- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Maksiu, super pomysl! Oby u twojego meza to nic groznego bylo
Krecik, udanego sprzatania! 30cha, kiedy to bylo!!!
Bidol, pieknie to napisalas
U nas noc dzis prwie przespana...do 6h, ale pozniej Lucas sie budzil, tak mna teraz manipuluje. Musze go wziasc na raczki i usiasc na fotelu, mowy nie ma o naszyl lozku. Musze siedziec i czekac az zasnie....
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
kupiłam dziś choinkę - boże - jest ogromna - przepiękna- ale ogromna !!!!!! jak ją dziś jędrula zobaczy to padnie i każe mi odnieść
Krecik - uuuu- 30- cha i grill - w styczniu - ale chyba na środku domu
Majówka - samą prawdę napisałam
no to dobrze że do 6 już spał Lucasek - z tygodnia na tydzień powinien wydłużać spanie a o której kładziecie go spać??
Maksiu - ja mam kamicę nerkową - nic przyjemnego mój tata zaś miał 3 razy przepuklinę i operacje też 3
- km
- Wylogowany
- budujemy zdania
AiF-u nas też przed świetami tyle pracy( branża zabawkowa ) znowu będe miałą tylko niedziele wolną, a i oczywiście w wigilie też pracuje
krecik=- to szykuje ci się niezła imprezka
bidol-co do ust to nie mam pojęcia
maksiu- super że w końcu masz dobrą wiadomość.
Ja dzisiaj pomału zaczełam robić listę zakupów świątecznych. tAkże w sobotę po pracy szykuje się wypad do sklepów, no i trzeba kupić jakieś prezenty dla siorki dziewczyn, już normalnie brak mi pomysłów.
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
A tak to pomału też szykuje listę zakupów szczerze mnie zaczyna przerażać a gdzie tu jeszcze prezenty
Szczepienie mamy przełożone na 8 stycznia
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Bidol -oj to łącze się w bólu sprzątania:-)widzę że też masz co robić co do @ to też miałam regularnie a teraz coś mi też raz szybciej raz później robi co chce ta ciota:-) a tak wogóle to chciałbyś żeby się spóźnia na 9 miesięcy?
`co tam wogóle Kama dostaje pod choinkę,?
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
My dzisiaj byliśmy na targu-babcia rybki kupowała,a Olga nad nimi płakała,że żywe są kupiłam trochę chemii niemieckiej,bo jakoś taka lepsza mi się wydaje,od naszej krajowej,małemu rękawiczki i szybko do domu,bo zmarzłam.Olga Ignaca uśpiła,a ja na 16 na wywiadówkę lecę aż się boję
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My mamy swieta w ta sobote, a to tylko dlatego ze moj maz idzie do pray w swieta. Tak wiec podwojnie mi sie szykuje sprzatanie, zmywanie i parzenie kawy bo ma byc i tesc z zona i matka i tesciowa z mezem. Oh, jak ja kocham swieta A w same swieta siedze sama z mlodym w domu Do tego mam problem z prezentem dla meza, bo brakuje mi tylko 10 euro zeby kupic heh...
Zaraz odezwe sie znowu, bo Miro sie wlasnie obudzil i musze nakarmic tego glodomorra.
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Bidol, czekam na fotki choinki! Na pewno pozwoli!!!!
Daria, ja bym podala antybiotyk. Szybkiego powrotu do zdrowia dla Tymusia
M89M, a co pchcisz na Swieta?
Do nas dotarla paczka od rodzicow, z farszem (kapusta z grzybami) w zawekowanym sloiku wiec mi sie lepienie pierogow zapowiada! Masa makowa na mak, pierniczki Dr Oetkera! fajnie bedziemy robic znowu, bo lucas ma wszystkie nadgryzione!
Kapuste kiszona dzis kupilam, wiec jeszcze bigos!
tyle tego, ja nie rozumiem, jak wy mozecie to wszystko na ostatnia chwile zostawic!!!!
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Majowka zrobilam wczoraj pierniczki, polowa zjedzona przez Mironka i meza, reszte musze schowac dla gosci. Moze zrobie jakis sernik cytrynowy, albo finskie korvapuustit. Nic na obiad nie robie bo od tego jest moj maz. Jak sie tydzien zaczal tak nie mam weny na siedzenie w kuchni, mam za to mega nerwa na J. Ale ci dobrze, pierogi z kapusta i grzybami, sama bym zjadla
- km
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja już się nie mogę doczekać piątku bo przylatuje mój tata W końcu spędzimy święta z rodzicami, ostatni raz było tak 4 lata temu . Mi w tym roku mama we wszystkim pomoże więc nie narzekam, szkoda tylko że w wigilie też pracuje ale max do 15 . Ja na swojej liście do zrobienia mam rybe po grecku, kapusta z grzybami, pierogi z kapusta, sernik. ciasto orzechowe, pierniczki. Oczywiście razem z mamą, Wigilia będzie u mojej siorki, a pierwszy dzień świąt u nas, chce zrobić faszerowaną kaczkę, tylko nie wiem jeszcze gdzie ją kupie, dzisiaj patrzyłam w sklepie i neistety nie mają, trzeba będzie pojeździć po polskich sklepach.
Zmykam do pracy.
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
wlasnie wylaczylam piekarnik z sernikiem, ciekawe jak wyszedl...
M89M, no to super!
Olga, no wlasnie w PL sa na recepte! u nas mozna normalnie kupic w aptce!
nie wiem co dzis bedziemy robic... moze pierogi ulepie jak Lucas zasnie, zobacze jeszcze....
- km
- Wylogowany
- budujemy zdania
Trzeba po mału zacząć sprzatać mieszkanie, jutro na wieczór planuje uprać wszystkie wykładziny, niestety ale mamy je w każdym pokoju, nawet w łazience, co do nie których to już zapomniałam jaki mją oryginalny kolor
Miłego popołudnia.
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A tak ogólnie to chodzę złą z moim M się pokłociłam i nie odzywam się do niego a on też coś widzę nie jest skory do przeprosin do tego chyba mnie choroba chwyta więc chodzę zl :-/