PT

my nie kupujemy nic na roczek, bo Lucas dostanie prezenty, przeciez nie bedzie wiedzial o co chodzi...co od kogo i dlaczego je dostal

AiF, super ze Wam sie wakacje udaly! no i loty.... u nas jakas kolka se pojawila po przylocie...dziwne

11 lata 6 miesiąc temu #682182 przez mama89muminka
ME z jednym zabkiem pewnie na kontrole i zeby oswoic malucha ze jakis pan czy panie bede mu w buzi zagladac :P Jezeli chodzi o chrzciny to ciezko powiedziec, czesc osob pewnie po obiedzie juz bedzie o tej godzinie, z reszta moze podpytaj dla pewnosci

A wy kupujecie prezenty na roczek dla swoich maluchow? Ja jestem w swietym przeonaniu, ze jezeli zrobie mala imprezke dla rodziny to w zupelnosci wystarczy, a i tak dostanie prezenty od gosci. Moze jestem wyrodna matka ale co tu mozna kupic, jak ledwo nam na zycie wystarcza. Dla roczniaka od rodzicow najlepsza rzecza jest milosc rodzicow i to ze poswiecaja mu swoj czas. Takie przynajmniej jest moje zdanie. Co do prezentow, moja mama pytala mi sie co mu kupic i chyba zdecyduje sie na konia na biegunach, prosta rzecz, a cieszy.

11 lata 6 miesiąc temu #682184 przez MamaEmilki

11 lata 6 miesiąc temu #682187 przez Majowka
Saiko, przegapilam filmik! Gratuluje pierwszych krockow!!!!!!!! Przeslodko wyglada!!!!!!!! uroczy jest, za tydzien juz 5-6 kroczkow zrobi!

M89M; jestem tego samego zdania.... jesli goscie kupuja dokladnie to co im podsuniesz, to juz wogole!

11 lata 6 miesiąc temu #682190 przez słoneczko
hej dziewczynki

maly spi wiec mam chwilke

mamy 10 zabka wczoraj sie pokazal;) jeszcze niebylam u dentysty wybiore sie w lipcu jak mezus bedzie mial urlop bo maly robi tragedie jak widzi biale fartuchy:( no i moje malenstwo mnie zarazilo:(

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka