- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- MamaEmilki
- Wylogowany
- budujemy zdania
Olga-zdrowka dla ciebie i taty!
Tez ogladam przepis a co!
Uciekam pod prysznic i nyny,zaraz wraca moj Pan
a to moja chorowitka-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
Tymi dziś jakiś znowu obolały te kły są straszne widać je a wciąż się przebijają.Dziś ma podwyższoną temperaturke i luźną kupke zrobił biedulek
Anszka- ja mam do czynienia z Ewą Chodakowską i jej Skalpelem-super ćwiczonka naprawdę.Szkoda,że teraz nie mam kiedy nawet poćwiczyć ale było super.Killer już nie na moją kondyche i turbo .
Majówka-piękna historia jak z bajki i wy poprostu nie do opisania jakby Bóg was stworzył dla siebie tak pasujecie razem:).A jeśli można zapytać o czy tak marzysz???
Olga-Trzymam kciuki za twojego tatę!!!!Daj znać jak się miewa
MamaEmilki-zdrówka dla naszej pięknej Hanci!!!
Bidol-Bądź dobrej myśli wiem,że się boisz o tatę ale nadzieja tu musi być górą!!!
Laski teraz pytanie do was: czy boli was podbrzusze czasem?.Bo kurde mnie boli od 4 dni i nie wiem czemu.Nie chce sobie wkręcać ciąży ale pamiętam właśnie taki ból jak byłam w ciąży i robiłam siusiu taki sam.Nie powiem ,że nie mam nic na sumieniu bo z M sobie pofolgowaliśmy:).Ale do rzeczy macie takie czasem bóle?
- Kamykowa84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kochamy Cię Dominiczku!!!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- km
- Wylogowany
- budujemy zdania
majówka- ty to szczęściara jesteś, przeżyc taką bajke, cudnie wręcz nieziemsko i sceneria i wy, wszystkiego naj na nowej drodze zycia
bidolku-zdrówka dla taty, trzymam kciuki zeby wszystko dobrze się skonczyło.
Olga- ty również się trzymaj,
kamyczka- jak to dobrze mieć policjanta w domu.
daria- ja odkąd używam plastrów to kompletnie nic nie odczuwam, ale wcześniej to przed okresem zawsze mie podbrzusze bolało, chociaż jak pamiętam przed ciążą też, bo na początku to objawy są chyba takie same i na jedno i drugie.
A my jutro mamy szczepienie , mam nadzieje że mały jakos je zniesie, bo po wcześniejszych zawsze coś mu dolegało
Nie pamietam która z was pytała mnie o musli co daje czasami Kacprowi, kupuje takie specjalne dla maluchów, ono jest od 10 miesiąca życia, więc jest drobne i bez cukru.
Dziewczyny czy dawałyście już waszym maluchom ogórkową ? bo teściowa mnie namawia , ale ja się jej nie słucham
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- BasiaOlek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- lusiamamanikosia
- Wylogowany
- rozmowna
- Mam Swojego Bąbelka :*
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Ja już dzisiaj się dobrze czuję,właściwie to wczoraj jak wróciłam ze szpitala,to usnęłam z małym na 2 godz i jak wstałam to już było lepiej,może to tabletki zaczęły działać,ciśnienie mi spadło.
Dzisiaj dostałam okres i bardzo się cieszę,jak na razie mam dosyć tych hormonów,bo to chyba po nich tak miałam
Tato mój jak na razie dobrze,lekarze są w szoku,że po czymś takim tak doszedł do siebie w takim tempie i jak na razie nic mu nie zostało,mózg nie uszkodzony,ale mówili,że to dzięki szybkiej reakcji otoczenia,bo przy udarze dłużej niż 40 min i zmiany są nieodwracalne Jak dobrze pójdzie,to jutro będzie w domu
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Normalnie seryjnie o wszystko dzis byl placz i ma jeszcze jedna metode rąbnie sobie glowa o podloge;/ niewiem jak mam zaradzic temu..grr oby to szybko minelo
Dobry wieczorek mamusie
ale jestem wkurzona;/ normlanie teraz w sobote odprawiamy urodzinki ;] a czekalam tylko na chrzestna by byli wszystcy a ona mi oznajmila wlasnie przed chwila ze wakacje sa i jej nie bedzie ;/ eeech co za poracha
- Kamykowa84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kochamy Cię Dominiczku!!!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Majówka-piękna historia jak z bajki i wy poprostu nie do opisania jakby Bóg was stworzył dla siebie tak pasujecie razem:).A jeśli można zapytać o czy tak marzysz???[/quote]
no bez przesady, jestescie w bledzie, my sie wiecznie klocimy, wcale nie powinnismy byc razem, bo jak pies z kotem , bajke stworzlam sama, jesli chodzi o zamek i dekoracje, nic specjalnego
a dzis bylismy na przegladzie naszej kochanej dwojeczki:
Lucasek, mierzy 81cm i wazy 11kg
a Fasolka, ma sie dobrze! fikala pieknie, no i lekarz juz napomknal ze widzi siusiaczka, do potwierdzenia za miesiac
Pierwszy trymesr juz prawie za nami!
aa, a ondnosnie prezentu Daria to powiem, jak dostane!...bo przeciez moze to nie to...
- lusiamamanikosia
- Wylogowany
- rozmowna
- Mam Swojego Bąbelka :*
i gratulacje że fasoleczka się miewa się dobrze może lekarz się pomyli i będzie dziewczynka
no i Lucaska wielki chłopak
My dziś na 10.30 mamy wizytę to zobaczymy ile ten Mój Maluch waży
a i powiem Wam że nie mogę uwierzyć że rok temu przyszedł Niki na świat tym bardziej że szłam na wizytę a nie na poród
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
Lusia Sto latek dla Nikusia
Majóweczka Super że maleństwo się tak pięknie rozwija Ciągle jest szansza, że będzie dziwczynka, może to pępowina była A Lucas jest taki przystojniak, że napatrzeć się na niego nie można
Normalnie taka mnie myśl naszła, żeby się te wakacje już skończyły.... od 7 tygodni nie miałam ani jednego weekendu dla siebie i mojego synka, wiecznie mam gości, albo gdzieś jesteśmy z kimś A teraz mam jakąś kumulacje, bo od piątku mam codziennie gości, na weekend ma przyjechać rodzinka więc znowu 7 osób będziemy gościć, a jeszcze się teście na mnie obrazili, bo wczoraj zadzwonili że chcą przyjechać i nie potrafią zrozumieć, że już mamy plany Teściowa mi wrzuciła, że pewnie dopiero na Święta Bożego Narodzenia się spotkamy, bo ich nie będzie na roczku bo jadą na wesele
Ale się wyżaliłam
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
lusia buziaczki dla Nikusia
agnesssa nie przejmuj się teściami,z nimi tak zawsze
Majówka to Lukasek waży tyle co Ignaś,tylko mój wyżeł ma 89cm co do fasolki,to jeszcze może być niespodzianka,jak u bidolka najważniejsze,że wszystko jest ok i dzidziuś rośnie zdrowy
daners nic nie poradzisz,z niektórymi ludźmi ciężko coś zaplanować