- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja juz pisze z nowego tel. Jest obledny i wielki mi to pasuje
Okresu nadal nie mam ale za to juz wszystkie objawy ciazowe lacznie z mdlosciemi i sennoscia chyba sie wkrecam bo test nadal negatywny
Juz sama nie wiem
Olga - wyslalam na poniedzialek powinien dojsc
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- krecik
- Wylogowany
- gadatliwa
- z moim Stasiem super jest!!
- Otrzymane podziękowania: 4
ja też się tylko przywitam,
mąż już ma urlop,porządki poczynione, nic na świeta nie przygotowuje, bo jadziemy na gotowe, więc tyle będę mieć spokoju:)
u nas dobrze, odezwe się jak będę mieć chwilke:)
milego!
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
wlasnie jestem juz po job...chwila relaksu i mam zamier sprzatnac szafke z kielichami....
leeee ;]
u mnie wszelakie prace pranie posciel sprzatanie dziecko zakupy padly na meza hahah bo ja mam druga zmiane bedzie mial namiastke z życia naszego tzn z mamy zony...
Bidol no fajowki ten tel ;] ja tam kupilam z mysla by do kapsy w pracowniczych spodniach asie miescil hahaha
km rany pranie wykladzin ale chyba macie jakis sprzet czy recznie .... pamietam odlegle czasy jak sie pralo recznie --masakra ;p hahahah
a u nas nadal zabkowanie hahaha buly sa ale nic sie nie dzieje.....
Majowka chwal sie jak wyszly wypieki ;]
masz moze przepis na szarlotke ? Majowka Bidol Daria km AniaFilip hmmmm Olgi nie pytam hehehehe
- AniaiFilip
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
tylko forme oblizalam, bo go bede jutro dekorowac! to moj ulubiony sernik!
a na szarlotke nie mam, cos tam kiedys robilam, ale przepisy mam pogubione
Zrobilam juz 50 pierogow, jeszcze pol sloika farszu, musze dokonczyc jutro
Daria, pogodzcie sie! swieta ida!
do jura dziewczyny!
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
Co do męża już wszystko oki i tak pobilismy rekord 1,5dnia czy odzewu:-)
Majówka-oj godziliśmy się godziliśmy jak Tymi zasnął:-P to najlepsze w kłótniach
Daners -nie pomogę nie mam takiego przepisu:-(
Bidol-jaki masz tel? I o co chodzi z tym lotto?
Tymi wciąż jeszcze ma katarek i troszkę oczka inne ale myślę że do świat będzie si:-)
- AniaiFilip
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Przywitam się tylko,bo zmykamy na spacerek.Wczoraj byłam u fryzjera,obcięłam się na krótko,ale nie jest super zadowolona,ja mam tak zawsze po fryzjerze.Teraz muszę sobie jutro zafarbować i będę miała spokój na jakiś czas
Jutro jedziemy kupić choinkę,nasza duża sztuczna niestety nam nie wejdzie do pokoju,przez Ignasia kącik,więc musimy kupić żywą,ale małą oby się zmieściła
- lusiamamanikosia
- Wylogowany
- rozmowna
- Mam Swojego Bąbelka :*
W środę byłam z małym na zajęciach godzinnych w bibliotece, Niki ma już założoną kartę Był najmłodszy z dzieci i jak nigdy był taki grzeczny , siedział mi na kolanach i nie chciał się ruszyć, tylko się przyglądał dzieciom ale potem poszedł w kącik dla maluszków, wziął książeczki i przy stoliku je oglądał śmiechowo to wyglądało
A tak to teraz wzięłam się za robienie dekoracji i wczoraj skończyła robić buciki do powieszenia w różnych miejscach w domu i jeszcze muszę porozwieszać suszone pomarańcze i czasu wczoraj na nic nie było ... a nie wiem czemu ale nie mogę dodawać zdjęć bo wychodzi eror
km - po świętach zapewne będzie jeszcze większy ruch na forum
co do śniegu też bym chciała żeby trochę spadło bo tak dziwnie jak święta są a śniegu nie ma nie czuje się tego klimatu ...
Daria - no właśnie ile ząbków wychodzi maluszkom ?? na 5 czy 6 się kończy ?? my puki co czekamy na 3 ale narazie chyba cisza puki co.
Bidol - pochwal się jaki telefonik masz jej chciałabym mieć jakiś fajny tel z dużym wyświetlaczem ale muszę się zadowolić jakimś starym z klawiaturą.
daners- ale Ci dobrze że mąż trochę obowiązków będzie miał
u mnie wszystko na mojej głowie jedynie w niedziele może pogonię męża żeby coś mi pomógł ... nawet nie mamy kiedy dokończyć malować klatki schodowej a mam już tego dość jak ona wygląda i nie da się nawet przez nią normalnie przejść
Majówka - a co to za serniczek ?? na samą myśl ślinka cieknie
Olga - czekamy na foto nowej fryzurki
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
To ale u was ładnie udekorowane w domu ja się nie bawie w tym roku będzie choinka w domu i na dworze lampki zapalimy może nie robie nic przez to zzo i tak przez cale święta nas nie ma w domku. Jutro wkońcu jedziemy po prezenty:-)my jak zwykle na ostatnia chwilę wszystko
- lusiamamanikosia
- Wylogowany
- rozmowna
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
@ brak
dziewczyny - przerazicie się - to taki mini tablet jest
www.google.pl/imgres?sa=X&espv=210&es_sm...dsp=18&tx=110&ty=108 w porównaniu do zwykłego smartfona
ale mi pasuje - bardzo
Daners - ale na jakim cieście?? na kruchym??
AF - wiesz co - juz mi wszystko jedno
co do kasy - to my skrobidupy jesteśmy nie chodzimy do restauracji z ciuchami nie szalejemy (oprócz dzieci - ale ja i tak je później sprzedaje i często gęsto nie dość że mi się zwraca cała kasa to jeszcze na tym zarabiam - to samo z zabawkami )- na wakacje to po polsce tylko i tyle - inwestujemy w dom
Majówka - ale masz powera !!!!!
Daria - wióry leciały i pióra z pierzyny ???
współczuję nocki - kamka tez coś płakała i spała trochę z nami
Olga - dawaj fotę - i to raz dwa
Lusia - super ozdoby robisz- mi sie nie chce - z resztą musiała bym tydzien robić żeby było cos widać w naszym domu - za duży metraż
a ząbki na 5- tkach sie kończą i one po 20 miesiącu wychodzą
KM , AF - współczuje pracy w święta
- lusiamamanikosia
- Wylogowany
- rozmowna
aha no to tylko czekać aż wyjdą 3 i 5 i będzie spokój hi hi
No ja gdybym nie porobiła ozdób albo nie zajęła się tym to już bym w ogóle zwariowała ale dziękuje za miłe słowa
- km
- Wylogowany
- budujemy zdania
lusia-my też dzisiaj byliśmy na rytmice w bibliotece, o dziwo kacper dzisiaj nie szalał, a to dlatego że był jego ulubiony pan prowadzący, kacper jest w niego wpatrzony jak w obrazek, tak go lubi . Lusia piękne są te twoje ozdoby świateczne, super to wygląda.
Aif-no ja też niestety pracuje w sylwestra, i to w poniedziałek pracuje do północy, a we wtorek mam przyjść na 7 rano . współczuje pracy w święta
bidol fajny telefon, ja to się tam nie znam, zawsze mam taki jaki moj mąż mi wybierze .Przyznaj się że cicho liczysz że @ nie przyjdzie
My czekamy do lata i wtedy działamy
Dariaja tam też nie lubie cichych dni, wole wszystko z siebie wyrzucić, pokłócić się i zaraz się pogodzić . Ale macie już dużo ząbków, u nas dopiero wychodzą dwie ostatnie czwórki
Jejciu nie mam jeszcze nic kompletnie kupionego na święta, ja to jak zwykle wszystko na osattnią chwile
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wióry już nie lecą jak kiedyś ale też się działo:-P
Telefon rzeczywiście obłędny mi się strasznie podobaja takie duże niestety nie było mnie teraz stać na takiego ale kiedyś sobie takiego sprawie:-)
Bidol- jak się okaże że jesteś w ciąży to ja chyba też zaciążę