- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
Bidol,już nie taki szczypiorek.To prawda,że najwięcej się tyje w 3 trymestrze?Ja póki co depiluję się sama,sama robię sobie stópki,ale zobaczymy za miesiącKamyczka - jedz - szczypiorek jesteś ja to co innego A jak masz zachcianki to dobrze Dominiczek się domaga smakołyków
Olga - to Ty mówiłaś że ostatnio brzuszek Ci tak urusł?? bo mi dzisiaj też - no masakra jakaś a depilacje to ja z lusterkiem już przeprowadzam
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
boje się,że jak zaczne odpoczywać,to zacznę dużo tyć... a tak to cały dzien biegam z jednego boxu na drugi... a pod wieczor padam
Olga całe szczęscie ,ze rodzimy w lipcu ...to bedziemy mogly juz niedlugo balerinki nosic... a do ich zakladania nie trzeba się schylać
a mi to tak nogi puchną... dzisiaj mialam wlasnie baleriny i spodnie chinosy(7/8) i kostke mialam odkrytę i mocno wyciete te butki...i znajome z pracy mi mowily,ze mam takie spuchniete..ale podono to juz tak bedzie ; /
Majowka pewnie,ze moze byc przelew
jutro postaram się pojechać do wpłatomatu po pracy jak zdążę i wieczorkiem jak juz bede miala pieniadze na koncie to zrobię przelew. I jeszcze raz dziękuje
ja jak bede jechala do meza.to chyba tato mnie bedzie wiózl moim i meza autem .bo bede mogla zabrac wiecej rzeczy niz samolotem
chłopek no wlasnie jakos ten smak wydawal mi sie niezbyt.a jakies inne jadła ???
bidol sugerujesz,ze ja jem zle rzeczy ..bo moj mały jest 'za maly' wg statystyk? ;pppp
ale w ciagu miesiaca przybrał 400gram to nie tak źle!
w sumie moje menu nie jest jakies super...slodyczy nie jem... chemii nei jem..same owoce,warzywa.duuuuuuuzo mięska i ryby no i pije co drugi dzien soczek jednodniowy buraczany-bleee...ale bardzo zdrowy!
bidol a ta gondolka srebrno-czarna super!!!
Kamyczka tak to prawda,ze najwiecej sie tyje w 3 trymestrze.dlatego,ze pod koniec to uz mały rośnie najwięcej
ja tez jeszcze sama sie depiluje..JESZCZE.ale czuje,ze to juz koncowka;)
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
Odnośnie staruszek - ja też w tym roku 35 skończę tuż przed gwiazdką. I też trzecie w drodze, a raczej trzeci chłopak.
Pogoda paskudna. Szaro, buro i do tego baaardzo zimny wiatr. Zaliczyłam dziś fryzjera, bo już miałam ochotę.
Mój Mateusz dzisiaj ma bardzo ruchliwy dzień. Cały czas non stop go czuję - jak leżę, siedzę, stoję, idę, bez przerwy!
We wtorek mam kolejną wizytę i już nie mogę się doczekać.
Olga - cudny ten Twój synek i super fotka
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Anna77,to dziś dzień fryzurkowy macie z Chłopkiem a Ty jaki kolorek zrobiłaś?Masz usg we wtorek?nie nadążam. Chipsów raczej nie jadam, a jeśli już to takie jak były od początku - klasyczne paprykowe - kiedyś Chio albo Bahlsen.
Mój Mateusz dzisiaj ma bardzo ruchliwy dzień. Cały czas non stop go czuję - jak leżę, siedzę, stoję, idę, bez przerwy!
We wtorek mam kolejną wizytę i już nie mogę się doczekać.
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ciagle pamietam jak sie dowiedzialam,ze jestem w ciazy..jak zrobilam test...pamietam to jakby to bylo wczoraj....a za kilka dni 7 miesiąc mi się zacznie...masakra;)
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Młoda mamuśka,mi leci tak sobie.Ale jak się pracuje to na pewno szybciej nom ja też już 6miesiąc,szokDziewczyny czy Wam tez tak szybko czas leci w ciąży?
ciagle pamietam jak sie dowiedzialam,ze jestem w ciazy..jak zrobilam test...pamietam to jakby to bylo wczoraj....a za kilka dni 7 miesiąc mi się zacznie...masakra;)
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
anna - super że zdrowa już jesteś i że Mateuszek taki łobuziak
Kamyczka - niestety 3 trymestr jest nie fajny puchnie się i tyje i jest już mega ciężko
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Bidol,niestety tego się właśnie obawiam ale trudno,ogarnę się jakoś po wszystkim ważne,żeby synuś był zdrowyKamyczka - niestety 3 trymestr jest nie fajny puchnie się i tyje i jest już mega ciężko
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
chociaz od kazdej kobietki slysze to samo ze sie najwiecej tyje,ze wysadza wtedy brzuch...ze mocno sie puchnie,ze jest ciężko i w ogóle...i jak widze te zmarnowane ,zmeczone kobiety u mnei na hali ktore wlasnie są w 8,9 miesiącu to aż mi ich szkoda .. bo wyglądają naprawdę źle ;p ....jakby w ogóle nie spały takie zmęczone.. no i napuchnięte całe. no ale to tylko 2 miesiace...a pozniej juz bedzie tylko lepiej )
bedzie dobrze!!!!!
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
m_m nie wiem jakie jadła bo nie pamietam ale mówiła mi że jej jakiś bardzo smakował
anna ja zawsze miałam blond pasemka ale musiałam zmienic bo włosy bardzo zniszczone miałam
a ja w ciagu miesiaca 3 kg przytyłam bo juz mam 70kg
a tak ogóle to u mnie sypie sypie i sypie
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
a tak wam powiem ze 45km ode mnie nie ma śniegu ani grama tylko u nas tak nawaliło i nie chce topniec
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
A czas leci mi bardzo szybko-oby tak dalej.