BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 8 miesiąc temu #346384 przez Daria23
Majówka ale ślicznie wyglądasz z tym brzuszkiem normalnie tak mi sie podoba te zdjęcie:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #346385 przez Majowka
dzieki dziewczyny! :)

Daria, czekalam na promyk slonca, zeby zrobic to ujecie w ostatni dzien, na szczescie sie udalo i na zawsze zostanie pamiatka.
Wogole tak mi urosl ten brzuszek przez te dwa tygodnie i malotki ma juz taka sile, czuc po kopniaczkach.

Chlopek, tobie juz niewiele zostalo, prawie jestes na mecie! ale ci zazdroszcze! oby tylko dalej zdrowko dopisywalo.
Juz niedlugo bedziesz sie chwalic malenstwem :)
Ja bym nie wytrzymala tej niewiedzy co do plci :laugh: ale ja caly czas obstawiam Kornelke!
Zdjecia Ksawcia przeurocze, tez chce takiego szkraba! :)

12 lata 8 miesiąc temu #346388 przez chłopek
majówka tez bedziesz miec takiego maluszka :)

12 lata 8 miesiąc temu #346390 przez maksiu
Hejka :)
No my juz po kontroli u lekarza Maks ma dalej antybiotyk ale tym razem dala nam ten co dostawal kilka razy i mam nadzieje ze mu przejdzie bo ma tak suchy kaszel ze masakra, zastanawiam sie ile moze kosztowac badanie na alergie??
Bo moze on jest alergikiem mieszkamy na wsi i teraz te sadzonki robia i wg moze na to jest uczulony ze ten kaszel mu tak wystepuje.
Ja sie czuje wysmienicie tylko nogi mi puchna jak nie wiem
no i brzuszek mi skacze wczoraj m malo w nos nie oberwal :)
co do glukozy ja jak robilam 1 tomialam 75mg i teraz tez tak mam ale cytryne sobie wpuszcze bo inaczej nie wypije, i jesli zwymiotuje znou to moze juz nie bede robila

Ktoras z was chodzi prywatnie ale i prywatnie mozesz zrobic sobie ta glukoze niewiem jak w innych miastach ale w ilawie kosztuje 16 zl jak sie dowiadywalam
jak mi sie uda to wklejewam maksa i moj brzuszek ale nie obiecuje
Załączniki:

12 lata 8 miesiąc temu #346396 przez Olga
maksiu super brzusio.

Moje obie córki są alergiczkami i ja też,a taki such kaszel to może też być początkiem astmy oskrzelowej,musisz pochodzić z nim do specjalistów,bo w tych czasach to co drugie dziecko jest alergikiem.Skierowanie do alergologa powinnas dostać od lekrza rodzinnego,a on zdecyduje co dalej.Testy się robi jak dziecko skończy 3 latka.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 8 miesiąc temu #346400 przez maksiu
Olga dzieki sliczne napewno wezme bo wsumie i ja jestem alergikiem to moze i ma po mnie :(
a co do brzusia to z 11 tygodnia w wigilie zdjecie robione, jak znajde terazniesze albo zrobie to siewam pochwale

12 lata 8 miesiąc temu #346401 przez Majowka
Maksiu, witaj!
Super brzuszek! nawet nie wyglada na taki duzy, a tu juz u ciebie 27 tydzien! Gratuluje! to juz chyba 3 trymestr, prawda?

12 lata 8 miesiąc temu #346403 przez anszka
Byłam w aptece po jakieś globulki, bo mi coś tam w biocenozie pochwy wyszło i muszę Wam powiedzieć, że słonko jest trochę zdradliwe, bo jest zimno :dry:
Anna- lekarza mam z Polnej i położna w szkole rodzenia też będzie z Polnej.
Majówka - patrzę na to zdjęcie i w reklamie Cię widzę, ślicznie wyglądasz :)
Chłopek - też obstawiam Kornelkę :)
Maksiu - najlepiej udać się do alergologa i doradzi. Zdjęcie Maksia się nie pojawiło :( Ładny już miałaś brzuszek w 11 tyg. :)
Olga - a ten ból krocza to już całkiem Ci minął?

12 lata 8 miesiąc temu #346413 przez Olga
anszka wziełam wtedy przez dwa dni paracetamol 3x1 i tak po mału ból ustępował,teraz mnie w ogóle nie boli,więc mam nadzieję,że to było to co gin.powiedział,ze sie tam rozchodziło wszystko i oby to był taki jednorazowy ból,a właściwie jednotygodniowy,bo tyle to trwało.Teraz od paru dni czuję się super,ani brzuch,ani krocze mnie nie boli.Mam zapał do pracy i oby tak do końca zostało.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 8 miesiąc temu #346423 przez chłopek
ale mi sie maluch przeciaga masakra cały brzuch mnie boli :(

12 lata 8 miesiąc temu #346487 przez maksiu
He he nie moge cos wgrac zdjec maksa ani brzuszka:(
fajny dzis temat jest w RwT:) sprawdz czy twoj maz zdadza cie wpracy czy cos takiego??:) a smiech na sali jak niewiem
chlopek moj maluch to wieczorami brek denca tanczy tak mi brzuch lata ze masakra

12 lata 8 miesiąc temu #346489 przez chłopek
maksiu a mój to ostatnio spokojny, i sie stresuje ale zawsze sa jakies ruchy wiec wiem ze ok

12 lata 8 miesiąc temu #346491 przez maksiu
chłopek napisał:

maksiu a mój to ostatnio spokojny, i sie stresuje ale zawsze sa jakies ruchy wiec wiem ze ok

Moj to maly cwanaiak , gdyz chcialabym go nagrac na telefonie jak sie wscieka to on sie uspakaja a jak odkladam telefon to szaleje jak nie wiem

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #346497 przez anszka
Maksiu - brzuszek udało się wstawić, a zdjęcie synka może trochę zmniejsz i też się uda :)
Rano też chciałam nagrać podskakujący brzuch i mały się uspokoił, na tatusia też tak generalnie reaguje :)

Bidol, Kamyczka, M_M, Daners - a Wy gdzie się dziś podziewacie?

12 lata 8 miesiąc temu #346501 przez Daria23
jak tam laseczki wam dzionek mija? mnie dziś cos głowa boli:( zrobilam obiadek i czekam na mojego skarba aż wróci z pracy...dzis bylam zla bo zamowiłam koldre na allegro i przysłali mi zły rozmiar:(teraz bedzie trzeba odsyłać itp:(

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka