- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- MamaEmilki
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
Dziewczyny, muszę mieć jeszcze jedną informację od Was. Dość istotne jest, kto czym przyjedzie. To znaczy, jeśli wiele z nas będzie jechało autobusem czy pkp, to nie mogę szukać w jakiś dziurach, tylko starać się by to było miejsce w okolicach jakiegoś węzła komunikacyjnego. Piszcie mi to proszę na priv, bo się nie odnajdę.
Uaktualniona lista:
1. Olga - bez dzieci - bus
2. Anna77 - bez dzieci - auto
3. Agnessa - bez dzieci
4. Daria - bez dzieci
5. Słoneczko - bez dzieci
6. Saiko - bez dzieci
7. Daners - z dziećmi - bus
8. Misiowa - z dziećmi
9. Bidol - z dziećmi - bus
10. Kamyczka - z dziećmi + M
11. Krecik - z dziećmi + M - auto
Podsumowując. Jak widać jest na 11 chętnych. Sześć osób bez dzieci, 3 z dzieciaczkami, 2 z dzieciaczkami + tatuś. Czyli w sumie 13 dorosłych osób.
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Saiko - ale Szymcio pięknie postępy robi super. za chwile będzie chodził
Majówkeczka - ale Lucasik jest słodki - no taki aniołek wprost -
Słoneczko - ale Pawcio jest piękny - no taki idealny słodziaczek a Twój mąż wygląda na tym zdjęciu jak ten aktor z LOST - o ten www.google.pl/search?q=aktor+z+lost&safe...x-is-hot%3B510%3B383 - przystojniacha
ME - Emilka już biega łał ale spryciula - Kamila lubi buciki
Ania - wracaj
Krecik - ale laska jesteś - i gdzie te nadprogramowe kg???? śliczniutka jesteś no i Staś boski - to ta czapa i komin??? świetnie wygląda
NO a Kamilka - potrafi zrobić już nawet 10 kroczków - ale sama się nie puszcza bojuch no i z każdym dniem jest fajniejsza- wczoraj ganiali się z Sebkiem przez godzinę - on biegał a ona na czworaka go goniła
pisk śmiech - cali mokrzy byli
UWAGA
No a dzisiaj - przed chwilką zrobiła kupkę na sedes - wysadziłam ją po spaniu na siku i mówiłam żeby ee ee robiła - i zrobiła jestem baaardzo dumna
aaa Olga - zapomniała bym - przecież Ja teraz byłam w rabce bardzo fajnie tam jest- przynajmniej mi się podobało jest skansen kolejnictwa, szlaki rowerowe, skate park, rabkoland i takie tam. Ja z dzieciakami chętnie bym pojechała - co prawda morze to morze
- km
- Wylogowany
- budujemy zdania
krecik- super zdjęcia
kamyczka-oj chyba możesz mieć teraz problem by nauczyc Dominisia pić mm, w tym wieku to niektóre dzieci już odrzucają mleko, tak jak mój Kacper, on od 7 miesiaca nie wypił w ciągu dnia czyli na trzeźwego ani ml mleka. ale Kacper od początku nei nawidził butelek. Teraz tylko nad ranem koło 6 budzi się i jak się nie rozbudzi za bardzo to na śpiocha wypije mleko, a jak juz wstanie w łóżeczku to nie ma bata żeby włożył butelkę do ust. zawsze możesz mm podać pod innaą postacią, mój dzisiaj na śniadanie zjadł mleko z musli, kupuje mu musli dla dzieci od 10 miesiąca, one wtedy jest drobne i bez cukru, oczywiście nie zje wtedy mleka 200 ml , tylko 120 ale zawsze to coś, po 2 godzinach zjadł jogurcik, też ma dużo wapnia, więc się nie przejmuje.
bidol- zgadzam się że dzieciaczki są coraz fajniejsze Kacper uwielbia jak przychodzi do niego moja siostrzennica co ma 9 lat, mogą się bawić wtedy pół dnia, wczoraj od rana do 15 szaleli, oczywiście ganianie na czworaka jest najfajniejsze
Anna77- ja się niesttey na zlot nie wpisuje po tych wakacjach dopieor za rok będe w pl.
mamaEmilki- zdolniacha z Emilki że już biega, ja Kacprowi wogóle bucikó po domu nie ubieram, jak na dworze jest ciepło to też tylko skarpeki i po placu zabaw raczkuje czy też chodzi za rączki też tylko w skarpetkach. Na pierwsze urodziny wybieram się z siorką do Clarksa po buciki dla małego, prezent od cioci
Dziewczyny mam pytanie co gotujecie maluchom na drugie danie, bo brak mi pomysłow: pulpeciki, sosik mięsny z warzywami, rybka, kupiłam sos do spaghetti naturalny same warzywa bez konserwantów, więc też spróbuje mu dać z mięskiem i makaronem. Co jeszcze może być ?
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas maz nie dosc ze mnie wygania do PL to jeszcze do pracy, ale to dobrze, nie wiem tylko jak z wyjazdem w takim wypadku.
Krecik mojemu tez przeszlo. Z przyjazdem jeszcze decyzja na 100% nie zapadla,ale jezeli juz to nie wczesniej jak po 31 lipca. Korzystaj i ciesz sie z wyjazdu, fajne fotki
Kamyczka dzieki. A zapomnialam,ze mam prochy dla mlodego od biegunki, ale z jednej strony dobrze,ze mu nie dalam, bo przeszlo dzisiaj Matka sklerotyczka Co do mleka i kaszekmoj w PL nie chcial jesc bo bylo sproszkowane, ale z czasem sie i Dominik przyzwyczai Tylko sie nie poddawaj.
ME notak,kurczak z ryzem i mrozonymi warzywami, osobiscie mi juz sie przejadlo Co do butow, moj narzeka tylko jak mu zakladam, pozniej jest ok, dopoki nie zorientuje sie,ze ma zalozone, a potem zdejmuje
Bidol gratki dla Kamki Miro ledwo co stoi sam, roczku chyba nie przechodzi
km ja nie daje drugiego, bo ledwo co pierwsze zjada
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
Wczoraj gril babci u nas w miare przeszedł ale goście zjechali się o 12 i odjechali o 19 także już miałam dosyć oczywiście sterta naczyń została...ale dobrze ze juz po imprezce.
'
A Tymuś teraz co leży na brzuszku to zrobi pare kroczków na czworaka potem na brzuszek i znowu na kolanka-chyba będziemy raczkować też
Zmykam pychcić obiadek BUZIAKI
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kamykowa84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kochamy Cię Dominiczku!!!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
nic nie mam, sukienki ide mierzyc w srode, butow nawet nie ogladalam.... jutro jade do tego zamku na spotkanie z kwiaciarka zeby ustalic dekoracje kwiatowe na stoly, namiot slubny, dekoracje na stoly (kwiaty na chusteczki, detale na kartki z imieniem i naz, prezenciki idywidulane-wymyslilam macaronsy!), jakies balony z helem...etc
jeszcze nie bylismy w urzedzie sie zarejestrowac, wszystko w proszku, ale te kwiaty jutro to juz duzy krok do przodu!
tesciowie nie pomagaja, bo pojechali na wakacje do Algarve, wiec sami jestesmy, Lukcia musze wszedzie zabierac.
Fotograf nam odpadl, mielismy miec znajomego, ale nie moze...wiec ide na spotkanie z jedna babka, jest moja idolka, ale boje sie o cene!
- lusiamamanikosia
- Wylogowany
- rozmowna
- Mam Swojego Bąbelka :*
ja padnięta jestem ciężko jest odespać ślub i wesele ale mówię Wam bawiliśmy się super tego nam brakowało wyjść i bawić się świetnie , wytańczyć !!! aż troszkę mi się smutno zrobiło że my nie mamy ślubu kościelnego i mega wesela ale cóż cywilny musi wystarczyć hi hi
Mały już zdrowy jest ale wyskoczyło mu coś na nóżce lekarka mówiła że czasem takie coś jest od mleka ma czerwona plamę na udzie a dziś mu się zrobiła druga a ostatnio zmieniliśmy mleko bo już finansowo nie dawaliśmy rady
i dziś chyba tak mi się wydaje dostał wysypkę na rączkach od truskawek
i Mały zaczyna stawiać parę kroczków za rączki bo przy pchaczu lub samochodziku trzymając się chodzi już ładnie
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Kamyczka - ojjj moze byc ciezko. Be te cycusiowe dzieciaczki tak maja ze jak dlugo ssą cyca to pozniej nic im tego nie umie zastapic.ale trzymam kciuki i zycze wytrwalosci.
Lusia - super ze impreza sie udala. Gratki dla Nikosia
Olga - ????
Majowka - ale super. Zazdroszcze. A kwiaty cudne ojjj to bedzie dzien. oby wszystko poszlo po waszej mysli
ME -juz mowilam. Jestm pelna podziwu dla Emilci
Ania - no wiesz ??!! To sie rozpisalas piekne kwiaty i tyle ???
Daria - ale Boooskie fotki na fb. Kwitniesz kochana
KM - ja tak jak u M-M Kamcia je wszystko co my. Ja specjelnie wyszukanych dan nie gotuje. Juz lada moment bedziemy mieli mloda marchewke i reszte warzyw bedzie super smacznie. Poza tym Kamila uwielbia botwinke - czyli czerwony barszczyk z mlodych buraczkow i kluski z truskawkami
AF - ciesze sie ze wyjazd udany a jak sie miewa Filipek??? Rozrabia??
M89M - super ze Miro juz lepiej i gratki dla meza. Podwyżka - no to juz cos
A i zapomnialam wspomnidc za Kamila potrafi pic przez slomke. Zwlaszcza koktajle truskawkowe
M-M - zycze spokojnej nocki Olinku - posluchaj cioteczki i spij slodko
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa