- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
U Ignasia na razie się gorączka nie powtórzyła,śpi trzecią godzinę,zobaczymy jak wstanie,czy wszystko będzie ok.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Rany Daria usciskaj Tymusia biedulek malutki. a lekarze no poraaacha i tyle.
a ja relaks ale zaraz biore sie za sprzatanie i zakupy bo jutro imprezka:D
milego dnia zycze bo zaraz mi komp sie wylaczu eech te aktualizacje;/
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Krecik - ojj biedactwa - współczuję wracajcie do zdrowia i do domku czekamy -
Daria -o jeju - ale się narobiło - zabiła bym lekarza - faktycznie jak masz taką opcję to zmień przychodnię Biedny Tymuś - duuużo zdrówka
Daners - udanej imprezki
Olga - ja też jako nastolatka pracowałam - np sadach przy zbiorach - nie martw się na dobre jej to wyjdzie
ME - ojj zazdroszczę - my w niedziele na spływ kajakowy się wybieramy
- krecik
- Wylogowany
- gadatliwa
- z moim Stasiem super jest!!
- Otrzymane podziękowania: 4
Kamyczka, ale historia z tym dzieciaczkiem, brawa dla męża:
Daria, no poprostu brak słów, ja już pomału zaczynam się zastaniawiać czy się lekarzom nie chce, czy może nie wiedzą albą jak u Orwella są "równi i równiejsi". W każdym bądz razie zdrówka:)
Bidol, dzięki już wróciliśmy,dzisiaj jak nas ordynator zobaczył na sali to zapytał, co my jeszcze tu robimy...ehhh, narazie muszę się jeszcze ogarnąć. A jak tam Tato?myśl pozytywnie:)
ME, to się wyszalałaś sie za wszytskie czasy. Śmiac mi się chciało, jak zobaczyłam ostatnie zdjęcie Emilki na forum- mój Stasiu taki podobny z tymi włoskami do niej:)
M89M, podczytujesz nas? napisz co tam u Was:)
Anna77, słoneczko,... dawno Was nie widziałam
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
bidolek ja się o nią nie martwię,bo ona ze mną od 7 lat chodziła do pracy i dobrze sobie radzi,co wakacje chodzi,ale żal mi jej,że musi pracować.Niestety takie czasy,że nie na wszystko mnie stać,a tu jej chłopak ma jeszcze we wrześniu 18,więc prezent trzeba kupić i ubrać się
- AniaiFilip
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moj tez w histerie wpada w wozku wygibasy wychodzi normalnie nawet spokojnie na zakupy nie da sie isc a jak wyjdzie to (wiadomo jakie w Polsce ulice trawniki....) wszedzie kipy i moj tylko to podnosi ;/;/ najpier kucnie i zaqwsze mowi to samo nagada sie troszke i potem podnosic i niesie mi ;/bleeee
bIDOL na sływ ale chyba nie z Kamilka ;p
P.S foty na fejsie rewelka zreszta Ona jest rewelkaa w sensie Kamilka
Olga własnie i poraz kolejny mozna zobaczyc ze nasz kraj to istna poracha;/ze wszystkim.... sluzba zdrowia praca wynagrodzenia itd i pracowac trzeba i w sumie sie gówienko ma ;/
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dziękuję za pamięć musiałam komus się wyżalić bo nie chcę rodzeństwa martwić
Krecik - sper że już w domku
Daners - ojj nic nie mów - Męża siostra (Ulka ) mieszka w uk - wypasione zakupy tygodniowe - ale takie wypasione z winkiem krewetkami mięchem owocami pampersami itp 100 funtów - a zarobki hmmm przelicznik 100 funtów to u nas 100 zł - za 100 zł to ja same pampersy kupuje
ubrania tanie - 10 funtów w H&M 2-pak spodni dla Oliwiera - szok - u Nas w ciuchlandach drożej
Co do Kamki Dziękuję - zakupiłam nowe filtry do aparaciku - ohhh jaka zadowolona jestem
Co do kajaków - tak z Kamila się wybieramy zobaczymy jak wyjdzie w praniu bo z ponad rocznym Sebkiem pływaliśmy nie wiem czy Kamka za bardzo sie nie będzie kręciła bo na trasę jakąś spokojną się wybierzemy
Olga - super zaradna dziewczyna z niej wyrośnie - możesz być dumna
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
Miłego weekendu Mamuśki
- AniaiFilip
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mój syn ma jakieś dziwne dni,budzi się coraz wcześniej,a dzisiaj to już przeszedł samego siebie-o 7 wstał i dopiero przed 11 zasnął Tak sobie pokręcił tymi godzinami,że codziennie inaczej chodzi spać w południe,a wczoraj nawet dwa razy spał Gorączki już w nocy na szczęście nie miał,oby już nie wróciła.Łobuz się taki robi,rzuca nas klockami i wszystko chowa.Wyjmuję tony zabawek z pralki,z kosza na pranie,a ile wyrzuciłam ze śmieciami to nie mam pojęcia,ostatnio dwa smoczki były w koszu Za kaloryferami jest po prostu wszystko
Wczoraj Ignasia ugryzła osa jak był z tatą na spacerze i jadł Milki Waya-tak mu zapłakał mocno,a on nie wiedział,co się stało,patrzy a Ignaś ma w rączce osę.Na szczęście jakaś pani od razu mu jakąś maścią posmarowała i jak wrócili do domu,to miał tylko trochę twardą dłoń w środku.Teraz już wiem,że nie jest uczulony.
Moja córci znów w pracy-2 dni i ma 100 zł
Daria z każdym dniem będzie lepiej,ale wiem,że matka nie może patrzeć na cierpienie swojego dziecka ucałuj Tymka
bidol zdrówka dla taty
U nas od wczoraj znów wróciły upały Dzisiaj mamy rekonstrukcję bitwy pod łowcami,więc imprezki na rynku będą-rycerze,koniki itp.Ciekawe jak Ignaś zearaguje na to,najbardziej się boję strzelania z armat
- BasiaOlek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Daria - buziaczki dla Tymcia - duuużo zdrówka - biedactwo
Krecik - i co ze Stasiem ??
BasiaOlek - ojjj biedne chorowitki Gratulacje dla Olka - super zaraz będzie biegał no a co do lekarza - to ręce opadają
Olga - ale Ignaś duży i śliczny - a jaki łobuziak ojjj za rok to się będzie działo
AF - super że imprezka udana - super że mama do Ciebie przyleciała - na długo zostaje?? może jakieś zdjęcia z roczku Filtry na obiektyw do aparatu
a nie wiem o jakie zdjęcia dziewczynom chodziło więc wstawię kilka
,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,
A co sie dzieje z Kamyczka KM Sloneczkiem Dzasta Majowka ...
- krecik
- Wylogowany
- gadatliwa
- z moim Stasiem super jest!!
- Otrzymane podziękowania: 4
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Bidol, Kamilka jak zwykle urocza, widzę, że lubisz się pobawić aparatem i to z jakim efektem! a co do Taty trzeba być pozytywnej myśli, w czasie snu organizm się regeneruje, tak jak pisałaś, trzeba poczekać, za pare dni będzie lepej:)
a ja wczoraj , żeby się odstresować ruszyłam na zakupy, oczywiście jedynie dziecięce, nawet nie macie pojęcia, jak się cieszyłam, ze nie mam dziewczynki, bo bym poszla z torbami:D
miłego!
- BasiaOlek
- Wylogowany
- pierwsze słowa