- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
My znów pospaliśmy do 10.15 mojemu synkowi się nawet fajnie poprzestawiało,chociaż bym wolala,żeby szybciej jednak chodził spać ale coś za coś,jak chodzi później,to śpimy tak długo
Daria no my od zawsze usypiamy Ignasia,jeszcze się nie zdażyło,żebyśmy go samego zostawili w pokoju ale od paru dni jestem pod wrażeniem,że zasypia sam w łóżeczku wczoraj Rafał go przełożyło po 22 i już później nie mial z nim kontaktu,bo pewnie sam zaraz zasnął ha ha,ale ważne,że mały zasypia,bez płaczu.Chociaż zasypianie na dużym łóżku nam nie przeszkadzało,tylko strach było,jak z tatusiem zasypiał.W dzień nadal zasypia na dużym
Z internetem się przemęczysz w telefonie,a może wam podłączą i faktycznie nie warto
AiF ja też nic sama nie robiłam na dzień babci i dziadka,bo tez jestem antytalent i muszę coś kupić,a Olga zrobiła babci takie fajne pudełko na drobiazgi
m89m,ale masz fajnie,w końcu w domu rodzinnym Miro będzie teraz rozpieszczany,ale tak trzeba raz na jakiś czas Najważniejsze,że lot jakoś przetrwaliście
bidolek daj znać,jak tam Kamilka Czy coś jej lepiej buziaczki dla niej
Anna dalej,wpadaj do nas częściej-nie znikaj na tak długo
- AniaiFilip
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
- AniaiFilip
- Wylogowany
- gadatliwa
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Na wstepie napisze co u Nas. Okazalo sie ze Kama ma zapalenie drog moczowych caly wieczor biegała do lazienki na siku meczylo ja strasznie. A ze wiem jakie to nieprzyjemne i bolesne postanowilam zadzialac. Dalam jej 1/2 furaginu. Wiem ze mozna bo seba miał podawany Jak byl noworodkiem. Pije herbatke z zurawiny i wsuwa suszona zurawine
Co do przeziębienia - ma podwójną inhalacje. Jedna jak wczesniej od astmy a druga z soli fizjologicznej i dodam jej na noc od dusznosci tube z wziewkami. I mam nadzieje ze tym sposobem uchronimy sie od kolejnego antybiotyku
Olga - ojjj no nie no Twoj chlop sie dowie. To o stodniowce mozesz zapomniec hahahaha a gdzie fota z nowa fruzora??
Daria - ale super !!!!! Strasznie sie ciesze. Oby tak dalej malymi kroczkami a do przodu a wiesz ze my tez swiatlowodu nie mamy
Af - my mamy kalendarz z fotojokera bardzo fajna sprawa albo mozna obraz drukowany na płótnie zamowic jak chcesz to moge ci zdjecie upiekszyc e photoshopie co by ladniejsze bylo
Misiowa - kope lat a sanki tez macie blizniacze hahaha ja tam ze sniegu sie nie ciesze. Juz tak fajnie bylo
Majowka - gratulacje dla Lucaska coraz wiecej mowi i przesypia nocki oby tak dalej
M89M - no to wspolczuje lotu ale zawsze pozostaje nadzieja na lepszy powrot wypoczywaj i ciesz sie rodzinka
Słoneczko, ME, Kamyczka, M_M, Anszka, Dzasta, BO, Dana, i wiele innych - MELDOWAC SIE!!!!!!!
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
AF no Miro w samolocie ryczal pol lotu, jakis pijany Fin (bylo czuc) probowal go zabawiac, drugie pol lotu strzelal miny do dzidziusia obok. U nas slisko i to bardzo, busy nie jezdza... Niedaleko byla ta stluczka z 13 samochodami. Jestesmy z okolic Skarzyska. Co do prezentow to moze cos upieke, a Miro na pewno jakas laurke strzeli, juz dzisiaj jedna zrobil Kwiatki, czekoladki, winko - zawsze w "modzie" prezentowej.
Olga ty to nie narzekaj, twoj syn to istny aniolek, sama bym chciala zeby Miro spal jak Ignas a tu od 4 rano na nogach!
AF moze ma taki okres ze nie chce w dzien wcale spac? U nas juz tak bywa, ze caly dzien potrafi biegac i ani mu w glowie o drzemce.
Bidol zdrowka dla Kamci biedna sie nameczy, wspolczuje wam tych chorob. Jakby sie tak dalo to bym wam oddala troche zdrowka od nas...
- AniaiFilip
- Wylogowany
- gadatliwa
- lusiamamanikosia
- Wylogowany
- rozmowna
- Mam Swojego Bąbelka :*
AniaiFilip - miło że o nas pamiętasz i pytasz
Nie pisałam bo angina mnie wykończyła i jakoś na nic siły i chęci nie miałam ... tylko Was podczytywałam ... jak już miałam ochotę coś napisać to mi wyskakuje że strona jest zarażona i wejść nie mogę , ciągle mnie wyrzuca i tak od kilku dni jest ... teraz się jakoś udało wejść :)Do tego ostatnio Mój Kochany mąż wyprowadził z równowagi , myślałam że mnie do zawału doprowadzi tym co zrobił, pierwszy raz przegiął z alko i zgubił mój telefon - kolejny wydatek nie potrzebny nam się zrobił do tego nie możemy znaleźć miejsca w żłobku dla Młodego co za czym idzie nie mogę znaleźć pracy
No ale dobra koniec smęcenia - czas coś pozytywnego napisać
Niko puki co jest zdrowy
Teraz przechodzi jakiś bunt - rzuca się na podłogę , kładzie na niej i płacze jak mu się coś zabroni lub zabierze <okropne to> !!!
Ostatnio Niko bardzo lubi jeść brokuły, kalafior i marchewkę z mrożonek z bułką tartą - kładę mu na jego talerzyk, daje widelec i sam je widelcem i czasem mi z talerza zabierze dziś ładnie zjadł mi śniadanie parówkę na ciepło z keczupem i chlebek z masełkiem ... chyba zaczyna mieć coraz większy apetyt i coraz więcej rzeczy mu smakować bo to taka chudzinka jest
Kilka razy byliśmy na sankach na górce w parku - bardzo mu się podoba jak sam zjeżdża albo jak z nim zjeżdżam z samej górki, lubi bardzo szybkie zjazdy
Własnie zrobiłam dwie laurki z Nikosiem - dla Babci i dla Prababci bo też damy bo się i tak mówi na Prababcię - Babcia , jutro jeszcze zrobimy dla Pradziadka i dla jednej Prababci to tak w skrócie co u Nas a i jeszcze Nikusiowi się parę razy udało zrobić siusiu na nocnik jak go posadziłam - ale bardziej mu się podoba na kibelku jak się go posadzi - ostatnio kupiliśmy nakładkę na kibelek w Lidlu i tak od czasu do czasu go sadzam, ale naukę już taką na 100% zaczniemy jak się zrobi ciepło bo teraz zdejmować mu tewszystkie ciuszki ... a jak będzie ciepło to raz dwa mam nadzieję że się nauczy
Postaram się już Was na bieżąco czytać i pisać bo już mam w miarę oki humor o ile tylko nie będzie mnie wywalać
A i Bidol - życzmy zdrówka dla Kamilki oby już te choroby poszły w czortu !!!
Przepraszam że o innych nie piszę jak coś przeczytam i dam radę to Wam odpiszę !!!
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
Mój mąż miał w nocy akcje zima leciał odśnieżać więc już nie spalam -bo nie umiem zasnąć jak męża nie ma
Tymi też się ciągle budził dopiero rano poznałam przyczynę-jego panty były odwrotnie założone i chyba go dra żniło to.
Narazie to tyle buziaki
- Misiowa
- Wylogowany
- budujemy zdania
My już wczoraj zaliczyliśmy wizytę u jednej babci i prababci:) Dzisiaj kolejne dwie. Ciasteczka zrobione. Zabawy było z tym wiele ale wyszły śliczne i pyszne:) Dałam Haniuli i miała ogromną radość
M89m super że jesteś u rodziców:) Udanego wypoczynku:)
Daria super, że się choć raz udało Tymka w łóżeczku uśpić Nie zniechęcaj się, na pewno z czasem się przyzwyczai. Ciekawi mnie bardzo jak się wdrapałaś do łóżeczka Tymka i jak się tam zmieściłaś Hahaha:)
Ja w sumie też sobie nie wyobrażam ominąć Hani drzemki w ciągu dnia. Marudna by była okrutnie.
Zabrałaś się za ciasteczka dla męża? Najlepsze życzonka dla niego:)
AniaiFilip ja zrobiłam dla dziadków kalendarze z Haniulą Tylko na to już trochę za późno;P Co w końcu wymyśliłaś? Co do drzemek to może po prostu Filipek tak ma.
Olga ale Ci się śpioszek trafił. Troszeczkę zazdroszczę Choć i tak źle nie mam bo Hania wstaje 7:30 więc lepsze to niż 5 czy 6 ) Hehehe
Bidol jejku jak nie zapalenie oskrzeli czy płuc to pęcherz... biedna Kamilka w aptekach jest taki sok z żurawiny naturalny, mi kiedyś bardzo pomógł. Jakby herbatki nie wystarczyły to możecie spróbować.
Lusia skąd ja to znam! U nas kładzenie się na podłodze też na porządku dziennym... co tym dzieciaczkom do głowy przychodzi Super, że Nikoś tak ładnie zjada warzywka:)
Teraz przez dwa tyg jesteśmy z Haniulką same więc troszkę więcej czasu mam:)) Idę sobie spokojnie kawkę wypić Miłego dnia:)
- AniaiFilip
- Wylogowany
- gadatliwa
- lusiamamanikosia
- Wylogowany
- rozmowna
A też jak się zapytam czy zrobił kupkę < a wiem że zrobił> to śmiech i ucieczka
My chyba w weekend jakoś damy laurki Babci, Prababci i Pradziadkowi bo zimno jest bardzo i jakoś tak przez cała Warszawę nie widzi mi się jechać a tak to w weekend wszyscy będą to dostaną
U nas śnieg jest a raczej już chyba w lód się zamienił wczoraj Niko był na sankach ale może jak Tata wróci wcześniej z pracy to może pójdziemy też, ale bym wolała żeby był taki puszysty śnieżek
Misiowa - zastanawia mnie jak on się tego nauczył, bo nie widział żadnych dzieci by tak robiły :/
- lusiamamanikosia
- Wylogowany
- rozmowna