BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 3 miesiąc temu #811640 przez bidol
Sandra85 napisał:

DIEWCZYNY ZYCZE WAM ZDROWYCH I SPOKOJNYCH SWIAT BOZEGO NARODZENIA,NIECH DZIECIACZKI OSLODZA WAM TE SWIATECZNE DNI :kiss: :kiss: :kiss:

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Sandra - wracaj - co tak na jedno zdanie wpadłaś - co u Was? jak tam Bruno? - zgadza się ??

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #811645 przez Olga
Hej dziewczynki.

Ja tak na szybko przed świętami,wypiję kawkę i biorę się dalej za robotę :) Wczoraj piekłyśmy z córkami kruche ciasteczka-ale tego wyszło :ohmy: :ohmy: :ohmy: czasu też trochę zajęło :) dzisiaj sałatki pokończymy i Marika zrobi 3 bita :)

kamyczka moje kondolencje-bardzo mi przykro z powodu śmierci chrzestnego :(

bidolek teraz przed świętami tyle stresu-a może zrób jeszcze jeden :)

KOCHANE ŻYCZĘ WAM ZDROWYCH I POGODNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 3 miesiąc temu #811670 przez krecik
Bidol, nieciekawie, nieciekawie... może się rozkręci...
czekamy na każdy nius!

bezy zrobione, przypaliły się od spodu, zjadłam trzy zrobiło mi się niedobrze, wieczorem wstawie fotke:)

Olga, u Ciebie tyle pomocnic, że aż przyjemnie jest w kuchni:)

wszystkie dziewczny dziękuje za życzenia:)

ja mam nadzieje, że ktoś mi wysle świątecznego smsa, to poprzesyłam dalej, bo S. mi popsuł telefon i moge tylko dzwonić...

11 lata 3 miesiąc temu #811685 przez słoneczko
czesc dziewczynki Zycze Wam Zdrowych,Spokojnych i Pogodnych Swiat Bozego Narodzenia :*

Bidol ja w 1 miesiacu ciazy mialam okres tzn. takie plamienia tylko, jak zrobilam test to wyszla mi druga kreska bardzo blada ;)

Kamyczka przykro mi z powodu smierci chrzestnego :*

Krecik ale mi zrobilas smaka na beze :p

ja zrobilam juz bigos, salatke,galart z ryba i kurczakiem i jeszcze musze zrobic rybe po grecku i jakies ciacho ;)

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #811694 przez bidol
kochane @ chyba się rozkręca bo brzuch boli mnie jak cholera :( aż nogi mi odjęło :(

Słoneczko - ooo bigos - i ryba po grecku - mniam mniam :lol:

Olga
- łoj łoj - kto to zje :ohmy: :ohmy: :ohmy:

Kercik
- 3- no masz zdrowie kobieto - ale jakoś mało zachwalasz te bezy :blink:

a ja zaczynam mieć wyrzuty sumienia :ohmy: bo kompletnie nic nie robię :( teraz jeszcze ten brzuch :( ehh ide do roboty się wziąć :silly:

a tu jeszcze raz się pochwalę naszą choineczką - jest cudowna - ogromna i bardzo gęsta - mój ideał :lol: :lol: :lol:
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu #811745 przez mama89muminka
Hej dziewczyny

Ja tak na szybciutko, co prawda juz po "swietach", ale teraz sie nazbieralo mega sprzatania, wiec nie mam czasu siedziec. Mimo ze cale Boze Narodzenie spedzam sama z mlodym chcialabym miec jako tako porzadek w domu... Miro bardzo zadowolony jest z prezentow i gosci, ciekawa jestem kiedy te wszystkie zabawki mu sie znudza :)

Dla was, moje drogie, zycze udanych, spokojnych i wesolych swiat, oby dzieciaczki byly grzeczne i byly dla was pociecha, oraz zdrwia dla was i waszych rodzin :kiss:

11 lata 3 miesiąc temu #811763 przez Daria23
Hej Kochane witam się i ja:-)wkońcu mam chwilę odpoczynku od rana tylko pychce w tej kuchni już mam dosyć a dookoła jeszcze Tymi narobił niezłego bałaganu mąż dopiero z pracy wrócił i poleciał do miasta więc pomocy zero. Dobrze że już od jutra tylko odpoczynek i dodatkowe kilogramy :-)

Bidol-le a ja już tak się cieszyłam na twoja ciąży he he

A i male sprostowanie nie staramy się o dziecko to był żart względem Bidolka:-) chociaż jakby się przytrafiło to bym się cieszyła:-)

Kamyczka-przykro mi z powodu wuja:-(

Kochane i ja wam złoże życzenia bo raczej jutro już nie znajdę chwili także
Zdrowych Pogodnych Radosnych Świat samych wspaniałych chwil w gronie rodzinnym oraz trafionych prezentów:-)
Wesołych Świat:-)

11 lata 3 miesiąc temu #811772 przez Misiowa
Hej dziewczyny:)
Wybaczcie ze sie nie odzywam ale Hania wyzdrowiala a teraz mnie wzielo:( przed samymi swietami!! Mam angine i antybiotyk...powinnam lezec w lozku ale jest tyle zajec przed swietami ze nie ma kiedy:( Wpadlam tylko szybciutko zeby zyczyc Wam ZDROWYCH I POGODNYCH SWIAT:) MASE MILOSCI I POCIECHY Z DZIECIACZKOW:)

11 lata 3 miesiąc temu #811812 przez lusiamamanikosia
Z okazji Bożego Narodzenia,
Składam Wam serdeczne życzenia.
Niech Wam święta miłe będą,
Z dźwiękiem śpiewu i kolędą.

a i żeby Nasze wszystkie Maluchy nie chorowały :)

Bidol - wow zdjęcia cudowne nie mogę się napatrzeć !!! Taki wielki salon macie ?? wow !!!

11 lata 3 miesiąc temu #811850 przez Kamykowa84

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #811853 przez Olga
Ja w końcu o 20 usiadłam-już mam wszystko gotowe,nie robię już kompletnie nic :blink: Dobrze,że nie jestem w tym wszystkim sama,nie wiem,jak ja kiedyś robiłam wszystko tylko ja :ohmy: :unsure:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 3 miesiąc temu #811888 przez agnesssa

Aby ten czas był dla Was chwilą na refleksję i cudownym czasem spędzonym z pociechami i rodziną !!! Życzą Agnieszka z Maksiem

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #811894 przez Majowka
bidol napisał:

doberek

Krecik - chmmm - mówisz napięcie :dry:

napięcie to ja dopiero mam - od wczoraj nic się nie rozkręciło :ohmy: plamienie delikatne tylko było :dry:
już zwariuję chyba :(

Koniecznie pochwal się bezami :)

Majówka - ojj zazdroszczę - fajnie tak zakochać się w tej samej osobie jeszcze raz - czuć się jak nastolatkowie/quote]

hehe, nie od nowa, ja tam sie nigdy nie odkochalam :laugh: :laugh: :laugh:

Weolych Swiat dziewczyny!!!!!!!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

ja dzis znalazlam sukienke i tunike, wiec problem zazegnany :laugh:

my juz po kolacji, zaraz usypiam Lukcia hehehe

jutr wielki dzien! juuupi!!!!!!!!!

Bidol! Piekna choinka! w swietle dziennym pokaz tez!

11 lata 3 miesiąc temu #811901 przez bidol
Agnesssa - no wiesz ? Tak tylko na zyczenia i tyle ... Mam nadzieje ze w nowym roku częściej będziesz do nas wpadac :) :kiss:
To Wasza choineczka?? Słodka :kiss:

Ja raz jeszcze zycze Wam wesolych .... :kiss:

Lusia, Kamyczka - tak to moj salon :) cale 40m/k :S moj jeszcze maly siostra ma 50m/k i wcale tej powierzchni nie widac :/

My jutro do brata jedziemy na wigilie w boze narodzenie do tesciow a na szcsepana di siostry mojej :) Mam nadzieje ze zrobie mnustwo ladnych zdjec :)

Nie wspominalam wam jaki potwor niszczyciel z Kamy :angry: normalnie sciany nam obgryza :dry: mable rysuje albo zdziera okleine :( co za male małpiszcze :p

Majoweczka - no wiem ze sie nie odkochalas ale to takie powtorne zauroczenie - o to mi chodzilo :)
Jutro zrobie w swietle dziennym ;)

11 lata 3 miesiąc temu #811908 przez agnesssa
Bidolku kochany :kiss: również mam taką nadzieję. :pinch: ostatnio jest ni ciekawie z czasem nawet dka Maksia :( Ale będzie lepiej i tego się trzymam :blush:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka