- Otrzymane podziękowania: 4
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- krecik
- Wylogowany
- gadatliwa
- z moim Stasiem super jest!!
A to maz na mikolaja sobie tv kupuje? Moj juz od dwoch lat meczy mnie o blueraya, ale nie pozwalam, mu kupic bopewnie by tylko stal albo stas by mial nowa zabawke za cztery stowy...
M89m, a to najwyzej jak bedziecie mieli jakas ekstra kase to ten sprzedacie i kupicie jakis lepszy:)
Obiad ugotowany, maly spi sadze ze jeszcze z 15 min to skorzystam i pojde sie wymalowac;)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- maksiumama
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Mam juz swoje 2 aniolki nic wiecej nie trzeba
- Otrzymane podziękowania: 0
Bidol skarbie jestes wielka ta bluza z misia brazowa jest akurat. A blazeja na drugi rok dostanie go moja siostrzenica ale ty i tak wielka jestes
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Super wybor!
a z mamusiami lutowi, chcialam i pisalam, ale jest ich tyle, ze po powrocie z PL nikogo juz nie pamietalam, nie rozeznawalam, musialam sobie odpuscic ...na dwoch forach nie da rady, a Was nie zamierzam opuszczac, bo bardzo sie przywiazalam, bardzo!
no dobrze ze nie Jarka, widzisz szczescie w nieszczesciu! hahahahahahahahah
ja dzis fotografowalam ciasteczka, och to pierwsze zdjecie kulinarne od momentu gdy sie dowiedzialm ze jestem w cizy z Lucaskiem! Moze wytrwam! ....przynajmniej przez Swieta!
Wlasnie co pieczecie? mi sie marzy piernik, makowiec, sernik...i moze jeszcze cos!
Ciekawe ile z tego mi sie uda zrobic!
M89M, fotelik ze steropianu to najlepsze co moze byc! Nie ma lepszych!
Maksiu, super ze kaske dostaniesz!
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
M89M - praca sie znajdzie- nawet znajdzie Ciebie a nie Ty ją - ale musisz na nią nie czekać
Krecik - Mówisz - za mało hardkorowi ?? liczyłaś na cos więcej Taa na mikołaja
Majówka- oo tyle lutówek?? a ze staraczek ktoś jest na lutówkach??
Piękne robisz zdjęcia - i życzę Ci aby blog wypalił
Maksiu - mam nadzieje że wszystko się przyda no i trzymam kciuki
kupiliśmy ten telewizor
poleciałam wczoraj na zakupy do outletu zara-next i nic nie kupiłam a cały tydzien to planowałam
Daners, BO, Anna - widziałam Was wczoraj w nocy - odzywać się
Olga - zawiało Was czy co??
- AniaiFilip
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
- MamaEmilki
- Wylogowany
- budujemy zdania
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ME - Wiesz z tym spaniem to i ja mam problem - ale nad ranem - od 4 juz spać nie mogę i chodzę cały dzień niewyspana
W tym sklepie nic nie było czego bym oczekiwała ja juz bardzo rozważnie podchodzę do zakupów - dorosłam wreszcie do tego - kupuję tylko to w czym na bank dzieci lub ja będziemy chodzić - ale tak na bank - i szafa wreszcie się przewietrzyła same perełki mamy i tyle - nie kupuję nic pod wpływem impulsu i "do ciuchania" tylko droższe a ładne bo Kama i tak bardzo nie niszczy a jak juz zaplami to wyższą temp. odplamiacz i jak nowe
TV - ok duuuży strasznie ma 120 cm szerokości jedyny plus to to że juz na bank trzeba bedzie trzeba sypialnie pomalowac bo kabelki trzeba pochować -bo nie wspominałam - ale ten kolos wisi u Nas w sypialni
no ale 3d fajnie się ogląda - nie powiem
Dziś ide do okulisty - postaram się - chce założyć sobie szkła no i zbadać wzrok
Obiadek juz się gotuje
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
ja dzis mialam test na glukoze, bardzo jestem zmeczona...po nieprzespanej nocy spedzilam 3h w szpitalu
teraz uspilam Lukcia i chyba sama sie zdrzemne, bo Antonio dzis sprobuje sie urwac z parcy zeby zrobic zakupy prezentowe dla calej rodziny, takze duzo mnie jeszcze czeka!
Bidol, ja bloga juz mam na fejsbuku, nie potrzbuje wiekszej audiencji hehehehehe
dzieki za komplementy
Na lutowkach nie wiem czy sa staraczki, chyba nie. Bardzo duzo lutowek! ogromna lista, a strony produkuja jak make!
Lubie duze telewizory! fajnie macie!
Dzieki ME
AiF, ja te pierniki na choinke robilam z przepisu kwestia smaku, dobre wyszly! Polecam!
www.kwestiasmaku.com/desery/ciasteczka/pierniczki/przepis.html
a to zdjecie moich!
- maksiumama
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Mam juz swoje 2 aniolki nic wiecej nie trzeba
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kurde ledwo wyczytam i musze pitac bo "dooopka" a moze i duuupsko juz hyhy boli eeech ten kregoslup...
u nas powoli zabkowanie sie przejawia zas;/ slinimy sie mega wiec moze wreszcie wyjdzie ;] i mam nadzieje ze nie bedzie to straszny okres
dobra musze uciekac bo niedaje rady w tej pozycji....
Pozdrawiam wszystkich
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Maksiu - gratulacje
Majówka - cudowny Lucasik i pierniczki piękne - to ciastek za shreka prawda zdjęcia bombowe - uwielbiam takie sterylne - jasne - ale Wy tam macie chyba lepsze słońce niż my?
mam dobre wieści jutro ktoś do Nas wróci zgaduj zgadula kto??
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Ja uratowana, bo my mamy gosposie co sprzata i prasuje
U nas dzis smiesznie, bo pojechalismy z Antonio na te zakupy swiateczne, o ktorych Wam wspominalam i wyobrazcie sobie, ze wracajac dzwonie do babci, ktora zostala z Lukim, zeby zawiadomic, ze juz wracamy a tu news!!!! babcia biadoli, ze na chwili zamknela oko (starsi ludzie juz i czesto im sie zdarza "zasnac przy stole"), a maly w tym czasie wyjal sam butelke wina porto z barku, wyjal korek i ....ona nie wie co, ale jak sie obudzila to na sofie olbrzymia plama, porozlewane po podlodze a ten w kacie siedzi z butelka .....gagatek maly!
nic nie wypil chyba, bo nie byl brudny, ani na buzi ani na bluzce, ale wez tu teraz zostaw dziecko z babcia
a wczoraj wlasnie mialam zle przeczucia jak z nim poszli, ehhhh
Bidol, jakiego shreka! to najpopularniejsza forma do piernikow! nie znasz sie!
wpisz sobie gingerbread cookies i zobaczysz co wyskoczy w images! ...ja moje foremki kupilam w vileroy&bosch
a sloeczko, no niesamowite jest, dlatego ze jest nisko tutaj, w polsce wysoko, wiec tak nie grzeje jak tu
zobacz linka:
www.kolektorysloneczne-pompyciepla.pl/index.php/warunki-polskie
a zdjecia sa takie z kuchni bo mamy ogromne okno na cala sciane, za lucaskiem jest wiec eksplozja swietlna wychodzi jak cos pstrykam...a ze Lucas nieustawialny model i idzie gdzie chce to ma tak jak wyjdzie...
dzieki
a zgadywac kogo to duzo by wymieniac! tylko widze jak sie loguja i czytaja
Czesc Daners, a jakie to zabki sie zapowwiadaja, bo trojki, to faktycznie, jak dziewczyny mowily, najgorsze i bedzie bolec i Ciebie i Fifiego
co pieczcie na Swieta dziewczyny? sorki ze sie powtarzam, ale chyba nikt nie odpowiedzial...
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
no i jesli nie, to mozna tylko kape kupic! co my bysmy teraz zrobili gdyby to byla nie ikea-owska sofa!
pol butli wina wylane na sofe!!!!
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Ja stawiam na Darię lub Anie,nikt więcej mi nie przychodzi do głowy
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Majowka ja na 100% robie pierniczki, moze rolade do tego albo sernik. A co ma ci sie nie udac, tobie wypieki wychodza duzo lepiej niz mi Chociaz ja mam ochote zrobic rafaello albo rolade. W sumie duzo mam pomyslow ale komu tu piec jak maz na diecie a nie sadze zeby ktos do nas przyjechal na swieta bo siedze sama w domu... Skoro mowisz ze taki fotelik lepszy to pewnie masz racje Historia z babcia i Lucaskiem mnie rozwalila
Bidol z praca to juz sie chya poddam. A tutaj wlasnie tak jest, ze praca znajduje sie sama, wystarczy ze jest sie zapisanym w urzedzie pracy czy jakiejs innej agencji i oni za ciebie szukaja Bo Finowie to lenie sa. Fajnie, ze Kamilka nie niszczy ci ubranek, tez bym tak chciala, a tu lipa, nie dosc ze Miro zniszczy swoje to moje tez To teraz bedziesz spedzac wieczory przed super tv
AF widze ze sie wciagnelas w remont I dobrze, przynajmniej sie nie nudzisz a pozniej jakies efekty z tego beda
ME zdrowka dla was Oby sie nie rozwinelo chorobsko w cos gorszego. A ja mam ten sam problem ze spaniem co ty, codziennie rano po 3 kubki kawy ida
Daners u nas to samo z zabkowaniem, wytrwalosci w tych okropnych dniach