BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 8 miesiąc temu #345446 przez chłopek
młody śpi ale krzyk przez 15 min był, bo smoczek dziurawy a apteki zamkniete i nowego nie bedzie

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 8 miesiąc temu #345452 przez mloda_mamuska
Dziewczyny jak szyjka jest dlugosci 3,0 to jest okey???

12 lata 8 miesiąc temu #345460 przez bidol
Chłopek - to Ksawcio jeszcze smoka ssie?? to może to dobry moment na odstawienie - Seba do roku czasu ssał.

M_M - nie pamiętam, ale chyba ok.

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #345463 przez chłopek
no zasnał ze smokiem ale go wypluł zobaczymy jak jutro będzie w dzień bo nie mam gdzie kupić smoka
ide buzka bo mężus mnie zaczepia

12 lata 8 miesiąc temu #345486 przez Anna77
mm - 3,0 jest ok :)

A tak poza tym, to cały dzień jakaś śpiąca jestem. Do d... z tą pogodą, byle do jutra.

12 lata 8 miesiąc temu #345563 przez daners
hej kobitki i co zas dzis brzydka pogoda ;/ bleee
Pojechalam na badanie glukozy i co sie okazalo hmm że za pozno przyjechalam i kurier niebedzie na mnie czekał w sensie na wyniki i jutro musze zas zrobic sobie pobudke o 6... super :) w ramach pocieszenia zjadłam tabliczke gorzkiej czekoladuni :):):)

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 8 miesiąc temu #345568 przez Daria23
Hej kochane:) ja właśnie sie obudziłam ostatnio udaje mi sie pospać do 9 -pełen szacun:):):)

M_m - szyjka powinna miec od 38-42 mm niby ale podobno żadko trafia sie w tą skale ja mam 26 i to juz jest bardzo źle ak mi pow, ginka i biore przez to leki ale jesli tobie nic lekarz takiego nie mowił to napewno masz ok

Bidol- ja uwielbiam Dextera:):)jestem jego fanką obejrzałam wszystkie 6 sezonów i czekam tylko na 7 podobno we wrześniu ma już wejść hura:):):)
Daners - no widzisz chociaż za te wstawanie wczesne czekolady sie najadłaś-zawsze jakiś plus:):) u mnie tez pogoda pod psem:(
Mam nadzieje ze dziś łóżeczko mojego synusia dotrze

12 lata 8 miesiąc temu #345570 przez Anna77
hej dziewczynki, u mnie tez dzisiaj paskudna pogoda. Mój B. wyjechał służbowo - nie będzie go do piątku, więc rano odprowadzałam Małego do przedszkola - wietrznie i zimno jakoś.

Pewnie będę miała teraz troszkę więcej czasu żeby popisać na forum.

Co do smoczka - u mnie bardzo się sprawdzały, bo po cc troszkę ciężej się wstaje i w szpitalu to było super rozwiązanie. Kamila odzwyczailiśmy jak miał jakieś 8-9 miesięcy. W sumie trwało to dwie nocki. Pierwszy wieczór przeleżałam z poduszką na głowie, a B. pilnował mnie żebym nie wstała, bo Młody strasznie beczał, ale nie trwało to jakoś długo. Udało się. U Kuby poszło gładko, jakoś tak miał rok z haczkiem. W ogóle nie pamiętam żadnych z tym problemów, po prostu pewnego dnia nie dostał wieczorem smoczka. Moje chłopaki dostawały smoczka TYLKO do spania. W żadnej innej sytuacji - do uspakajania, na spacerze itp. smoczka nie było. Moja Mama mi mówiła, że mojemu bratu po prostu poprzecinała tak wzdłuż wszystkie smoczki i on ich nie chciał. Obowiązywała wersja że się zepsuły he he. Z moim bratem się sprawdziło. Teraz też zamierzam korzystać ze smoczków, już nawet kupiłam. Tym razem też będę przestrzegać zasady że smoczek tylko do spania.

12 lata 8 miesiąc temu #345571 przez chłopek
hej a u mnie Ksawcio noc bez smoka miał no i dzien też bedzie, od 6 nie spał krzyk o smoka wkoncu włożyłam go do wózka 15min wrzask ale śpi

12 lata 8 miesiąc temu #345578 przez daners
dziewczyny i co tu dzis robic hmmmm.....

12 lata 8 miesiąc temu #345580 przez Daria23
ja dzisiaj mam zmiar zrobic tylko obiad i nic wiecej:) odpoczywam dzisiaj wczoraj caly dzien malowanie itp a dzis nic:)

12 lata 8 miesiąc temu #345582 przez daners
Daria a co robisz dobrego ;] ja w sumie mam obiad i zaczyna mi sie nudzic bo ani wyjsc gdzies....

Malowanie niewiem czy dobrze doczytalam kortarz byl malowany? na jaki kolor ;]

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #345584 przez chłopek
ja mam zamiar prasować ale najpierw sobuie w piecu na ciepłą wodę zapalę, no i obiadek by jakis zrobił moze zapiekankę jakąś
ogladałam prognoze w weekend majowy łądnie :) bardzo fajnie bo komunia 29 kwietnia

12 lata 8 miesiąc temu #345589 przez daners
chlopek przynajmniej masz co robic ;]
mowisz maj cieply to dobrze uswiadomilam sobie wlasnie przed chwila ze ja tez na komunie jade 20 hehe wiec musze pomyslec nas strojem.

12 lata 8 miesiąc temu #345591 przez Daria23
daners napisał:

Daria a co robisz dobrego ;] ja w sumie mam obiad i zaczyna mi sie nudzic bo ani wyjsc gdzies....

Malowanie niewiem czy dobrze doczytalam kortarz byl malowany? na jaki kolor ;][/i]

Daners co ja moge mieć na obiad skoro żyje z miesożercą:) dzisiaj robie schabowe ziemniaki i brokuła z bułką tarta:)
A kolor nazywał się malinowy ogród i jest boski polecam każdemu:):):)
wy nie macie co robić ale napewno mozecie wyjsc na miasto albo cos(choc w taka pogode komu sie chce) a ja niedosyc że nie mam samochodu chwilowo to jeszcze do najblizszego sklepu mam 3 km a do miasta 17km :( takze zostaje mi internet albo książka:)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka