- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Misiowa
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Dziękujemy za miłe powitanie:) U nas niestety nie za kolorowo. Od soboty Hania coś jeść nie chciała i troszkę temperaturę miała podwyższoną. Wczoraj już miała 38 i wymiotowała więc pojechaliśmy na dyżur. Tam jakiś młody doktorek (nie pediatra) stwierdził, że nic się nie dzieje więc spokojnie wróciliśmy do domku. A w domu... Całą noc temperatura do tego zupełny brak apetytu i znów porządne wymioty...rano jak wstała, zaczęła straszliwie płakać i tylko mama w kółko wołała - myślałam, że mi serce pęknie

Olga super kącik masz dla Ignasia

Bidol trzymam kciuki za negatywny wynik testu

Majówka cudne zdjęcia. A piernik wygląda pysznie:) Półtorej godzinne pobudki

Słoneczko zszokowała mnie historia ze szczepieniem...słyszałam o tym, że czasem coś się dzieje ale myślałam, że chodzi o kiepskie samopoczucie lub gorączkę. Całe szczęście wszystko dobrze się skończyło.
Daria myślę, że dla bezpieczeństwa lepiej szczepienie przełożyć. My mieliśmy szczepić pojutrze i też musiałam to zmienić. Mam nadzieję, że Tymkowi szybko minie

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Misiowa
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Niezły kawał łososia kupiłaś

- km
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Łosoś narazie poporcjowany i zamrożony, a promocja była niezła bo z 10 funtów za kilogram na 4 przecenili, tylko że pakowany po dwa ogromne filety.
- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)

- Daria23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
- Daria23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
Co do okien niestety tyle ich mamy ale dziś i wczoraj wzięłam się w garść i zostało mi tylko 5

Kochane dzięki za pomoc co do szczepienia bo nie miałam pojęcia że tak można
- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)

- Majowka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem Mamą!

Misiowa, sekret?! pewnie nic nie robienie caly bozy dzien... po takiej nocy wstaje o 9h jem z Lukim sniadanie, ogladamy bajki, bawimy sie, Lucas spi 3h, ja sie bycze, po drzemce pojedziemy na zakupy, lub spacer, pozniej okolo 18h przygotowuje kolacje, Lucas sie bawi w kuchni garnkami, po 19h przychodzi Antonio, kapie Lucaska, jemy kolacje, Antonio sie troche z nim bawi i idzie spac, a pozniej my siedzimy sobie i pijemy herbatke razem. Wczoraj siedzialam do 1h. Nie czuje zadnego zmeczenia. Nigdy nie sypiam w dzien...

Olga, ja tez nienawidze wrecz jak ktos przy mnie pali, o dziecku nawet nie wspominam. Zwracam uwage zawsze wszystkim jak dym na mnie leci. Antonio pali, ale tez w miejscu wyznaczonym do tego, na markizie w kuchni... wstretne papierochy!
- AniaiFilip
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 1
- Majowka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem Mamą!
- Misiowa
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Daria no to pięknie sobie poradziłaś. Jejku tyle okien to nie lada wyzwanie:))
Majówka ja zawsze lubiłam pospać. Potrafiłam spać do 11-12. Strasznie tego w sobie nie lubię ale odkąd pojawiła się Hania chodzę wiecznie niewyspana i wszystko mi przez to ciężko przychodzi. Oczywiście sporo w tym mojej winy bo chodzę spać po północy

Bidol nie martw się, skoro test wyszedł negatywny to zapewne to tylko jakieś wahania hormonalne.
AiF jejku przed samymi świętami taki sajgon w pracy...masakra

- bidol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

a jak Twoje samopoczucie?? Hania robi postępy?
KM - ja też podziwiam spacerów - w sumie my też codziennie na dworze ale nie aż tyle

właśnie - mam takie pytanie do Was - od kilku dni Kamilce sinieją usta - raz myślałam że kredkę granatową podgryzła - ale nie

AF - ojj - strasznie współczuję - biedulko - straszne to przed świętami - wypompowana będziesz strasznie

Daria - ojj masz się z Tym skarbkiem Twoim

@ spóźnia mi się 3 dni -ale ja zawsze ( prócz może trzech ostatnich cyklów ) miałam nieregularne od 26 dni po 45 dni

co do okien też mam tego w ... dużo

Majówka - a ja znam Twój sekret - młoda piękna przystojny mąż śliczny synek i drugi w drodze piękne mieszkanie - cudowny kraj - ehhh - żyć nie umierać - raj na ziemi

Gosposi zazdroszczę -

12 kg - ciekawe gdzie - chyba jak w futrze się warzyłaś

- maksiumama
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Mam juz swoje 2 aniolki nic wiecej nie trzeba
- krecik
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- z moim Stasiem super jest!!
- Otrzymane podziękowania: 4
czyżby znowu pierwsza?
mąż ma wolne (ale pojechał coś załatwić z pracy na półgodziny;/), więc powolutku ogarniam przedświątecznie mieszkanie, staś mi nawet pomagał myć okna:)
wczoraj byłam na wieczornej "kawce" z dziewczynami, aż wstyd się przyznać, nie wiedziałam jak dojechać autobusem, w prawie godzinę udało mi sie pokonać 8 przystanków....
z ciekawszych rzeczy dowiedziałam się, że na nasza trzydziechę ( mamy w trójke w przeciągu 5 dni) będzie grill i grzane wino, dodam, że urodziłam się w styczniu- robi mi się zimno, jak już o tym pomysle
Staś, mam nadzieje, że już spi, bo idziemy koło południa na rynek:D
Maksiu, widzisz, powolutku wszystko do przodu
Misiowa, ściskam mocno:)
KM, również podziwiam wytrwałość spacerowiczów, nie dałabym rady, po 1,5 h już mi sie zaczyna nudzić, pozatym staś ucieka jak najdalej od domu, a my wózka nie bierzemy ze sobą, więć zaczyna się robić nieciekawie
Bidolku, nie mam pojęcia, a dzieje się tak na polu czy w domu też? może zadzwoń do lekarza i skonsultuj telefoniczne
ale miałaś stracha teraz czekaj spokojnie na @

AiF, ehhh, nie zazdroszcze, mam nadzieje, że chociaż w święta troche odpoczniesz:)
miłego!
- maksiumama
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Mam juz swoje 2 aniolki nic wiecej nie trzeba