BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 8 miesiąc temu #346564 przez chłopek
moja tesciowa w dzien matki sie urodziła :) my chyba tez pójdziemy na pole bo nam dzisiaj baranki przywiezli to młodemu pokaże

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 8 miesiąc temu #346566 przez maksiu
Olga napisał:

Mój facet tez już jest od jakiś 2 godz.ale on w tyg.to jak przyjdzie z pracy to tylko zje i siada na kompa,jeszcze mu pozwalam,bo niedługo mu się skończy ha ha.A ja opracowuję lody z Algidy bakaliowe-już pół pudełka nie ma.

Laska narobilas mi ochoty na lody musze mojemu dac kopa do sklepu

12 lata 8 miesiąc temu #346568 przez chłopek
ja mam ochote na chipsy :)

12 lata 8 miesiąc temu #346573 przez Daria23
Anszka- kołdra zwykła do sypialni....
ja tez mam ochote na lody......:)

12 lata 8 miesiąc temu #346576 przez maksiu
Moj za boga nie chce isc mi do sklepu :( :dry: :angry:

12 lata 8 miesiąc temu #346578 przez chłopek
ja własnie kanapkę z serkiem białym od cioci zjadłam strasznie lubie jej sery :) fajnie po zębach zgrzyta

12 lata 8 miesiąc temu #346579 przez maksiu
Kochane moje ja ide sie polozyc bo cos brzuszek mnie pobolewa i nie wygodnie m,i sie siedzi

12 lata 8 miesiąc temu #346581 przez chłopek
ja czekam na męża i tez pójde sie położyć

12 lata 8 miesiąc temu #346583 przez mloda_mamuska
Anszka melduje się!!! :)))

Laski śliczne zdjęcia . Piękne brzusie ;)

Ja lecze te zęby i wczoraj mi 3 zrobiła ,ale jeden całą noc mnie bolał i dzisiaj byłam na reklamacji..i poprawili mi,ale i tak bedzie troche bolało,bo miałam zgorzele, rope i stan zapalny tam w tej dziurze..masakra..no i dlatego wszystko mnie rwało..wyczyściła mi i dała trutkę i przepisała mi antybiotyk muszę brac DUOMOX.
troche sie boje tak antybiotyki brac w ciąży,no ale one chyba sie znaja...i nie dałyby mi czegoś o mogłoby zaszkodzić.mam nadzieje...

jutro i pojutrze tez mam jeszcze wizyty i mam nadzieje,ze wylecze pozostałe 3 zęby,które mnie też strasznie bolą ..ja to mam pecha z tymi zębami :(

No i w piątek o 6 rano lecę do męża. Tak się boje ... ale wierze,że nic się nie stanie Oliwierkowi :)

Majowka juz na fb napisalam ,ze malutki,ale piekny brzusio ;) I w ogóle Slicznotka Ciebie :kiss: :kiss:

12 lata 8 miesiąc temu #346586 przez saiko
CZeść Laseczki :)

ja bylam wczoraj u ginka, mały zdrowy i juz w pozycji wyjściowej :) powiedzial, ze raczej małe sznse juz sa zeby jeszcze sie odwrócił pośladkowo :D

Szymus zdrowy, waży szacunkowo 1200g :D i wymiary wszelkie w normie, a za miesiac dokłade usg bede miala

juz mnie trema chwyta przedślubna, bo to tylko 1m5 tyg zostało :D

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #346587 przez chłopek
m_m ja brałam duomox na poczatku ciąży nic sie nie martw.
i nie stresuj się lotem Majówka leciała do POlski i wróćiła nie martw sie bedzie dobrze
saiko to fanie ze z maluszkiem ok, i dobrze ze juz lezy prawidłowo

12 lata 8 miesiąc temu #346590 przez mloda_mamuska
dzięki chłopek,ale majówka napisala,ze mały źle znosił zmiane ciśnienia i mocno kopał...

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #346595 przez Anna77
Daria23 mój lekarz z Polnej to prof. Brązert.

Ostatnio jestem całymi dniami śpiąca. Fakt że w sumie sama jestem sobie winna. Chodzę późno spać, bo śpiąca jestem teraz, a po 22 już mi przechodzi. W dodatku coś nie mogę się przemóc do małej drzemki w ciągu dnia. Nie mogę znaleźć odpowiedniego czasu, zresztą szkoda mi go. Takie beznadziejne błędne koło. Dzisiaj kolejna próba pójścia spać max o 22.30.

Wiecie co, z jednej strony chciałabym by już był koniec tej ciąży, a z drugiej myślę jak to będzie. Mamy trzy pokoje. Każdy z chłopaków ma swój - duża różnica wieku - 9 lat. My w tzw. dużym pokoju (albo salonie jak kto woli). No i właśnie tu będzie łóżeczko Mateuszka, a my z nim. Troszkę martwię się, że w jednym pokoju w sumie będzie toczyło się całe życie i do tego niemowlak. Oj będzie wesoło.

12 lata 8 miesiąc temu #346596 przez Majowka
to prawda, tak jak w tamta strone byl totalny luzik, troszke kopal przy starcie tylko, ale moglo to byc od sniadania, tak teraz w locie do Frankfurtu tragedia, caly czas mocno kopal, nawet po locie na lotnisku no-stop, na pewno byl zdenerwowany lub wystraszony, ale skad my to mozemy wiedziec dokladnie...moze to ja przesadzam, sama nie wiem :(

M_M, zobaczysz bedzie dobrze! Trzymam mocno kciuki! Raportuj od razu po dotarciu na miejsce!
dziekuje za komplementy! :kiss:

12 lata 8 miesiąc temu #346603 przez mloda_mamuska
Majowka ale teraz tez kopie???

Wlasnie czytalam,ze on jest w tych wodach płodowych i nie odczuwa tak lotu jak my,ale kto to dokladnie wie.
Ja np. średnio znoszę loty, bardzo mono uszy mnie bolą i głowa . Ale mam nadzieje,ze Maleńki jakoś zniesie lot i wszystko bedzie dobrze. Teraz tylko tym żyję.

Dziewczyny jeszcze troszkę i Nasze Maleństwa przyjdą na świat,ja to się tak cieszę ,że będę mamą... wiem,ze na początku będzie ciężko,ale jaka radość z każdego gestu takiego dzidziusia :kiss:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka