BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 9 miesiąc temu #339238 przez Kamyczka
mloda_mamuska napisał:

witajcie po pracy ;)
Dziewczyny jadlyscie nowe smaki lay's ów?

Wczoraj bylam z mamuska w hurtowni i robilysmy zakupy do sklepow i byl tylko wielkie paki tych nowych smakow. i wzielam sobie 'włoską pizzę pepperoni'
jeszcze pewnie spróbuję'leczo' bo 'kurki..' i 'serowe...' jakos mnie nei przekonują ;)

Młoda mamuśka,ja z lay'sów jadam namiętnie te o smaku zielonej cebulki(mimo,że nie cierpię cebuli),a nowych nie jadłam jeszcze.I jak smakują te o smaku pizzy?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 9 miesiąc temu #339254 przez mloda_mamuska
Kamyczka pyszne są. takie pikantne ;)

ja ogólnie w ciazy nie jem chemii..ale mialam taka ochote...i mąż mnie namówil;p haha zebym zjadla,ze od jednej paczki nic małemu nie bedzie..no i zjadłam .hehe

pierwsza paczke pies mi zjadl.taka duza..mama mi kupila.tworzylam i zostawilam na łóżku jak wróciłam to juz byla pusta paczka a pies mial czerwone wąsy od przypraw. :laugh:

wiec musialam kupic drugą i tym razem upilnowac,zeby nie podkradł mi ;)

a przed ciążą jadłam sporo ale cheetosów ;) o smaku pizzy.albo czasaaaami laysy paprykowe.a moj mąż w ogóle nie jadł chipsów.dopoki mnie nie poznal :lol:
a jak gdzies razem wychodzilismy t owszyscy sie dziwili,ze ktos go namówił na chipsy..bo on jest raczej za zdrowym odżywianiem.a nie chemią ;)
ale od czasu do czasu nikomu nie zaszkodzi. a wszystko jest dla ludzi w odpowiedniej ilości ;)

wiecie moze czy cos bedzie w telewizji ciekawego wieczorem?
bo w piątku to zawsze nudaaa.

12 lata 9 miesiąc temu #339262 przez Kamyczka
mloda_mamuska napisał:

Kamyczka pyszne są. takie pikantne ;)

ja ogólnie w ciazy nie jem chemii..ale mialam taka ochote...i mąż mnie namówil;p haha zebym zjadla,ze od jednej paczki nic małemu nie bedzie..no i zjadłam .hehe

pierwsza paczke pies mi zjadl.taka duza..mama mi kupila.tworzylam i zostawilam na łóżku jak wróciłam to juz byla pusta paczka a pies mial czerwone wąsy od przypraw. :laugh:

wiec musialam kupic drugą i tym razem upilnowac,zeby nie podkradł mi ;)

a przed ciążą jadłam sporo ale cheetosów ;) o smaku pizzy.albo czasaaaami laysy paprykowe.a moj mąż w ogóle nie jadł chipsów.dopoki mnie nie poznal :lol:
a jak gdzies razem wychodzilismy t owszyscy sie dziwili,ze ktos go namówił na chipsy..bo on jest raczej za zdrowym odżywianiem.a nie chemią ;)
ale od czasu do czasu nikomu nie zaszkodzi. a wszystko jest dla ludzi w odpowiedniej ilości ;)

wiecie moze czy cos bedzie w telewizji ciekawego wieczorem?
bo w piątku to zawsze nudaaa.

Młoda mamuśka, już sobie wyobrażam twojego białego jak śnieg psiaka umazanego przyprawami :lol: ja lubię chipsy,niestety,ale też ograniczam-mąż nawet na mnie krzyczy :( też lubię cheetosy pizzowe :)
A w tv jest tylko o 20 Madagaskar na tvn i o 20 ten program taneczny na polsacie,więc lipa.

12 lata 9 miesiąc temu #339269 przez mloda_mamuska
Kamyczka moze na e-entertainment bedą kardashianowie ;)
bo madagaskar ogladalam juz 4 razy.. moj maz to maniak bajek itp. :)) ja to tak srednio... U nas to zapewne on bedzie ogladał z małym bajki.bo mnie to nudzi ;)

A mojego pieska raz w tygodniu musze kąpać. ;)

on uwielbia jesc wszystko czym moze się ubrudzić. mimo,ze nie lubi słodyczy..to jak zostawilam kanapki z nutella na ławie to po 5 minutach został chleb z resztkami nutelli :laugh:
on po prostu uwielbia to czego nie powinien ;)

jak tam Wasze brzuszki?
mi juz codziennie od 17 jest jakos tam ciężko... :)

no i rano ciężko mi skarpetki włożyć :P
jak sie schylam to musze usiąść tak jak 'rozkraczona' :P i wtedy moge sie schylic dopiero.

12 lata 9 miesiąc temu #339285 przez Kamyczka
mloda_mamuska napisał:

jak tam Wasze brzuszki?
mi juz codziennie od 17 jest jakos tam ciężko... :)

no i rano ciężko mi skarpetki włożyć :P
jak sie schylam to musze usiąść tak jak 'rozkraczona' :P i wtedy moge sie schylic dopiero.

Mój brzusio rośnie :) i Dominik właśnie rozpoczął swoje harce :lol: a Tobie ciężko,bo normalnie pracujesz,a organizm ma coraz słabszą kondyncję z dodatkowym obciążeniem,więcej odpoczywaj!I podobno niewskazane jest schylanie się,ale kucanie.

12 lata 9 miesiąc temu #339288 przez Olga
Ja ze skarpetkami czy z butami mam podobnie,a gdzie to jeszcze,ale jakoś dawałam sobie radę przez dwie ciąze,to chyba teraz też sobie poradzę.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 9 miesiąc temu #339297 przez Majowka
mloda_mamuska napisał:

witajcie po pracy ;)

Majowka jak przebigł lot?
tęskniłaś za Polską ? :)))

Dzieki M_M, wszystko super! spokojnie bylo :)
Oczywiscie, bardzo tesknilam, uwielbiam powroty :)

jak sie rozliczymy z butkami? Ja bym wolala przelew na konto, moze byc?

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #339305 przez chłopek
ale się rozpisałyście, ja byłam na zakupach. i u szwagierki robiła mi kolor bo ten co miałam to juz mi zszedł :( ale teraz na całych włosach robiłam.
kupiłam siostrzenicy i bratanicy spineczki do włosów :) a Ksawciowi mleko bo na promocji było no i autko :)
Kamyczka moja siostra mówiła że kurki w śmietanie są fuuu

12 lata 9 miesiąc temu #339308 przez Kamyczka
chłopek napisał:

ale się rozpisałyście, ja byłam na zakupach. i u szwagierki robiła mi kolor bo ten co miałam to juz mi zszedł :( ale teraz na całych włosach robiłam.
kupiłam siostrzenicy i bratanicy spineczki do włosów :) a Ksawciowi mleko bo na promocji było no i autko :)

Chłopek i jak kolorek wyszedł?To zakupki udane,dzieciaki pewnie zadowolone?

12 lata 9 miesiąc temu #339311 przez chłopek
no jeszcze im nie dałam w niedz bedziemy sie widziac Ksawcio z autka zadowolony on bardzo lubi autka :) a kolorek fajny bo rubin na całych włosach robiłam a wcześniej miałam rubin ale na pasemka

12 lata 9 miesiąc temu #339312 przez Kamyczka
chłopek napisał:

no jeszcze im nie dałam w niedz bedziemy sie widziac Ksawcio z autka zadowolony on bardzo lubi autka :) a kolorek fajny bo rubin na całych włosach robiłam a wcześniej miałam rubin ale na pasemka

Więc teraz ognista z Ciebie dziewoja :)

12 lata 9 miesiąc temu #339319 przez bidol
Hej dziewczynki :laugh:
ja dziś u siostry byłam :) i dopiero wróciłam do domu.

Olga - Ignaś cudny :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: i taki wtraźny już - piękności :kiss: :kiss: :kiss:

Daners - no to kawał chłopa już :ohmy: i super że wszystko ok i nic nie odpadło :silly:

M_M - No kamilka też wg. tego wykresu ma nadwagę - ale to tak jal mówisz - tylko statystyki :) ja słyszałam że w tych tygodniach dzidzia przybiera więcej jeśli mama je coś dobrego - to i ono więcej połyka :blink: Co do wózka - to ten beżowy - śliczny :woohoo:

Daria - ja mam 27 lat mieszkam w Swidniku - woj lubelskie

Kejtin - jak mogę dać Ci radę - to faktycznie ty wszystkie pierdołki raczej Ci się nie przydadzą - Ja kupiła bym pościel Poszewki na poduszkę i kołderkę + wkłady + ochraniacze (ewentualnie + rożek i baldachim - choć u mnie baldachim się nie sprawdził i rożek też nie)
Udanej i bezpiecznej podróży - i odezwij się już po powrocie :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Anszka - mi to drugie się bardziej podoba :)

Kamyczka - ja też zielona cebólka :S uwielbiam i od czasu do czasu zjadam, ale nie za wiele :blink: a w ciąży z Sebkiem przez całe 9 miesięcy nie jadłam i coli nie piłam :)

Majówka
- super że doleciałaś szczęśliwie :kiss: Ale rodzice pewnie się cieszą na Twój widok i to z takim pięknym brzuszkiem :kiss: :kiss:

Olga - dotarłam do Ciebie na końcu - wózek super i wygląda na bardzo zadbany i zgrabniutki - gondolka fajna- może zostać, ale że jesteśmy jak siostry to wiem że i tak Ci chodzi po głowie ta niebieska :silly: mi osobiście się taka podoba - kosmiczna jest :blink: allegro.pl/mutsy-gondola-silver-joy-i2237728871.html
Co dod drogi krzyżowej - to ja co rok chodziłam w Wielki Piątek - uwielbiam - już może nie ze względu na modlitwe, ale to skupienie i spokój- teraz niestety nie pójdę bo to jakieś 2 godz na nogach :(

12 lata 9 miesiąc temu #339331 przez Olga
bidol w końcu jesteś,bo czekalam na Twoją opinie.Wyszorowałm dzisiaj wszystkie części,bo chyba mamusi co sprzedawała,nie chciało się go przed sprzedażą wymyć.Teraz wygląda w miare,nawet spacerówka.Mi się tylko nie podoba w środku w budce,że nie jest biały tylko taki kremowy.

Moje córcie dopiero wróciły,dobrze,że się grubo ubrały.Ja też co roku chodziłam,też bardzo lubię,ale dzisiaj mi mąż i mama nie pozwolili iść.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 9 miesiąc temu #339332 przez Kamyczka
bidol napisał:

Hej dziewczynki :laugh:
ja dziś u siostry byłam :) i dopiero wróciłam do domu.
Kamyczka- ja też zielona cebólka :S uwielbiam i od czasu do czasu zjadam, ale nie za wiele :blink: a w ciąży z Sebkiem przez całe 9 miesięcy nie jadłam i coli nie piłam :)

Hejka Bidol :) To szalejesz teraz z tym wychodzeniem :)
Ja to niektórych rzeczy sobie odmówić nie umiem(słaba silna wola :blink: ),ale gazowanego nic w ciąży nie piję.
Jaka u Was pogoda?U na deszcz i śnieg!!!!!O zgrozo :(

12 lata 9 miesiąc temu #339349 przez bidol
Olga - wózek na serio super - myślałam że jest większy - wiesz taki na maxa duży - a on jest na serio bardzo zgrabniutki - a jak się prowadzi??? bo wygląda na lekki :) i pokarz jak wygląda ze spacerówką :) no ja na drogę krzyżową też nie dam rady :(

Kamyczka - jedz - szczypiorek jesteś :) ja to co innego :P A jak masz zachcianki to dobrze Dominiczek się domaga smakołyków :laugh:

Olga - to Ty mówiłaś że ostatnio brzuszek Ci tak urusł?? bo mi dzisiaj też - no masakra jakaś :ohmy: a depilacje to ja z lusterkiem już przeprowadzam :silly:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka