BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

10 lata 11 miesiąc temu #825556 przez Daria23
Hej Kochane. U nas noc kolejny raz ok ale oczywiście w trójkę a raczej dwójkę-mąż pojeciał o 22i wrócił o 5rano :-(ech znowu byla kupa śniegu do odśnieżania. Ale dziś mam zamiar wyjść na sanki mimo że będzie te -7 narazie wiatru nie ma oby tak dalej

Bidol-dzięki za łóżka ty jesteś niemożliwa Kama chora a ty znalazłaś czas na moje sprawy. Te ostatnie podwójne normalnie ideał dla Tymka jednak jak znalazłam cenę to się zgasiłam 1800:-(ja raczej szukam do tysiąca coś
Hi hi fajnie Kama rozmawia z babcia:-):-):-)

Olga-no pełen podziw dla Ignasia:-)sam w łożeczku Tymi za nic by nie zasnął. Może za wcześnie go przenieśliśmy kiedyś do innego pokoju. Sama nie wiem.

Lusia-Niki jaki mały słodziak i bardzo ale to bardzo podobny do ciebie!!!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #825558 przez Daria23
AiF -o której macie lot? Życze ci żebyście szczęśliwie dolecieli i żeby Filipek ładnie go zniósł:-)
Mi Tymi też często ucieka na boso a jaka ma radoche że może chwilę bez papci polatac :-)

10 lata 11 miesiąc temu #825595 przez lusiamamanikosia
AiF - jakoś w weekend jedziemy do babci na przycięcie czuprynki bo już ma za długie włosy i już go pomału denerwują , więc pod maszynkę będzie iść :P
To też poproszę o zdjęcie Twojego szkraba :)
Niko waży 11 kg tak mi wyszło przed chwilą na wadzę i ma mnie więcej 85-86 cm wzrostu. Chudzinkę mam :)
To życzymy udanego lotu !!!

Daria - dziękuje :) większość ludzi mówi że do mnie podobny :) a jak miał 2-3 miesiące to wykapany Tatuś był :)

Olga - wow gratulacje że udało się sprzedać ciuszki za taka kwotę :) jak ja bym chciała coś sprzedać ale jakoś nie możemy trafić na żadnego kupca :( a sprzedają Wam się buciki ?? bo może chociaż buty się uda jakieś sprzedać.

10 lata 11 miesiąc temu #825598 przez lusiamamanikosia
a i dziś Niki zrobił pierwszą swoją kupkę na kibelku, ale była radocha :)

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #825740 przez Majowka
czesc dziewczyny,

AiF, udanego lotu!

Lusia, fajnie ze jestes! Nikus slodki! Gratuluje kupki w nocniku! Brawo!

Bidol, gratulacje dla Kamci!

Olga, fajnie ze ci sie udalo sprzedac i tyle kasy zarobic! ja bym tez teraz po drugim sprzedawala co nagromadzilam, bo kartony mam wrecz lucaskowych ciuchow, ale tutaj ciezko, w PL lepiej, tylko jak to zrobic..... jak to zawiesc, potem wysylac, ehhhh, szkoda

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #825762 przez AniaiFilip

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 11 miesiąc temu #825801 przez Majowka

10 lata 11 miesiąc temu #825818 przez km
hej dziewczyny ja juz po pracy, Kacper zrobił mi niespodzianke i poszedł spać tzn. go uspiłam.

lusia zuch z Nikosia, pierwsza kupka do sedesu za wami :)

AiFspokojnego lotu, nienawidze latać z Kacprem o tak późnej porze, zawsze jest godzinne wycie na koniec, bo jest już tak zmęczony, a nie potrafi zasnąć. Wczoraj bookowałam lot dla nas na sierpień, i się kapnełam że już będzie mieć 2 lata, czyli w końcu własne miejsce w samolocie no i bagaż podręczny :) :)

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #825823 przez Olga
Hej dziewczynki.

Mój śpi,więc mam chwilkę na kawkę i laptopka :)

dzisiaj byliśmy w końcu na spacerku,po kilku dniach siedzenia w domu :blink:

Majówka powiem Ci,że strach chyba już Lukaska z teściami zostawiać :( a ile oni mają lat :unsure: Ja jak robiłam prawko w tamtym roku i Ignaś zostawał z moją mamą,to czasami miałam dziwne myśli :( chociaż ona nam wszystkim bardzo pomagała przy dzieciach i ma dopiero 66 lat,ale ma protezy obu kolan i często jej skacze ciśnienie,więc ja jeżdżąc na kursach,miała wizje,że mama się przewróciła,a Ignaś tam sam pół dnia,albo przy przewracaniu jej upadł :( wiem,że to nienormalne,ale już bym mamie na cały dzień bała się zostawić :( Teraz to pół biedy,bo Ignaś już sam wszystko robi,ale gdyby się coś stało,to strach pomyśleć,co takie dziecko by mogło przez tyle czasu w domu samo wykombinować :ohmy: :ohmy: :ohmy:

AiF udanego lotu wam życzę :) Ignasia wkładałam do łóżeczka tak z marszu,bo raczej nie było widać,że chce mu się spać,był tak rozbawiony,że szok :ohmy: ale jak tylko go włożyłam do łóżeczka,przytulił się do swojego Jasia ( ma dwa misie Jasia i Stasia,tak je nazwali z Mariką ) i do piłki i bez słowa się położył :blink: Sama byłam w szoku i chyba bardzo szybko zasnął :blink: Wcale go za ścianą nie było słychać :blink:

Majówka byś musiała mm zapytać,bo ona chyba też co nieco sprzedaje na fb :silly:

Mierzyłam wczoraj Ignasiowi stopę na kartce i szok-ma 15 cm :ohmy: :ohmy: :ohmy:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #825827 przez bidol
Doberek :)

KM - na cały etet :O
na szczęście niedługo zaczynacie starania wiec znowu za jakiś czas sobie odpoczniesz - jesli wychowywanie 2-jki dzieci można nazwać odpoczynkiem :P

Olga - ...
jedrula wrócił :(
pozniej bedzie cd

Ale jestem zla :( wszystko mi sie skasowalo :(

ok jeszcze raz :)

Olga - no ja tez na fb sprzedaje - :lol: ale dużą stópkę ma Ignaś :ohmy: i kama tez skarpetki zdejmuje :angry:

Majówka - co do sprzedaży to widzę że większość ciuszków macie z zary - a one ostatnio robią furorę w pl. Jeśli macie dość tanią przesylkę do pl to się opłaca i to bardzo.
Ja ostatnio przetrzebiłam Kamki szafkę i uwaga zarobiłam 1700zł :ohmy: :ohmy: :ohmy: i tym sposobem mam na wiosenne ubranka dla niej :lol: :lol: :lol:
Co do teściowej - to nic mi nie mów - moja kiedyś zrobiła jakąś miksturę z sody oczyszczanej i wysmarowałam Sebkowi nos od środka :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: skóra cała mu zeszła i miał uszkodzoną śluzówkę :dry: i jeszcze się do tego nie chciała przyznać :dry: poza tym jest ok - no moze prócz karmienia go - dosłownie - sama go karmi o on taki malutki :ohmy: :ohmy:
A Lucaskowi możesz dawać herbatke żurawiny :)
co do 24.02 - to szkoda - bo super data - Seba się urodził i mojej siostry syn :lol: :lol:

AF - juz lecicie :( a mieliście choć troszkę śniegu???

Daria - tak czułam że będzie drogie - same materace to duży koszt ;) ale może jakiś stolarz wam zrobi :)

Lusia - bo trzeba odpowiednio zdjęcia robić - masz zobacz - to moje plus.google.com/photos/10921548990590041.../5963667578066399169
Nikoś ma booskie włoski - super ma tą fryzurkę :) no i moje ogromne gratulacje odnośnie kupki !!!!!!!!!!!!!!!!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

10 lata 11 miesiąc temu #825961 przez Olga
bidol ja to już nie liczę,ale prawie codziennie mam jakiś wpływ ze sprzedaży-oby urząd skarbowy się o tym nie dowiedział ha ha :lol: jak by to podliczyć do kupy,to ładne pieniążki z tego są :blink:

lusia butki mają duże wzięcie,sama wczoraj Conversy po Ignasiu wysyłałam i trampki z Zary :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

10 lata 11 miesiąc temu #825979 przez lusiamamanikosia
Majówka - no nie ciekawie ... u nas tak dziadek a pradziadek Nikiego ma że siedzi siedzi i nagle nie wiadomo kiedy a już śpi ... aż strach już zostawiać Lucaska z Nimi... U mnie co do teściowej to jest super jak Niko jest u niej i nie mam puki co żadnych zastrzeżeń :)

Bidol - no zdjęcia super a te ubranka co Kamilka ma boskie są , to nie dziwne że ludzie kupują :)
Będę musiała jutro porobić zdjęcia bucików może je się uda sprzedać :) i założę taki album ze zdjęciami ubranek też może łatwiej coś się sprzeda:)
Niko ma strasznie dużo włosów aż mu zazdroszczę :P że ma takie gęste :)

10 lata 11 miesiąc temu #826048 przez Olga
No mojego urwisa tata dzisiaj szybciej porwał do łóżeczka-ciekawe czy zaśnie w miarę szybko :unsure: ale najważniejsze,że już spokój w domu i mogę obejrzeć ręczną :blink:

10 lata 11 miesiąc temu #826078 przez lusiamamanikosia
Dziś mierzyłam Nikusiowi stopę ma 14 cm :) i w sumie teraz Niko ma jedną parę butów śniegowce :D mam nadzieję że uda się coś sprzedać żebym mogła kupić mu jakieś buciki :)
Mój już od półtorej godziny śpi :)

10 lata 11 miesiąc temu #826117 przez Olga
ale nasze chłopaki mają kopyto ha ha :lol: niby Rafał nie ma strasznie dużych nóg,bo 43 rozmiar,to taki standard :blink: ale chyba Ignaś będzie miał jako dorosły większą rozmiarówkę od taty :silly:

Usnął łobuz bez problemów i to chyba szybko,a o 21 się położył,mógłby tak już zasypiać,trochę bym odetchnęła :blink:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka