- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
Lusia- ale fajnie już macie tyle na święta przygotowane my nie mamy ani choinki ani nic ale wezmę się za to lada dzień
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
- lusiamamanikosia
- Wylogowany
- rozmowna
- Mam Swojego Bąbelka :*
i dziękuje za życzenia :* nie wiem kiedy rok minął
Daria- no trochę ogarnięte ale Niki zawsze roboty dołoży
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Daria - to z poprzedniego roku
3.bp.blogspot.com/-NoP17YE-gkA/UqS7g0SdS...621_1292679943_n.jpg
- km
- Wylogowany
- budujemy zdania
lusia-ja tez sie pomalu rozgladam za zlobkiem lub opiekunka, bo moj chce zmienic prace i wtedy juz nie bedzie mial kto siedziec zkacprem, tylko ze u nas nie ma zlobkow panstwowych tylko prywatne, ktory pochlonal by 2/3 mojej pensji, wiec raczej pojdzie do domowego przedszkole, tutaj jest to bardzo popularne, bardzo duzo jest u nas nianiek do ktorych zawozi sie dziecko i ona ma pod opieka z trojke dzieci, oczywiscie najpierw warunki jakie ma sa sprawdzone przez urzad bo wszystko jest legalne Tylko chce znalezc jakas polke, chyba czulabym sie pewniej
Olga-wlasnie dlatego nigdy nie beddziemy mieli psa albo kota , raz mialam i jak zachorowal i zdechl to plakalam po ni9m przez kilka dni. Wystarczy nam tarantula i rybki
majowka-super zdjecia z pichcenia, chyba wyprubuje twoj przepis na pierniczki, nigdy wczesniej nie robilam, dlatego wole sprawdzony przepis, a twoje wygladaja przepieknie
bidol-potwierdzam co dziewczyny pisza super zdjecia robisz, mojemu niestety zrobic zdjecie to nielada wyzwanie, wogole nie chce stanac nawet na sekunde, a jak widzi aparat to od razu biegnie zeby mu dac.
daria- my mielismy ostatnie szczepienie jak kacper mial 12 miesiecy , nastepne jak bedzie mial 3 lata. Tylko ze u ans jets troche inaczej
sorki ale wiecej nie pamietam.
Dziewczyny mama do was pytanie, wiem ze jzu sie ktoras pytala, ale nie moge znalezc tej strony. Moj kacper ma AZS i strasznie swedzaca skore na brzuchu, drapie sie az do krwi, emolienty nam nie pomagaja, Oilatum do ciala do kapieli , czy E45 wogole nam nie pomaga, co wy stosujecie ?
- krecik
- Wylogowany
- gadatliwa
- z moim Stasiem super jest!!
- Otrzymane podziękowania: 4
Dariha super ze juz wrocilas, pewnie forum przystopuje przez te porzadki swiateczne, my teraz mielismy szczepenie i w lutym idziemy chyba na polio
Lusia, u nas to samo, niby pasuje poszukac pracy ale maz znowu mi sie przyznal, ze chce zebym ze stasiem siedziala i badz tu czlowieku madry:/
Km, my mamy emulion, ma sucha skore, ale on sie nie drapie, wiec nie szukam innych specyfikow, ale jak znajdziecie cos to napisz, bedzie dobrze wiedziec:)
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
daria my już mieliśmy ze 3 tyg temu to na 13-14 mies,teraz dopiero na 5 lat
km ja nie pomogę,Ignaś nie wymaga niczego do skóry
lusia jeszcze raz gratuluję pierwszej rocznicy
- słoneczko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Szczęśliwa mamusia :)
Bidol historia z tym przejsciem maskara co za palant ale niestety takich bezmyslnych idiotów za kółkiem jest teraz pełno gratuluje wygranej mam nadzieje ze bedzie wszystko po Twojej myśli
Olga jak tam Ignas? masz już stoliczek z krzesełkami? Ignas siedzi i sie bawi?przykro mi z powodu pieska
Daria my mielismy parę dni temu szczepieniu jak tam Tymus?
Lusia gratulacje z okazji pierwszej rocznicy niestety takie czasy ze panstwo wogole niepomaga rodzicom z dziecmi, niech sie martwia sami, a z praca jest coraz gorzej
Majówka historia z winem śmieszna , a to Lucasek mały łobuziak a tak wogóle to jak piszesz jak zachowuje sie Lucasek to tak jak mój Pawełek Lucasek wyglada cudnie przy pieczeniu pierniczków gratuluje przespanej nocki
Km ja tez niestety niepomoge z kremami do skóry bo niepotrzebujemy
Mm gratuluje z okazji wygrania konkursu mam nadzieje ze Olinek niewykończy prababci
AniaFilip współczuje nocki doskonale Cie rozumiem ja juz od tyg niespalam i juz jestem na wykonczeniu
Misiowa super ze jestes jak sie czujesz? jak Hanulka?
reszty niepamietam mam chyba słabą pamieć
to teraz co u nas no jesli chcecie wiedziec
a więc bylm z Pawelkiem na szczepieniu i powiem wam ze po szczepieniu byla masakra
po paru godzinach Pawelek dostal kataru, kaszlu i wysokiej goraczki, niemial sily nawet chodzic , lezal biedny bez sił wieczorem dostal drgawek , jakiegos wstrzasu niewiem co to bylo ale strachu sie najadlam, bylismy w szpitalu, dostal kroplowke w szpitalu mowili ze czasami sie zdarza miec takie skutki uboczne po szczepieniu ale to 1 dziecku na 1000. Normalnie niepamietam kiedy spalam dłuzej niz 2 godz jestem wykończona psychicznie i fizycznie ale najwazniejsze ze juz jest lepiej
cos ten rok niejest zbyt dobry dlamnie mam nadzieje ze przyszły bedzie lepszy
co do Swiat to ja nic niemam i raczej niebede robila bo niemoge znalezc ani choinki, ani ozdób, wszystko gdzies w pudlach a remontem stoimy jak na razie
lece cos zjesc bo wygladam już jak chodzacy kosciotrup
- słoneczko
- Wylogowany
- gadatliwa
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Współczuję pracy - masakra - zatyrasz się dziewczyno
Słoneczko - coś strasznego - Wy t o się macie Okropne
ja kiedyś seby nie chciałam zaszczepić i przyszło mi wezwanie z opieki społecznej
Daria - ja ze szczepieniem poczekam do po świętach -
- słoneczko
- Wylogowany
- gadatliwa
- lusiamamanikosia
- Wylogowany
- rozmowna
- Mam Swojego Bąbelka :*
no mnie dziś kolejna rzecz dobiła eh znowu chodzi o kasę ;/ dostałam pismo że zostałam skreślona ze studiów tego się spodziewałam i to że mam zapłacić odsetki ale tego że za ten cholerny list muszę zapłacić 20 zł ;/ i za jakaś kartę obiegową 100 zł to mnie dobiło
Słoneczko - ojej to okropne co się Pawełkowi stało ale ważne że już wszystko dobrze jest <przytul> my powinniśmy w styczniu zrobić ostatnią powtórkową szczepionkę 6w1 i jakoś na pneumokoki ale nie mamy kasy na to więc pewnie nie zaszczepię tylko nie wiem czy coś stanie czy nie u małego że go nie zaszczepię...
km- to fajnie Wam że macie możliwość dania Małego do domowego żłobka napewno to super pomysł ... u nas niestety muszę jak najszybciej coś wykombinować bo popadnę w jakaś depresję niedługo ... zamiast zmniejszać się moje długo robią się coraz większe
- Kamykowa84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kochamy Cię Dominiczku!!!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Kamykowa84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kochamy Cię Dominiczku!!!
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
bidolek masz podobne podejście jak ja-do prawie 7 roku życia Mariki nie mogłam się zdecydować na kolejne dziecko,bo zawsze mi się Marika wydawała taka malutka