BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #338827 przez anszka
Kejtin - słyszałam, że regularność ruchów to niby należy sprawdzać ok. 28 tyg., bo teraz jeszcze mogą być nieregularne, a ta położna powiedziała, że już teraz powinno się liczyć? Jak tak, to ja co chwilę musiałabym być w szpitalu.
Z tymi felgami to też trochę zależy od wielkości opon, w poprzednim aucie nie miałam z tym problemu.
Też uwielbiam truskawki - ostatnio jak u faceta w koszyku zobaczyłam, to biegiem się rzuciłam na dział owocowy :)

Daria - ja mam 29 lat i mieszkam pod Poznaniem, więc blisko :) A Ty bliżej Wolsztyna czy Nowego Tomyśla?

M_M - miłego dnia w pracy, śniło mi się, że szukałam w sklepie tych nowości z Zielonej Budki ;)

PS 300. stronę zaczynamy, ciekawe czy któraś z nas przeczyta to kiedyś wszystko od początku :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 9 miesiąc temu #338839 przez Daria23
Majówka- i jak tam podróż ci minęła? napewno cieszysz sie że na ojczyźnie deptasz:)

Anszka - ja pochodze z okolic wolsztyna dokładnie 3km od niego mieszkałam a teraz mieszkam tak 17 km od Nowego Tomyśla...rzeczywiście niedaleko do siebie mamy:)

12 lata 9 miesiąc temu #338843 przez Daria23
Anszka skoro z okolic Poznania jesteś to powiedz mi bo słyszałam że w komornikach jest jakaś huttownia artykułów dziecięcych czy coś byłaś tam może?

12 lata 9 miesiąc temu #338848 przez Majowka
Podroz super, troche meczaca, daw loty i pozniej 3 godz jazdy samochodem do domu...ale jest super! :)

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #338857 przez Olga
Daria ja jestem staruszką na tym forum,w Dzień Matki skończę 35 lat,to moje trzecie dziecko(nie planowane przeze mnie,tylko przez mojego mężulka ha ha).Pochodzę z Kujaw,blisko Kruszwicy,Włocławka,Ciechocinka.

Ja się cieszę z wózeczka,bo chciałam bardzo Mutsy,na nowe takie za 3-4 tys.mnie nie stać,z wcześniejszymi dziećmi mogłam szaleć,teraz przy dwójce nastolatek to nie wchodzi w grę.Zresztą wolę sobie wymienić za jakiś czas,niż jeździć jednym-taka już jestem.A jak teraz są czasy,że można używany w miarę fajny kupić,to akurat coś dla mnie.Dziewczynki kolorek mojego to granatowy,nie fiolet i nie wiem,co mam zrobić.Jeszcze przemyslę,mam czas.

Witaj Majowka w Polsce.Dobrze,że bez komplikacji zniosłaś lot.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 9 miesiąc temu #338863 przez Daria23
Olga jaka staruszka ja chciałabym miec tyle lat co ty i miec trójkę dzieci bo właśnie trójke chce miec :)
a co do wózków to ja nie mam ani jednego dziecka a nie moge sobie pozwolic na tak drogi wózek niestety takie czasy...

12 lata 9 miesiąc temu #338864 przez Majowka
dziekuje Olga :kiss:

12 lata 9 miesiąc temu #338870 przez Kamyczka
Witajcie dziewuszki,ja ostatnio coraz dłużej śpię :) leniuch się ze mnie zrobił :lol:
Ale mnie Dominik obudził kopniakami. :lol:
Anszka, też słyszałam o tym,żeby ruchy liczyć, ale to w późniejszych tygodniach,bo na razie są nieregularne(przynajmniej u mnie).
Olga, ja bym wybrała fiolet,czarny raczej nie :)
Młoda mamuśka-śliczny ten beżowy wózeczek.Lubię beż,więc pewnie kupię wózek beżowo-błękitny :)
Daria, ja kończę w sierpniu 28lat,jestem z Olsztyna :)
Majówka,cieszę,że się,że doleciałaś spokojnie i się dobrze czujecie :) Ale zmiana temperatury odczuwalna,prawda?
U nas słoneczko lekko świeci,ale zimno nadal :(

12 lata 9 miesiąc temu #338881 przez anszka
Majówka - super, że masz już za sobą tę męczącą podróż, teraz delektuj się rodzinką i polskim klimatem :) miłego pobytu :)

Daria - nie wiedziałam, że w Komornikach jest taka hurtownia, ale już sprawdziłam gdzie się mieści i przejadę się tam w przyszłym tygodniu, wybadam ten sklep i zdam Ci relację :) dzięki za info :)

Kamyczka - ja też długo śpię, od początku ciąży tak mam, ale śpię tylko w nocy, bo np. moja mama to zasypiała w ciąży nawet na siedząco :) Wojtuś też rusza się nieregularnie.

Olga
- na zdjęciu wygląda jak fioletowy albo dalton ze mnie :)mnie się i tak ten najbardziej podoba, jeśli gondolka nie jest zniszczona to szkoda kasy na inną.

12 lata 9 miesiąc temu #338885 przez Daria23
no to super Anszka zorientuj sie jakie sa ceny itp...bo kawałek mam do Komornik i chce wiedzieć czy jest sens wogóle sie tam wybrać:)
Wiecie że ja też widziałam fioletowy a nie granatowy:):)

12 lata 9 miesiąc temu #338887 przez Olga
Może to od aparatu tak wyszłao,to jest granat.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 9 miesiąc temu #338896 przez anszka
Daria - jeśli masz jakieś konkretne typy produktów, to możesz mi zrobić listę tego, co Cię interesuje, to pospisuję ceny.

12 lata 9 miesiąc temu #338897 przez Daria23
jak granat to nie zmieniaj gondolki

12 lata 9 miesiąc temu #338906 przez anszka

12 lata 9 miesiąc temu #338909 przez Olga
Anszka,ale będziesz bez szuflady kupować łóżeczko? Bo nie każdemu szuflada jest potrzebna,a ja właśnie wolę z szufladą.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka