- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- km
- Wylogowany
- budujemy zdania
Dziewczyny życzę Wam zdrowych, spokojnych i radosnych Świąt spędzonych w gronie rodzinnym
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- MamaEmilki
- Wylogowany
- budujemy zdania
- AniaiFilip
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zdrowych wesolych świat zycze wszytskim mamusia i calym rodzinka
oby świeta minely w rodzinnej atmosferze
Bidol hawirkeee to Ty masz megaaa jak i te choinke ;]
a Kamyka niezly agencik ;]
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
My juz po wieczerzy bylo bardzo przyjemnie i rodzinnie
Dzieciaczki grzeczne juz spia
Na past3rke nie idziemy
Jutro drugi dzien obrzarstwa
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
To ja też się przywitam późną nocką.Siedzę taka pełna,że jutro nie wiem,czy coś przełknę.Marika na pasterce-tylko on dzielna w naszej rodzince Wieczerza minęła spokojnie,coraz nas mniej z roku na rok już nie jest tak fajnie,jak za czasów dzieciństwa Jutro na obiadek znów do mojej mamusi,ale będziemy w domku szybko,to odpoczniemy
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- krecik
- Wylogowany
- gadatliwa
- z moim Stasiem super jest!!
- Otrzymane podziękowania: 4
przejedzone?
u nas wszystko w porządku, staś wczoraj zaliczył kałuże...był caluśki mokry
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
jak swieta?
u nas juz po na szczescie Antonio ma ten tydzien wolny, wiec nie idzie juz jutro do pracy!
dopiero teraz znalam chwilke, zeby cos napisac. Cale swieta spedzilismy u rodziny, z rodzina. Fajnie bylo, bo Lucas w tym roku sie popisal a wlasciwie spisal na medal. Pieknie sie zachowywal, tanczyl, z wszystkimi sie bawil...nie to co rok temu (ja cala zaryczana i krzyczacym dzieckiem, brrr az strach sobie przypominac)
Prezenty srednie wrazenie na nim wywarly. Ten nasz samochod ciezarowy najwieksze, ale bez szalu. Poza tym dostal zdalnie sterowany jip (na 2 lata, wiec schowam jeszcze) i 2 psy szczekajace i chodzace! hahahahahahahha rzuca nimi po salonie, nie wypal totalny
no i kaske dostal, wiec wplace mu na konto
Ja buty, torebke, szal, plastikowe pijemniki na Lucaska jedzenie
Teraz dopiero bedziemy cos polskiego jesc, dzis np pierogi zrobie na kolacje i barszczyk z paczki, bo w swieta portugalskie potrawy byly.
dobre ale nie nigdy tak pyszne jak nasza tradycyjna wigilijna kolacja
za rok bedziemy spedzac swieta w Polsce! to dopiero bedzie frajda!!
smutno mi ze nie mam tu moich rodzicow...no coz
a za 2 lata zrobimy pewnie wigilie lub BN u nas w nowym mieszkaniu z nowym duzym stolem, bo nasz niestety za maly na taka rodzine ( ale na pewno zrobie cos polskiego dzieci juz beda wieksze i mniej opieki beda wymagaly
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ignasiowi się bardzo znikopis spodobał-fajny,solidny jest,z Fisher Price kupiłam.Wyraźnie maluje-sama się pobawiłam ha ha a pieska szczekającego też dostał,ale to takiego taniego,przez przypadek,bo musiałam zamienić prezent dla koleżanki synka,a że nic ciekawego nie było,to wzięłam tego pieska i małemu się spodobał,cieszył się,jak za nim chodził i szczekał
- lusiamamanikosia
- Wylogowany
- rozmowna
- Mam Swojego Bąbelka :*
Leże sobie w łóżku jeszcze a chłopaki koło mnie leżą i śpią
Wigilia jakoś minęła ale jak dla mnie smutnie bo moja babcia nie chciała przyjechać na wigilie stwierdziła że się źle czuje i nie jedzie <mieszka obecnie w domu opieki> chociaż Niki był szczęśliwy W Wigilie po jedzonku pojechaliśmy do Mamy Męża nocować bo Babcia chciała bardzo swojego wnuczka mieć i pokazać mu żywą choinkę ... i tam też prezenty miał, ale oczywiście ściągał bombki i cukierki no nie dało rady wytrzymać z nim Babcia powiesiła plastikowe bombki to je zdejmował i je poobgryzał a wczoraj jak byliśmy u rodziny w Żyrardowie to też ściągał im bombki Mały łobuz mam nadzieje że za rok tak już nie będzie.
Niki dostał : też znikopis , kuchnię , garnki , kota który czyta bajki ale jakoś mu się nie spodobał, grający telefon to chodzi i gada przez niego cały czasy żółwika grającego takiego małego , przytulankę, grającą suszarkę ale najbardziej podoba mu się odkurzacz grający chodzi i ciągle odkurza a najbardziej w swoim pokoju i inne jakieś drobiazgi jeszcze czekamy na prezenty od chrzestnych ale widzę że Niki teraz jest na etapie zabawek właśnie grających te mu się najbardziej podobają jak dla mnie i tak ich za dużo dostał, ale połowę mu pochowam i później dam to będzie większa radość może z tych co mu nie podpasowały My to chyba dziś siedzimy w domu, miałam jechać do babci ale jutro pojedziemy bo i jeszcze jedną babcię męża odwiedzimy i moją przy okazji a dziś leniuchujemy w domu jedynie może na spacerek pójdziemy bo wieczorem to chrzestna Nikiego wpada... Mówię Wam jak mi się nic nie chce
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja dzisiaj nic nie robię,tylko leniuchuję trzeba to wszystko w lodówce wykończyć Ignaś już po spacerku,z Olgą był na placyku ale coś podejrzany jakiś dzisiaj,mleka nie chciał rano z apetytem,wypił,ale tak bardziej na siłę teraz coś popłakuje o byle co oby to nie początek jakiejś choroby
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jak tam tez tak przejedzone ze ledwo sie ruszacie hmmmm/.... ;/byle do sylwka bo potem to wiadomo postanownia noworoczne - odchudzanie hahaha
u nas wigiliia minela szybko bezproblemowo Reszta swiat u tesciow i u mojej mamy wiec bylo minelo,fajnie wesolo
Fifi zas zaliczyl fryzjerka tzn maszynke ;-P a poza tym to prezenty nie urzekaja. Lepsze sa kableki i mamy mop ;]
poza tym nadal zabkujemy tzn mamy cztery buly.Trwa to megasnie dlugo . dzis wyczailam na samym koncu buly hmm dziewczyny czy to zeby madrosci w tym wieku hmmmmm ciekawe kiedy sie pojawia
dobra ide na ciacho aaaa co mi tam ;]
smacznego a niech i Wam w boczki pojdzie
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
My tez juz po
Wczoraj bylismy u Tesciow bylo ok no i prezenty mega bylo Emilka (chrzesnica Jedruli) dostala od nas hulajnoge micro - taka z siedzonkiem - boska jest - kupimy taka Kamie bo bardzo jej sie spodobala
Kama dostala ciuszki znikopis i Lale ( natalia) ktora super gada my tak wolimy- jeden, dwa prezenty ale pozodne
Seba dostal jak zwykle 2 razy wiecej - ma chody u gwiazdki smoki i gry planszowe i smieciaki i dinozaury do skladania
Kama dala popis - wszystko zabierala Emilce piszczala i bila ja - dodam tylko ze Emilka jest o rok starsza i chodzi o żłobka i pomimo to nie dawala rady Kamie pozniej juz tylko uciekala albo jak słup soli stala
Kama to czort
A dzis u siostry bylismy i tez bylo super
Jutro cd
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa