BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 8 miesiąc temu #346152 przez chłopek
dobra ja idę spać bo dzisiaj coś jakiś dziwny ten brzuch mam, jak by sie stawiał sama nie wiem

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #346154 przez bidol
daners napisał:

dobre to z tymi wasami hahahah
taki glupi program typu reality show, wiecznie sie bzykaja kazdy z kazdym hehe ;] niewarte ogl ale mimo tego patrze hehe

ja nie mogę takich rzeczy oglądać, bo aż mi żal :silly: ja ochotę mam na przytulanie, ale jakoś mi już mało wygodnie jest :S i takie tam :silly:

12 lata 8 miesiąc temu #346157 przez daners
to skocz na meza jakos se dacie rade ;0
ja o tych przyjemnosciach moge tylko pomarzyc :)

dobranoc chlopek

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 8 miesiąc temu #346162 przez bidol
daners - hahahaha - ta pozycja odpada, chba bym się zasapała :silly: :silly: a czemu Ty możesz pomarzyć??

Chłopek - odpoczywaj :kiss:

12 lata 8 miesiąc temu #346167 przez daners
bo mam kose z moim :)
czasami smiem twierdzic ze zach.sie jak dziecko i to przez duze D.nie pojetne to dla mnie.. na mnie nawrzeszczal i sam sie obrazil ahhahah a to chyba ja powinnam byc obrazona- ja nie rozmie chłopów :)

12 lata 8 miesiąc temu #346169 przez bidol
Daners - ja ze swoim też na stopie wojennej :blink: znaczy odzywamy się do siebie, a raczej on do mnie, bo ja tak łatwo nie odpuszczam :blush: i też zachowuje się jak dziecko :angry: ale czekaj czasu - w lipcu dostanie w kość i to tak że wiury będą lecieć :silly:

12 lata 8 miesiąc temu #346172 przez Olga
bidol ja skończyłam m jak milośc i wróciłam do Spartacusa,drugi sezon ogldam.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #346177 przez bidol
Olga - to już po ucieczce??

ok ja lecę serial na Fox oglądać :laugh: do jutra :kiss:

12 lata 8 miesiąc temu #346179 przez daners
Bidol tez jestem tego zdania byle do lipca :) potem bidulek bedzie hehe bo mam zamair angazowac go w wiele spr zwiazanych z dzidzia :)

Olga oczy Ci padna :):)serialomaniaku:)

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #346236 przez Daria23
Hej Dziewczynki ja właśnie wstałam ale dzisiaj ładne słoneczko mamy od rana aż zyc sie chce:):):)
Daners - aż wstyd sie przyznać ale ja oglądam prawie codziennie ekipe z new jersey:)na początku tez myslalam ze to głupie itp ale jak ciagle ogladałam to okazał sie to naprawde smieszne nieraz takie jaja tam są ze idzie sie uśmiać:)
A co do łóżeczka to tak te z misiem z gwiazdką wziełamm bez szufladki bo stwierdziłam ze nie bedzie mi ona potrzbna...a z termosikiem bidol ma racje powstrzymaj sie narazie

12 lata 8 miesiąc temu #346243 przez Anna77
Dzień Dobry wszystkim!

u mnie też dzisiaj pięknie słoneczko, choć jak wychodziłam rano z Małym do przedszkola, na termometrze było 0 stopni :ohmy: Zapowiada się mimo to ładny dzień.

Miłego dnia zatem i spadam przygotować obiad, bo potem muszę wybć z domku, bo ma sto spraw do załatwienia :)

12 lata 8 miesiąc temu #346262 przez chłopek
hej a u nas 1 stopien i zimno:(
mnie wczraj brzuch bolał i kregosłup jak bym dostała okres, i w nocy też mnie brzuch pobolewał zobacze jak dzisiaj moze do jutra nie bedzie gorzej

12 lata 8 miesiąc temu #346271 przez anszka
Hejka :)
Wróciłam od gina o godz. 24.30 :ohmy: (a po mnie były jeszcze trzy kobiety, szok). Miał chyba poprzesuwane pacjentki, bo idzie na operację i jakiś czas będzie nieobecny.

U Wojtusia wszystko dobrze, waży już niemal kilogram :), z moją szyjką i macicą też dobrze ;)
Nie spytałam o długość szyjki, bo o tym nie mówił, więc zapomniałam, ale pytałam o nacisk na krocze i kłucia po bokach - te pierwsze to nacisk synka, jak się rozpycha (bo jest ułożony głową ku górze), a drugie to więzadła macicy, które się rozciągają.

Jest tylko jedna sprawa, która mnie zastanawia - glukoza. Jak już wychodziłam, to położna powiedziała, że mam zrobić morfologię, mocz i cukier. Pytam, jaką dawkę glukozy mam wypić, a ona mi powiedziała, że mam zrobić zwykły pomiar bez glukozy, jeśli lekarz nie kazał robić krzywej i teraz nie wiem, bo myślałam, że te badanie robią wszystkie ciężarne. Mąż się ze mnie śmieję, że znowu bawię się w doktor Annę i nie mam być mądrzejsza od lekarza, ale może on nie zauważył lub zapomniał...

12 lata 8 miesiąc temu #346274 przez Daria23
Kurcze Anszka mi sie też wydaje ze kazda robi ten test na glukoze ale on chyba jest od 20-28 tyg ciazy to sie robi to moze jeszcze cie wysle na to....a moze jak ci kazał ten cukier zmierzyć to po tym badaniu bedzie wiedział co i jak...
ale masakra jak tak długo tam byłaś lekarz jest twardy w tym co robi że mu sie chce tak długo w pracy siedzieć...a ty gdzieś do Poznania chodzisz do lekarza?

12 lata 8 miesiąc temu #346275 przez Majowka
Czesc dziewczyny!
Pierwszy poranek w Lizbonie!
Wczorajsza podroz byla strasznie meczaca, szkoda mi bylo malego, tak mocno kopal przy zmianie cisnien :( , w dodatku te dwa loty....nigdy wiecej!
Caly czas Was sledzilam, nadrobie jeszcze tylko kilka ostatnich dni I bede z Wami na biezaco!

Anszka, ciesze sie, ze u Wojtusia wszystko dobrze! Juz kilogram! Ale te maluszki szybko rosna!

U mnie juz niedlugo 23 tydzien, ale to zlecialo, za 2 tyg wizyta kontrolna :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka