BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 8 miesiąc temu #345717 przez daners
Kamyczka wiec i ja podobnie do Ciebie mam jeszcze tydzien by wkroczyc w ten trzeci :D
tez mialam pytac o kopniaczki :) coraz czesciej je odczuwam i nie tylko nad ranem jak to bywalo czasami w ciagu dnia i w nocy jeje superowe to uczucie :)
Raz w nocy kopnoł mnie tak dziwnie odrazu dwa razy to az sie obudzilam i niewiedzialam co sie dzieje hehe Dzidzia przybeira na wadze rosnie to ma wiecej sily wiec moga juz byc bardziej odczuwalne

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 8 miesiąc temu #345719 przez Kamyczka
daners napisał:

Kamyczka wiec i ja podobnie do Ciebie mam jeszcze tydzien by wkroczyc w ten trzeci :D
tez mialam pytac o kopniaczki :) coraz czesciej je odczuwam i nie tylko nad ranem jak to bywalo czasami w ciagu dnia i w nocy jeje superowe to uczucie :)
Raz w nocy kopnoł mnie tak dziwnie odrazu dwa razy to az sie obudzilam i niewiedzialam co sie dzieje hehe Dzidzia przybeira na wadze rosnie to ma wiecej sily wiec moga juz byc bardziej odczuwalne

Daners,mnie już o każdej porze dnia i nocy "tłucze" :lol: łobuzzzzzzzzzz

12 lata 8 miesiąc temu #345721 przez daners
cieszmy sie póki jeszcze mamy te nasze szkrabki w brzuszku bo potem jak zostanie nam taki flak po.. i przyłozymy reke to niestety nic nie odczujemy hahaha

12 lata 8 miesiąc temu #345722 przez Kamyczka
anszka napisał:

Kamyczka - no właśnie mój nie kopie mocniej :( może trochę częściej, ale wciąż na tyle słabo, że mąż rzadko może poczuć, zwłaszcza, że jak dotyka brzuszka, to Wojtuś się uspokaja :dry: śmiejemy się, że czuje respekt.

Anszka,mój maluch też wcześniej bał się ręki ojca swego,a teraz kopie go normalnie,nawet raz mąż w nos dostał jak przykładał twarz do brzucha :lol:

12 lata 8 miesiąc temu #345724 przez Kamyczka
daners napisał:

cieszmy sie póki jeszcze mamy te nasze szkrabki w brzuszku bo potem jak zostanie nam taki flak po.. i przyłozymy reke to niestety nic nie odczujemy hahaha

Tylko fałdy pozostaną :(

12 lata 8 miesiąc temu #345729 przez anszka
To może się do tatusia przekona :) mnie też często w nocy kopie i generalnie wtedy jak się choćby na chwilę położę. Jest to mocniejsze niż jeszcze kilka tygodni temu, ale nie mogę powiedzieć, że silne.
Fałdy - bleee

12 lata 8 miesiąc temu #345732 przez Kamyczka
anszka napisał:

To może się do tatusia przekona :) mnie też często w nocy kopie i generalnie wtedy jak się choćby na chwilę położę. Jest to mocniejsze niż jeszcze kilka tygodni temu, ale nie mogę powiedzieć, że silne.
Fałdy - bleee

Ale pozbędziemy się ich szybko :) damy radę.

12 lata 8 miesiąc temu #345737 przez daners
anszka a mojego to kopnac niechce a czasem by mu sie przydalo :) on tylko mamusie :D dziewczyny niewiem czy to zbieg, ale ostatnio spiewalam (pewnie nic ze spiewem niemialo wspolnego) ale wiecie cos tam wymyslalam ... moj kochany filipusiu i kop to ja mu dalej cos tam a on kop, ja mu ze go kocham a on kop :) i tak sobie gadalismy ;D

12 lata 8 miesiąc temu #345738 przez Daria23
no a co pewnie że sie pozbędziemy:)
Anszka u mnie jest to samo jak moje kochanie chce poczuć dzidzie to ta sie uspokaja ale ostatnio wynalezlismy sposob na niego:) jak mały mnie kopnie to w te samo miejsce pare razy pklepuje brzuszek i wyobraźcie sobie ze mi maly oddaje:)i tak sie bawie z Michałem i dzidzią:)jest śmiesznie:)

12 lata 8 miesiąc temu #345743 przez Kamyczka
daners napisał:

anszka a mojego to kopnac niechce a czasem by mu sie przydalo :) on tylko mamusie :D dziewczyny niewiem czy to zbieg, ale ostatnio spiewalam (pewnie nic ze spiewem niemialo wspolnego) ale wiecie cos tam wymyslalam ... moj kochany filipusiu i kop to ja mu dalej cos tam a on kop, ja mu ze go kocham a on kop :) i tak sobie gadalismy ;D

Dzidziuś najbardziej ze wszystkich dźwięków lubi dźwięk głosu swojej mamy :)

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #345776 przez Daria23
a to mój brzusio:)
Załączniki:

12 lata 8 miesiąc temu #345786 przez anszka
Daria - brzusio fajowski, figurka jak ta lala :)
No też już tak próbowałam, że go "zaczepiam". Jak jestem sama, to mi oddaje, a jak mąż, to nie :)
Daners - ja małemu nie śpiewam, bo wtedy to już nawet mnie nie kopnie (wyjątkiem jest jazda samochodem - uwielbiam śpiewać jak prowadzę :)), ale czasem do niego mówię i mi też "odpowiada". Uwielbiam, gdy się się rusza i myślę, że kobietom po porodzie może tego brakować :)

12 lata 8 miesiąc temu #345797 przez Kamyczka
Daria,brzusio super,chudzinka jesteś :kiss: i jakie masz ładne pazurki,takie wiosenne :)

12 lata 8 miesiąc temu #345820 przez Daria23
A dziękuje dziewczynki mi też sie podoba mój brzusio hi hi:):)
a pazurki koralowe lubie takie jasne rażące kolorki:)

12 lata 8 miesiąc temu #345832 przez maksiu
Witajcie mam na imie Kamila i jestem w 28 tyg ciazy jeszcze 12 tyg i bede tulila mojego drugiego aniolka, pierwszy ma akurat dzis rowne 30miesiecy:)Narazie nie wiemy co bedzie bo dzidzia pokazuje nam tylko posladki ale starszy synek smieje sie ze mama ma w brzuszku Kinge:) termin mam na 15 lipca wiec mam nadziee ze moge do was dolaczyc

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka