- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
Młoda mamuśka,ja z lay'sów jadam namiętnie te o smaku zielonej cebulki(mimo,że nie cierpię cebuli),a nowych nie jadłam jeszcze.I jak smakują te o smaku pizzy?witajcie po pracy
Dziewczyny jadlyscie nowe smaki lay's ów?
Wczoraj bylam z mamuska w hurtowni i robilysmy zakupy do sklepow i byl tylko wielkie paki tych nowych smakow. i wzielam sobie 'włoską pizzę pepperoni'
jeszcze pewnie spróbuję'leczo' bo 'kurki..' i 'serowe...' jakos mnie nei przekonują
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja ogólnie w ciazy nie jem chemii..ale mialam taka ochote...i mąż mnie namówil;p haha zebym zjadla,ze od jednej paczki nic małemu nie bedzie..no i zjadłam .hehe
pierwsza paczke pies mi zjadl.taka duza..mama mi kupila.tworzylam i zostawilam na łóżku jak wróciłam to juz byla pusta paczka a pies mial czerwone wąsy od przypraw.
wiec musialam kupic drugą i tym razem upilnowac,zeby nie podkradł mi
a przed ciążą jadłam sporo ale cheetosów o smaku pizzy.albo czasaaaami laysy paprykowe.a moj mąż w ogóle nie jadł chipsów.dopoki mnie nie poznal
a jak gdzies razem wychodzilismy t owszyscy sie dziwili,ze ktos go namówił na chipsy..bo on jest raczej za zdrowym odżywianiem.a nie chemią
ale od czasu do czasu nikomu nie zaszkodzi. a wszystko jest dla ludzi w odpowiedniej ilości
wiecie moze czy cos bedzie w telewizji ciekawego wieczorem?
bo w piątku to zawsze nudaaa.
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Młoda mamuśka, już sobie wyobrażam twojego białego jak śnieg psiaka umazanego przyprawami ja lubię chipsy,niestety,ale też ograniczam-mąż nawet na mnie krzyczy też lubię cheetosy pizzoweKamyczka pyszne są. takie pikantne
ja ogólnie w ciazy nie jem chemii..ale mialam taka ochote...i mąż mnie namówil;p haha zebym zjadla,ze od jednej paczki nic małemu nie bedzie..no i zjadłam .hehe
pierwsza paczke pies mi zjadl.taka duza..mama mi kupila.tworzylam i zostawilam na łóżku jak wróciłam to juz byla pusta paczka a pies mial czerwone wąsy od przypraw.
wiec musialam kupic drugą i tym razem upilnowac,zeby nie podkradł mi
a przed ciążą jadłam sporo ale cheetosów o smaku pizzy.albo czasaaaami laysy paprykowe.a moj mąż w ogóle nie jadł chipsów.dopoki mnie nie poznal
a jak gdzies razem wychodzilismy t owszyscy sie dziwili,ze ktos go namówił na chipsy..bo on jest raczej za zdrowym odżywianiem.a nie chemią
ale od czasu do czasu nikomu nie zaszkodzi. a wszystko jest dla ludzi w odpowiedniej ilości
wiecie moze czy cos bedzie w telewizji ciekawego wieczorem?
bo w piątku to zawsze nudaaa.
A w tv jest tylko o 20 Madagaskar na tvn i o 20 ten program taneczny na polsacie,więc lipa.
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
bo madagaskar ogladalam juz 4 razy.. moj maz to maniak bajek itp. ) ja to tak srednio... U nas to zapewne on bedzie ogladał z małym bajki.bo mnie to nudzi
A mojego pieska raz w tygodniu musze kąpać.
on uwielbia jesc wszystko czym moze się ubrudzić. mimo,ze nie lubi słodyczy..to jak zostawilam kanapki z nutella na ławie to po 5 minutach został chleb z resztkami nutelli
on po prostu uwielbia to czego nie powinien
jak tam Wasze brzuszki?
mi juz codziennie od 17 jest jakos tam ciężko...
no i rano ciężko mi skarpetki włożyć
jak sie schylam to musze usiąść tak jak 'rozkraczona' i wtedy moge sie schylic dopiero.
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mój brzusio rośnie i Dominik właśnie rozpoczął swoje harce a Tobie ciężko,bo normalnie pracujesz,a organizm ma coraz słabszą kondyncję z dodatkowym obciążeniem,więcej odpoczywaj!I podobno niewskazane jest schylanie się,ale kucanie.
jak tam Wasze brzuszki?
mi juz codziennie od 17 jest jakos tam ciężko...
no i rano ciężko mi skarpetki włożyć
jak sie schylam to musze usiąść tak jak 'rozkraczona' i wtedy moge sie schylic dopiero.
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
witajcie po pracy
Majowka jak przebigł lot?
tęskniłaś za Polską ? ))
Dzieki M_M, wszystko super! spokojnie bylo
Oczywiscie, bardzo tesknilam, uwielbiam powroty
jak sie rozliczymy z butkami? Ja bym wolala przelew na konto, moze byc?
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
kupiłam siostrzenicy i bratanicy spineczki do włosów a Ksawciowi mleko bo na promocji było no i autko
Kamyczka moja siostra mówiła że kurki w śmietanie są fuuu
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Chłopek i jak kolorek wyszedł?To zakupki udane,dzieciaki pewnie zadowolone?ale się rozpisałyście, ja byłam na zakupach. i u szwagierki robiła mi kolor bo ten co miałam to juz mi zszedł ale teraz na całych włosach robiłam.
kupiłam siostrzenicy i bratanicy spineczki do włosów a Ksawciowi mleko bo na promocji było no i autko
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Więc teraz ognista z Ciebie dziewojano jeszcze im nie dałam w niedz bedziemy sie widziac Ksawcio z autka zadowolony on bardzo lubi autka a kolorek fajny bo rubin na całych włosach robiłam a wcześniej miałam rubin ale na pasemka
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
ja dziś u siostry byłam i dopiero wróciłam do domu.
Olga - Ignaś cudny i taki wtraźny już - piękności
Daners - no to kawał chłopa już i super że wszystko ok i nic nie odpadło
M_M - No kamilka też wg. tego wykresu ma nadwagę - ale to tak jal mówisz - tylko statystyki ja słyszałam że w tych tygodniach dzidzia przybiera więcej jeśli mama je coś dobrego - to i ono więcej połyka Co do wózka - to ten beżowy - śliczny
Daria - ja mam 27 lat mieszkam w Swidniku - woj lubelskie
Kejtin - jak mogę dać Ci radę - to faktycznie ty wszystkie pierdołki raczej Ci się nie przydadzą - Ja kupiła bym pościel Poszewki na poduszkę i kołderkę + wkłady + ochraniacze (ewentualnie + rożek i baldachim - choć u mnie baldachim się nie sprawdził i rożek też nie)
Udanej i bezpiecznej podróży - i odezwij się już po powrocie
Anszka - mi to drugie się bardziej podoba
Kamyczka - ja też zielona cebólka uwielbiam i od czasu do czasu zjadam, ale nie za wiele a w ciąży z Sebkiem przez całe 9 miesięcy nie jadłam i coli nie piłam
Majówka - super że doleciałaś szczęśliwie Ale rodzice pewnie się cieszą na Twój widok i to z takim pięknym brzuszkiem
Olga - dotarłam do Ciebie na końcu - wózek super i wygląda na bardzo zadbany i zgrabniutki - gondolka fajna- może zostać, ale że jesteśmy jak siostry to wiem że i tak Ci chodzi po głowie ta niebieska mi osobiście się taka podoba - kosmiczna jest allegro.pl/mutsy-gondola-silver-joy-i2237728871.html
Co dod drogi krzyżowej - to ja co rok chodziłam w Wielki Piątek - uwielbiam - już może nie ze względu na modlitwe, ale to skupienie i spokój- teraz niestety nie pójdę bo to jakieś 2 godz na nogach
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Moje córcie dopiero wróciły,dobrze,że się grubo ubrały.Ja też co roku chodziłam,też bardzo lubię,ale dzisiaj mi mąż i mama nie pozwolili iść.
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hejka Bidol To szalejesz teraz z tym wychodzeniemHej dziewczynki
ja dziś u siostry byłam i dopiero wróciłam do domu.
Kamyczka- ja też zielona cebólka uwielbiam i od czasu do czasu zjadam, ale nie za wiele a w ciąży z Sebkiem przez całe 9 miesięcy nie jadłam i coli nie piłam
Ja to niektórych rzeczy sobie odmówić nie umiem(słaba silna wola ),ale gazowanego nic w ciąży nie piję.
Jaka u Was pogoda?U na deszcz i śnieg!!!!!O zgrozo
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Kamyczka - jedz - szczypiorek jesteś ja to co innego A jak masz zachcianki to dobrze Dominiczek się domaga smakołyków
Olga - to Ty mówiłaś że ostatnio brzuszek Ci tak urusł?? bo mi dzisiaj też - no masakra jakaś a depilacje to ja z lusterkiem już przeprowadzam