BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 3 miesiąc temu #811292 przez Majowka
Bidolku, ten test jakby jakis felerny, bo powinno nie byc czerwonego, tylko biale i cien kreski...tak sie czerwieni za to jak pozytywnie ma wyjsc, wiec jak dla mnie 80% ciaza, ale test bym powtorzyla

BO, fajnie ze Olus tak swietnie sie zaklimatyzowal w przedszkolu! nocek zazdroszcze!

ME, zdrowka dla Emilki!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #811310 przez bidol
Majoweczka - no właśnie już zglupialam bo jak go zrobilam to byla jedna krecha a tą drugą to zauwazylam godz później jak szwagierka do mnie zadzwonila i pytala jak wyszedl. Wiec watpie w jago autentycznosc tym bardziej ze robiony z ranca ;) i juz chyba z 10 dni jestem po terminie i krecha powinna wyjsc jak byk :huh:

11 lata 3 miesiąc temu #811315 przez krecik
Bidolek, ja zauważyłam jedną krechę, ale potem jakbym wypatrzyla drugą, ale nie wiem czy dlatego, ze jej poprostu szukałam, trzeba powtórzyć test, a masz jakieś inne objawy?

dziewczyny, wszystkie zdjęcia cudne:) (oprócz ostatniego zdjęcia wrzuconego przez Bidola)

ME, może po świętach naładujesz akumulatory:)

BO, odzywaj się częściej:)

MY już u teściów i jestem....zadowolona!!tak mi dzisiaj dogodzili, położyłam się o 11 i wstałam koło 14:D

Staś spi ,a le chyba go obudzimy bo jedziemy dzisiaj jeszcze do Babci Tomka:)

miłego!

sorki, że tak mało pisze, ale czasu nie mam zbytnio

11 lata 3 miesiąc temu #811349 przez km
hej dziewczyny , ja właśnie popakowałam prezenty , wczoraj i dzisiaj cały dzień jeździłam z mamą po sklepach, nie sądziłam że tyle tego nakupowałyśmy :lol: . Mąż z tata pojechali właśnie po prezent dla kacpra od dziadków ( biedronka na biegunach :) ) my mieliśmy nic kacprowi nie kupować, a tu mąż dzisiaj przychodzi ze sklepu z prezentem dla kacpra( mały uwielbia sprzątać więc kupił mu zestaw mop ze szczotką , szufelką, wiaderkiem :lol: ). Teraz czekam aż siorka przywiezie swoją młodszą córke i będziemy piec pierniczki :)

bidol-to byś miała prezent pod choinkę :silly:

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #811387 przez bidol
Dziewuchy wiem ze to nie na te swieta ale jedno mi sie cisnie na usta ....

ALLELUJA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:woohoo: :woohoo: :woohoo:
@ przylazla chyba :) tyle ze cos brzuch mnie nie boli ;)

11 lata 3 miesiąc temu #811429 przez Majowka
bidol napisał:

Dziewuchy wiem ze to nie na te swieta ale jedno mi sie cisnie na usta ....

ALLELUJA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:woohoo: :woohoo: :woohoo:
@ przylazla chyba :) tyle ze cos brzuch mnie nie boli ;)

no to super Bidol! widac jeszcze nie czas! :)

U nas weekend spokojnie. Nic nie pieke, nie gotuje. Siedzimy razem w domku i tylko zakupy robilismy, ale szybkie. Wszystkie prezenty juz mamy. Tylko ja nie mam kiecki na wigilie, nic na mnie nie lezy, brzuch jak torpeda juz! jakbym byla w 34 tyg, naprawde wielki... moze jutro jeszcze podskocze... :dry:

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #811454 przez bidol
Aaa to teraz poodpisuje :) bo mam dobry humor :) :)

Anszka - Tobie tez wesolych i spokojnych swiat !!!! :kiss:

BO - to super ze u Was wszystko swietnie sie uklada :) Olus zdrowy i chetnie chodzi do zlobka. Wesolych tobie też .... :kiss:

Lusia - super sie rozkrecilas z tymi swietami. I ozdoby i wypieki :)

Olga - a Ignas za galazki ie ciagnie choinki? Bo Kama baaardzo :(

Km - ale bedziecie mieli super swieta :) czuje Twoja energie i radosc :) nie myle sie?! :)

Majowka - super to zdjecie Lucaska :) a i nie wierze ze Ty w czyms zle możesz wyglądać :) sliczna jestes i tyle :) a teraz lez odpoczywaj ipachnij :)

AF - aaaa i pośpieszyła s sie z gratulacjami :p hahahaha. Wesolych swiat - bardzo wspolczuje Ci pracy :(

Daria - ups ... dzialasz juz??? Bo ja jednak sie mylilam :p

ME - ojj biedna jestes :( zdrowka dla Emilki :( i nie kłócić sie prosze :woohoo: ida swieta trzeba sie radowac i zyc w zgodzie :kiss: tak mi sie wydaje :p

Kreci - a co ci sie w moim zdjeciu nie podobało ?? Hahaha :p swietu swietuj i ciesz sie pomoca :)

11 lata 3 miesiąc temu #811465 przez Kamykowa84

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 3 miesiąc temu #811490 przez lusiamamanikosia
Bidol - a no jakoś tak pierwszy raz się rozkręciłam ze świętami :D no ciekawi mnie czy mój piernik mi wyszedł :D ale to jutro sprawdzę bo pierniczki są dobre jak troszkę poleżą :)

Kamykowa - ja też nigdy nic nie gotowałam i nie piekłam , dopiero teraz się rozkręcam, póki co narazie mi potrawy, ciasteczka wychodzą , zobaczymy jak piernik :P
i przykro mi z powodu chrzestnego :(

11 lata 3 miesiąc temu #811499 przez bidol
Kamykowa - ojj przykro mi bardzo :( moje kondolencje :( straszna tragedia na same swieta :(
Ja pamietam jak mi mama zmarla w marcu i zaraz byly swieta wielkanocne i nie bylo milo :( w sumie to wszyscy siedzielismy i plakalismy :(
:( :(
A i wiesz nie podejzewalam Cie o klotliwosc ?!
Zawsze taka mila spokojna i usmiechnieta :ohmy: dobrze sie kamuflujesz :ohmy: :silly:

Jedrula dzis powiedział do Kamili " drzesz sie jak matka" hahahaha moja krew :lol:

Lusia :) no to super :) na swoim to calkiem inaczej :) a piernik na bank pyszny bedzie :)

11 lata 3 miesiąc temu #811503 przez krecik
Bidol, wow, TY to naprawde umiesz budować napięcie! jak u hitchcock'a!

Kamyczka, rzeczywiście nieciekawa atmosfera w święta, moje kondolencje:(

Majówka, jako eksperta proszę o radę:) masz wypróbowany przepis na beziki? ja akurat chce zrobić kawowe, znalzłam taki przepis: gotowaniecieszy.blox.pl/2013/06/Bezy-kawowe.html , ale przyznam, że jestem zupełnie zielona

11 lata 3 miesiąc temu #811539 przez Majowka
krecik napisał:

Majówka, jako eksperta proszę o radę:) masz wypróbowany przepis na beziki? ja akurat chce zrobić kawowe, znalzłam taki przepis: gotowaniecieszy.blox.pl/2013/06/Bezy-kawowe.html , ale przyznam, że jestem zupełnie zielona

Krecik, niestety, nigdy nie robilam :(

Bidol, Kamyczka dzieki!

Kamyczka, przykro mi bardzo :( :( :( :( :( :( :( :(

pochwale sie Wam, ze miedzy mna a moim "swiezym" mezem az huczy z milosci! fajnie tak... :)

11 lata 3 miesiąc temu #811611 przez krecik
hej,
a już myślałam, ze będę godzinę odpisywać, a tu takie pustki:(

ja już bezy wstawiłam, jak je wkładałam do piekarnika to byłam mega zadowolona, ale moim zdaniem one za długo muszą się piec i to mnie znechęca:( bynajmniej pochwale się jakie wyjdą, a jak!

Mąż i Teściu wzieli Stasia na miasto jakiiś biznes załatwić to mam spokój, zaraz biorę się za czytanie książki:D

dziewczyny,
Zdrowych, Spokojnych oraz Rodzinnych Świąt i żebyście odpoczęły po tej przedświątecznej bieganinie:)

miłego!

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #811635 przez bidol
doberek

Krecik - chmmm - mówisz napięcie :dry:

napięcie to ja dopiero mam - od wczoraj nic się nie rozkręciło :ohmy: plamienie delikatne tylko było :dry:
już zwariuję chyba :(

Koniecznie pochwal się bezami :)

Majówka - ojj zazdroszczę - fajnie tak zakochać się w tej samej osobie jeszcze raz - czuć się jak nastolatkowie - ochhh chciała bym :lol: :lol: :lol: :lol:

DZIEWUSZKI - ZDROWYCH I POGODNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA !!!!!!!!!!!!!!!

Ja jeszcze bede się pojawiać na forum - nie zostawiajcie mnie :kiss:

11 lata 3 miesiąc temu #811638 przez Sandra85
DIEWCZYNY ZYCZE WAM ZDROWYCH I SPOKOJNYCH SWIAT BOZEGO NARODZENIA,NIECH DZIECIACZKI OSLODZA WAM TE SWIATECZNE DNI :kiss: :kiss: :kiss:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka